Eerste hulp bij storingenVaatwassen

Zeef controleren/interval instellen

In het display van de vaatwasser verschijnt Zeef controleren/interval instellen.

De zeven in de spoelruimte kunnen na verloop van tijd door vuil verstopt raken. Hoelang dat duurt, hangt van de omstandigheden af.
In het display verschijnt iedere keer na 50 programma's (fabrieksinstelling) de melding Zeef controleren.

Controleer de zeefcombinatie op de bodem van de spoelruimte.

Reinig de zeefcombinatie indien nodig.

Bevestig de melding na afloop met OK.

De melding verdwijnt.

Het display gaat naar de programmakeuze.

Je kunt het interval van de zeefcontrole instellen op een waarde tussen 30 en 60 programma's:

Selecteer het menu Instellingen.

Selecteer het menupunt Zeefcontrole.

Selecteer het gewenste interval.

Bevestig met OK.

Aanvullende media