Waterdruppel tegen een eenvoudige achtergrond

Made by Miele vaardig in hygiëne

Onze tips voor uw dagelijks werk

Hygiëne is van toepassing in ons hele leven: bijvoorbeeld keukenhygiëne, hygiënisch wasgoed, ziekenhuis- en milieuhygiëne. De meeste hygiënemaatregelen zijn tegenwoordig vanzelfsprekend. Er is echter door onvoldoende hygiëne nog steeds sprake van terugkerende infectieziekten, die tot ziekenhuisgerelateerde infecties of tot sterfgevallen leiden. Niet in de laatste plaats maakt het ontstaan van de coronapandemie van 2020 duidelijk dat hygiëne deel van ons dagelijks leven kan worden. Met apparaten van Miele Professional zit u goed, want deze zijn speciaal gemaakt voor en voldoen aan de hoogste hygiënenormen. Aan de hand van onze tips zorgt u er bovendien voor dat mogelijk aanwezige virussen of bacteriën worden geïnactiveerd of gedood.

Tips voor meer hygiëne in uw branche

Verpleeg- en verzorgingstehuizen

Extra bescherming: deze hygiënemaatregelen en -tips helpen u in de dagelijkse omgang met apparaten van Miele Professional in verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Medische instellingen

Zeer hoge veiligheid: deze hygiënemaatregelen en -tips helpen u in de dagelijkse omgang met apparaten van Miele Professional in artsen- en tandartspraktijken.

Ziekenhuizen

Kwetsbare omgeving: deze hygiënemaatregelen en -tips helpen u in de dagelijkse omgang met apparaten van Miele Professional in het ziekenhuis.

Kantoren

Voor een goed gevoel: deze hygiënemaatregelen en -tips helpen u in de dagelijkse omgang met apparaten van Miele Professional in kantoren.

Hotels, gastronomie en opleidingscentra

Gewoon veilig: deze hygiënemaatregelen en -tips helpen u in de dagelijkse omgang met apparaten van Miele Professional in hotels, de gastronomie en opleidingscentra.

Gebouwenreiniging

Desinfecterende behandeling: deze hygiënemaatregelen en -tips helpen u in de dagelijkse omgang met apparaten van Miele Professional in de gebouwenreiniging.

Brandweer en reddingsdiensten

Voor uw veiligheid: deze hygiënemaatregelen en -tips helpen u in de dagelijkse omgang met apparaten van Miele Professional bij de brandweer en reddingsdiensten.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u in uw bedrijf hygiënemaatregelen treffen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!