Een verbonden huis

Slimme apparaten met Miele@home*

Maak je huis slimmer en je leven eenvoudiger door je Miele apparaten veilig in het netwerk te integreren en tal van praktische functies te activeren. Met een intuïtieve app, spraakbesturing en integratie in bestaande Smart Home-instellingen heb je dankzij de Miele Cloud volledige controle over je in een netwerk opgenomen apparaten.

Eén app die alles kan

Duidelijk overzicht

Een overzichtelijk dashboard geeft je nauwkeurige updates over al jouw gekoppelde apparaten; controleer op afstand of een wasprogramma klaar is en of de oven op de juiste temperatuur is.

In-app shop

Het snel bestellen van verbruiksartikelen of accessoires wordt nog eenvoudiger; de app filtert op producten die geschikt zijn voor jouw gekoppelde apparaten. Aanschaffen doe je in een handomdraai.

Probleemloos verbonden

Met de app voeg je nieuwe apparaten in een paar eenvoudige stappen toe en stel je deze in naar jouw voorkeuren. Software-updates voor jouw apparaten worden automatisch gedownload en geïnstalleerd.

We vieren 125 jaar Miele met nieuwe functies

Met onze 125 jaar ervaring weten we dat de toekomst van huishoudelijke apparaten slim is. Naast de voordelen die onze app al biedt, streven we ernaar voortdurend oplossingen te bieden op het gebied van duurzaamheid, verder dan enkel bieden van goede energielabels. Daarom introduceren we innovatieve nieuwe functies die via de app toegankelijk zijn, zoals het verbruiksdashboard, duurzame recepten of eco- & opslagtips.

Ontdek Jubileumaanbiedingen

Duurzaamheidsfunctie

 

Voor milieuvriendelijke verwennerij

Duurzaam koken

Koken met aandacht voor het milieu is meer dan het stomen van groenten. We vieren het Miele jubileum met extra duurzame recepten in de Miele app**. Ontdek hoe je eco-vriendelijk kunt koken met de Miele app, ontvang heerlijke inspiratie en krijg ook ondersteuning om voedselverspilling te voorkomen met onze kook- en bewaartips.

Duurzaamheidsfunctie

Houd het gebruik en verbruik bij

Verbruiksdashboard

Geniet van volledige transparantie over je energie- en waterverbruik door je wasmachine of vaatwasser te verbinden met de Miele app**. Op maat gemaakte maandelijkse rapporten met individuele inzichten, een populaire functionaliteit bij onze klanten, worden gelanceerd tijdens het jubileumjaar in de Miele app**. Heb je je handen vol? Vraag eenvoudig aan Alexa of Google naar je verbruiksgegevens.

RemoteUpdate

Automatisch en handig

Altijd de nieuwste functies

Wil je dat jouw verbonden Miele huishoudelijke apparaten altijd up-to-date zijn zonder enige moeite? Geen probleem, dankzij onze RemoteUpdate-functie. Beschikbare software-updates voor jouw Miele huishoudelijke apparaten worden eenvoudig gedownload en geïnstalleerd wanneer mogelijk. Details van de update zijn te vinden in de Miele app** als release-opmerkingen.

Eenvoudig, handsfree en helemaal van nu

Ontdek de ultieme manier om jouw Miele apparaten te beheren met je eigen stem. En dat is veel meer dan alleen een leuke gadget. Met de snelle en moeiteloze spraakbesturing kun je bijvoorbeeld de ovendeur openen terwijl je een hete ovenschaal vasthoudt. Of programmeer routines zodat jouw robotstofzuiger zijn werk doet zodra jij het huis verlaat. De slimme mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek spraakbesturing met Google Home

Dankzij de Miele cloudinterface werken al onze apparaten perfect samen met jouw bestaande Smart Home-instellingen.

Efficiënt met energie

Intelligente apparaten communiceren met elkaar wanneer er zelfopgewekte elektriciteit beschikbaar is, bijvoorbeeld via duurzaamheidsopties en laden of starten automatisch.

Veiligheid voorop

Apparaten die zijn geïntegreerd in jouw Smart Home, zoals kookapparaten en optionele rookmelders, zorgen ervoor dat je het huis veilig kunt verlaten in de wetenschap dat alles goed is uitgeschakeld en wordt bewaakt.

Een gepersonaliseerde ervaring

Pas jouw Smart Home aan jouw persoonlijke routines aan; voor de perfecte verlichting op bepaalde tijden, voor apparaten die klaarstaan wanneer je ze nodig hebt, of voor een robotstofzuiger die schoonmaakt terwijl jij afwezig bent.

Netwerkapparaten

Intelligente samenwerking

Voor jou ingeschakeld: Miele apparaten communiceren met elkaar. Zo worden stappen in de bediening vereenvoudigd en geautomatiseerd. Zo kun je focussen op leukere zaken.

Volledige controle over jouw Scout-stofzuiger

Houd je robotvriend tijdens het stofzuigen in de gaten via een versleutelde video-feed, ontvang statusupdates en programmeer het gedrag en de reinigingsroutine – alles via een enkele, intuïtieve app.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden.

* Extra digitaal aanbod van Miele & Cie.KG. Het Miele@home-systeem maakt alle slimme toepassingen mogelijk. Afhankelijk van model en land kan de omvang van de functies variëren.
** Beschikbaar voor smartphone of tablet (de minimale vereisten vind je in de voorwaarden van de App Store).