Restaurants

Twee sterren restaurant kiest voor In-huiswassen

Wie ben jij en wat voor restaurant heb je? "Ik ben Edwin Vinke, eigenaar en chef-kok van het restaurant De Kromme Watergang. Ik run dit restaurant samen met mijn vrouw Blanche. De keuken is vooral gebaseerd op de zilte en aardse smaken die te vinden zijn in deze prachtige streek. Voor gasten zijn er suites beschikbaar waar men kan overnachten. "

Wat is belangrijk voor jullie? "Belangrijk voor ons zijn passie, gastvrijheid, hygiëne en een perfecte samenwerking met het team."

Waarom hebben jullie gekozen voor in-huiswassen? "Schoonhouden van wasgoed is iedere dag een gevecht met alle schaal- en schelpdieren waar wij mee werken. Hygiëne moet, net als alle andere aspecten van ons restaurant, op topniveau zijn. Vuile doeken moeten daarom ook direct in de was. Het wasgoed uitbesteden vond ik te duur en bovendien onhandig. De 'gewone' wasmachines voldeden niet aan onze eisen. Via een kennis kwam ik in contact met de adviseur van Miele Professional. Ik zou de professionele  machines van Miele zeker bij mijn collega's aanbevelen. Zij zijn een professioneel bedrijf en ik ben erg tevreden."
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting