Onderdelen en accessoires

Bij aankoop van originele Miele onderdelen en accessoires weet je zeker dat deze precies zijn afgestemd op jouw apparaat. Onze onderdelen zijn tot 15 jaar na het einde van de serieproductie verkrijgbaar.

 

 

Onderdelen

Ben je op zoek naar een vervangend onderdeel voor je Miele apparaat? Hier vind je alle onderdelen. 

Accessoires

Met de juiste accessoires functioneert je Miele apparaat uitstekend. Ontdek welke accessoires er beschikbaar zijn voor jouw apparaat. 

Niet het reserveonderdeel gevonden dat je zocht?

Knowhow in combinatie met 3D-printen

Alle 3D4U-printsjablonen kunnen op het platform thingiverse.com gratis worden gedownload. Elk 3D4U-accessoire bevat een beschrijving van de aanbevolen 3D-printparameters en is getest op maakbaarheid. 

Bij reparaties, aanpassingen, tests en onderhoudswerkzaamheden van/aan elektrische apparaten moeten alle relevante wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen in acht worden genomen. Voordat er onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan het apparaat worden uitgevoerd, moet het apparaat beslist spanningsvrij worden gemaakt. Wij adviseren je om de werkzaamheden altijd door een gekwalificeerde technicus te laten uitvoeren, bijvoorbeeld een Miele technicus of een door Miele opgeleid servicepartner.

Kom je er niet uit of wil je aanvullend advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar.

Redenen voor het gebruik van originele Miele reserveonderdelen en accessoires

Betrouwbaarheid, duurzaamheid, efficiëntie en functionaliteit

Bij aankoop van originele Miele onderdelen en accessoires weet je zeker dat deze precies zijn afgestemd op jouw apparaat. Wij stellen aan alle originele Miele reserveonderdelen en accessoires dezelfde kwaliteitseisen als aan onze huishoudelijke en inbouwapparaten.

Je hebt bij aankoop van je Miele apparaat al bewust gekozen voor de beste kwaliteit. Daarom kun je ook altijd vertrouwen op reserveonderdelen en accessoires die rechtstreeks van ons afkomstig zijn. Want originele Miele reserveonderdelen en accessoires garanderen door hun kwaliteit de betrouwbare functionaliteit van je huishoudelijke apparaat.
Dankzij ons omvangrijke assortiment originele Miele accessoires wordt het gebruik van onze producten nog eenvoudiger, efficiënter en comfortabeler.

Bestelling van originele Miele onderdelen en accessoires

Wil je een onderdeel of accessoire voor je huishoudelijke apparaat telefonisch bestellen? Dan kun je ons bellen. We helpen je graag verder. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken om contact met ons op te nemen. In onze webshop vind je een omvangrijk aanbod originele Miele accessoires (en indien beschikbaar: originele Miele Self Service-reserveonderdelen).

0347 37 88 88

Maandag t/m vrijdag: 08:00–17:30
Zaterdag: 08:30 - 15:00
Zondag: Gesloten