Image of Miele appliances over the years

Vier samen met ons mee! 

125 jaar kwaliteit. Een belofte die blijft.

Wie jarig is deelt uit! Ontdek dus onze speciale 125 Edition apparaten met aantrekkelijke aanbiedingen, innovatieve functies en gratis accessoires. Of trakteer jezelf op apparaten uit de 125 Gala Edition collectie en profiteer van gratis accessoires, innovatieve functies en zelfs een gratis garantieverlenging van 125 weken. 

 

Voor jarenlange kwaliteit in jouw thuis. 

 

 

 

Al sinds de introductie en levering van onze allereerste melkcentrifuge in 1899 is onze filosofie en passie onveranderd gebleven: Immer Besser. Met voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie verbeteren we jouw huis en leven telkens opnieuw met exclusieve ontwerpen, handige functies en intelligente apparaten.

Onze jubileumcollectie

Trakteer jezelf op speciale aanbiedingen

 

 

125 Edition: aantrekkelijk geprijsd, uitgebreide functies en onmiskenbaar Miele.

Ontdek onze speciale 125 Edition-collectie, met de vertrouwde hoogwaardige kwaliteit van Miele en extra's zoals gratis accessoires en innovatieve functies. Deze feestelijke jubileummodellen bieden geliefde Miele functies tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor je kunt genieten van de perfecte combinatie van kwaliteit en functionaliteit. Vier met ons mee en ontdek de 125 Edition-modellen.

 

 

125 Gala Edition: exclusieve modellen, nog meer extra's en garantieverlenging van 125 weken.

Ontdek onze exclusieve 125 Gala Edition; hoogwaardige apparaten met nog meer extra's. Deze modellen bevatten bijvoorbeeld gratis accessoires, innovatieve functies en een opvallende garantieverlenging van 125 weken*. Geniet niet alleen van de vertrouwde kwaliteit en functionaliteit van Miele, maar ook van uitgebreide garantievoordelen en ondersteuning bij reparatie. Wij staan voor je klaar. Ervaar de ultieme luxe en innovatie met apparaten uit de 125 Gala Edition.

 

 

Ontdek onze bestsellers

Innovatieve functies. Perfecte kwaliteit. Immer Besser.

Complete C3 125 Edition
Stofzuiger met zak
krachtige motor en voetbediening voor grondig en comfortabel stofzuigen.
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Triflex HX2 125 Edition
Snoerloze steelstofzuiger
Constante hoge zuigkracht | Gebruiksduur tot 60 min. | Flexibele reiniging met 3-in-1-design
Leverbaar in 1-3 werkdagen
H 2761-1 B 125 Edition
Oven
in rvs design met AirFry-functie, netwerkmogelijkheid en PerfectClean.
Leverbaar in 3-5 werkdagen
G 7771 SCVi AD 125 Gala Ed.
Volledig integreerbare vaatwassers
met automatische dosering dankzij AutoDos met geïntegreerde PowerDisk.
Leverbaar in 6-20 werkdagen
  • Alle prijzen zijn inclusief btw. Gratis bezorging vanaf € 20.
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.

Al 125 jaar...

 

 

 

Ontdek meer

Nieuwe functies

Apparaten in jouw netwerk

Maakt alles kinderlijk eenvoudig

Extra digitale functies die net dat beetje meer doen voor jou. De beste slimme instellingen, handige bespaartips en ergonomische functies gewoon binnen handbereik. Je stuurt jouw Miele apparaten namelijk eenvoudig aan vanuit je luie stoel met behulp van de Miele app**. Voor meer comfort en duurzaamheid.

125 Gala Edition in matzwart

Wij begrijpen dat perfecte kwaliteit, vertrouwde prestaties en een bijzonder modern design perfect hand in hand kunnen gaan. Een aantal geselecteerde keukenapparaten is nu verkrijgbaar in een exclusieve matzwarte kleur. Ingetogen opvallend. En met gratis garantieverlenging van 125 weken. 

UltraPhase Edition125

Ontdek onze exclusieve jubileumgeur

Ter ere van het 125-jarige jubileum heeft Miele een beperkte oplage van Miele UltraPhase 1 en 2 ontwikkeld, speciaal geschikt voor wasmachines met TwinDos.

Geniet van een verleidelijke geur met noten van bloemen en de frisheid van citrusvruchten. Ervaar de geur van ultieme frisheid bij elke wasbeurt met de Miele UltraPhase 1 en 2 Edition125.

 

 

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op al je vragen over het activeren van de garantieverlenging en de Miele app**. Klik hier voor de volledige lijst met veelgestelde vragen, de algemene voorwaarden vind je hier.

De garantieverlenging van 125 weken is enkel van toepassing op een geselecteerd aanbod aan producten in het kader van Miele's 125-jarige jubileum. De details over de 125 Gala Edition modellen vind je hier.

Hoe kan ik de garantieverlenging van 125 weken voor mijn apparaat activeren?

Controleer eerst of jouw apparaat in aanmerking komt voor de garantieverlenging van 125 weken. Om de garantieverlenging van 125 weken te activeren, moet je jouw apparaat met de Miele app** verbinden. Voor stofzuigers en KWT 7112 iG obsidiaanzwart/mat 125 Gala Edition is het voldoende om het apparaat in de Miele app** te registreren.

Klik hier of scan de QR-code om de Miele app** te downloaden of de Miele app** te openen. Volg de aanwijzingen in de Miele app** om jouw nieuwe Miele apparaat toe te voegen. Daarna wordt automatisch gevraagd om de garantieverlenging van 125 weken te activeren.

Download de Miele app** uit de App Store of de Google Play Store. Open de app en volg de aanwijzingen om jouw apparaat toe te voegen. Een handleiding waarin het koppelingsproces stap voor stap wordt getoond vind je ook in onze pairing-video's.

De extra garantie begint aansluitend op de 2-jarige Miele garantie en verlengt deze met 125 weken. De totale garantietijd bedraagt 4 jaar en bijna 5 maanden.

 

Door 125 jaar ervaring weten wij dat de toekomst van de huishoudelijke apparaten een slimme toekomst is. En behalve de voordelen die onze app al biedt, willen wij ook steeds weer oplossingen met betrekking tot duurzaamheid aanbieden, die verder gaan dan alleen een uitstekend energielabel.

Daarom introduceren wij innovatieve, nieuwe functies, die je in de app kunt gebruiken. Het gaat bijvoorbeeld om het verbruiksdashboard, duurzame recepten en ecologische verbruiks- en bewaartips. Kijk gerust eens rond!

 

 

Duurzaamheidsfunctie

Voor milieuvriendelijke verwennerij

Duurzaam koken

Koken met aandacht voor het milieu is meer dan het stomen van groenten. We vieren het Miele jubileum met extra duurzame recepten in de Miele app**. Ontdek hoe je eco-vriendelijk kunt koken met de Miele app, ontvang heerlijke inspiratie en krijg ook ondersteuning om voedselverspilling te voorkomen met onze kook- en bewaartips.

Duurzaamheidsfunctie

Houd het gebruik en verbruik bij

Verbruiksdashboard

Geniet van volledige transparantie over je energie- en waterverbruik door je wasmachine of vaatwasser te verbinden met de Miele app**. Op maat gemaakte maandelijkse rapporten met individuele inzichten, een populaire functionaliteit bij onze klanten, worden gelanceerd tijdens het jubileumjaar in de Miele app**. Heb je je handen vol? Vraag eenvoudig aan Alexa of Google naar je verbruiksgegevens.

RemoteUpdate

Automatisch en handig

Altijd de nieuwste functies

Wil je dat jouw verbonden Miele huishoudelijke apparaten altijd up-to-date zijn zonder enige moeite? Geen probleem, dankzij onze RemoteUpdate-functie. Beschikbare software-updates voor jouw Miele huishoudelijke apparaten worden eenvoudig gedownload en geïnstalleerd wanneer mogelijk. Details van de update zijn te vinden in de Miele app** als release-opmerkingen.

Jouw perfecte begeleider: met de Miele app** heb je steeds zicht op jouw Miele apparaten. Wil je bijvoorbeeld de bereiding in de oven in de gaten houden of wil je weten of het wasprogramma is afgelopen? De app geeft jou alle benodigde informatie en kan snel en eenvoudig worden bediend. Daarnaast biedt de app nog meer mogelijkheden, zoals het bestellen van Miele verbruiksartikelen en accessoires met slechts een paar klikken.

 

 

 

Miele door de jaren heen

Bekijk de ontwikkeling van onze producten en ons merk door de jaren heen. Er is veel veranderd in de afgelopen 125 jaar, maar onze filosofie en passie is onveranderd gebleven: Immer Besser

1901, de eerste Miele wasmachine Meteor - 2023, Wasmachine 125 Gala Edition

1929, de eerste Miele vaatwasser (dit was de eerste elektrische vaatwasser in Europa) - 2023, vaatwasser 125 Gala Edition

1933, koelkast Model No. 69 - 2023, koel-vriescombinatie 125 Gala Edition

1968, oven model H615 - 2024, oven 125 Gala Edition in matzwart

1928, stofzuiger model Melior - 2023, Triflex HX2 Gala Edition

Voetnoten

*De aanbiedingen verschillen per model. In de verpakking van jouw product vind je een voucher, die jou recht geeft op gratis accessoires en/of de garantieverlenging. Scan eenvoudig de QR-code op de voucher en volg de instructies. De garantieverlenging sluit direct aan op de 2-jarige Miele garantie en verlengt deze met 125 weken. Hierbij gelden de voorwaarden van de garantieverlenging (www.miele.nl/voorwaarden125jaar). Houd er rekening mee dat de garantieverlenging binnen 30 dagen na de aankoop van het apparaat in de Miele app** moet worden geactiveerd. De exclusieve matzwarte keukenapparaten zijn verkrijgbaar vanaf april 2024.  

**Verkrijgbaar voor een mobiel apparaat (de minimale vereisten vind je in de informatie van de App Store of Play Store). Extra digitaal aanbod van Miele & Cie. KG. Het Miele@home-systeem maakt alle slimme toepassingen mogelijk. De functie-omvang kan al naargelang model en land variëren.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe productintroducties, speciale aanbiedingen en nieuwtjes.