De ingang van Hotel Ramers Hof op Föhr.
StartpaginaBranchesHotel Rackmers Hof

Hotel Rackmers Hof

Referenties
In het Rackmers Hof staan ieder jaargetijde comfortabele suites tot uw beschikking die uitnodigen voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Op het eigen terras kan de gast bij een glaasje wijn met volle teugen genieten van de zon, de mooie fruitboomgaard en de rust van het eilanddorp. Het historische gebouw heeft een grootscheepse renovatie ondergaan en is uitgebreid met nieuwbouw, waardoor het alles heeft voor een weergaloze eilandvakantie in het centrum van Föhr.
Deel deze pagina
Succesvol
Link is gekopieerd

Comfortabel adres te midden van een groene tuin

Een groen eiland midden in het nationale park van de Noordfriese Waddenzee: brede zandstranden, kwelders en bossen bepalen het beeld, naast Friese dorpjes met hun historische met riet bedekte kapiteinshuizen. Het eiland Föhr heeft tegenwoordig iets meer dan 8.000 inwoners, die ondertussen overwegend van het toerisme leven. De kleine dorpjes op het eiland en het stadje Wyk bieden rust en ontspanning. In het centrum van het idyllische eiland vindt de reiziger een bijzondere herberg: in het rustige Friese dorp Oevenum ligt het in familiebezit zijnde Hotel Rackmers Hof, een historisch gebouw uit de tijd van de zeevaarders van Föhr.

In het Rackmers Hof staat het uitgebreide aanbod aan professionele massages helemaal bovenaan het favorietenlijstje van de gasten. Het aanbod bestaat uit praktisch alle beproefde toepassingen. Vanzelfsprekend kunt u ook een individueel programma naar keuze samenstellen. De wasserij-inrichting van Miele Professional staat daarbij altijd garant voor perfect verzorgd en comfortabel wasgoed, zowel op het gebied van wellness als op het gebied van wonen. En bij het ontbijt ligt er altijd fris en schoon bestek dat door de professionele vaatwasser van Miele Professional is gewassen. Dit apparaat levert dankzij de voorbeeldige capaciteit en integreerbaarheid in de keuken perfecte diensten.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail zijn aangepast op de individuele eisen van uw instelling.

Meer informatie over aanverwante branches

U kunt informatie over onze expertise ook vinden in overige referenties