Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine of droger? 

Je zoekt een nieuwe wasmachine of droger maar je weet niet waar je moet beginnen. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Kom er snel achter met behulp van deze korte vragen.

Als je enkele vragen beantwoordt over de eisen die je stelt aan een wasmachine of droger, dan zal onze productadviseur de modellen uitzoeken die het best passen bij jouw individuele behoeften.

• Welk apparaat heeft de juiste capaciteit voor jouw huishouden? Wij hebben een ruim aanbod drogers, wasmachines en was-droogcombinaties die elke wasuitdaging aankunnen, onafhankelijk van hun formaat.

• Welk type wasmachine of droger past bij jouw huishouden? Stapelwasmachine, inbouwapparaat, onderbouwapparaat of vrijstaand: wij hebben modellen voor elke situatie en locatie. Zodat het gebruik van jouw wasmachine geen vervelende verplichting wordt.

• Welke functies en specificaties vind je belangrijk? Onze wasmachines en drogers zijn voorzien van talloze opties: van wasprogramma's en energie-efficiëntieklasse tot en met centrifugetoerental en maximale belading. Wij helpen je te ontdekken welk apparaat het juiste voor jou is. Kortom, een kind kan de was doen.

UltraPhase

Capsules