Huishoudelijke apparaten met Miele@home*

Slim verbonden: met ons innovatieve Miele@home-systeem benut je volop de mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog soepeler. Alle slimme huishoudelijke Miele apparaten kunnen gemakkelijk en veilig worden verbonden. Eenvoudig te bedienen met de Miele app, via spraakbesturing of door integratie in bestaande Smart Home-oplossingen. De verbinding vindt plaats tussen je wifi-router thuis en de Miele Cloud.

Miele app**

Jouw perfecte begeleider

Met de Miele app heb je al je huishoudelijke apparaten van Miele altijd onder controle.

App-functie

Algemeen

Alles in één oogopslag – onderweg of thuis

Keuken

Koken en bakken op het hoogste niveau

Wassen en drogen

Bergen was veilig wegwerken

Smart Home-integratie

Jouw woning van de toekomst

Perfect gekoppeld: integreer je huishoudelijke Miele apparaten snel en eenvoudig in je bestaande Smart Home-systeem.

We vieren 125 jaar Miele met nieuwe functies

Met onze 125 jaar ervaring weten we dat de toekomst van huishoudelijke apparaten slim is. Naast de voordelen die onze app al biedt, streven we ernaar voortdurend oplossingen te bieden op het gebied van duurzaamheid, verder dan enkel bieden van goede energielabels. Daarom introduceren we innovatieve nieuwe functies die via de app toegankelijk zijn, zoals het verbruiksdashboard, duurzame recepten of eco- & opslagtips.

Ontdek Jubileumaanbiedingen

Duurzaamheidsfunctie

 

Voor milieuvriendelijke verwennerij

Duurzaam koken

Koken met aandacht voor het milieu is meer dan het stomen van groenten. We vieren het Miele jubileum met extra duurzame recepten in de Miele app**. Ontdek hoe je eco-vriendelijk kunt koken met de Miele app, ontvang heerlijke inspiratie en krijg ook ondersteuning om voedselverspilling te voorkomen met onze kook- en bewaartips.

Duurzaamheidsfunctie

Houd het gebruik en verbruik bij

Verbruiksdashboard

Geniet van volledige transparantie over je energie- en waterverbruik door je wasmachine of vaatwasser te verbinden met de Miele app**. Op maat gemaakte maandelijkse rapporten met individuele inzichten, een populaire functionaliteit bij onze klanten, worden gelanceerd tijdens het jubileumjaar in de Miele app**. Heb je je handen vol? Vraag eenvoudig aan Alexa of Google naar je verbruiksgegevens.

RemoteUpdate

Automatisch en handig

Altijd de nieuwste functies

Wil je dat jouw verbonden Miele huishoudelijke apparaten altijd up-to-date zijn zonder enige moeite? Geen probleem, dankzij onze RemoteUpdate-functie. Beschikbare software-updates voor jouw Miele huishoudelijke apparaten worden eenvoudig gedownload en geïnstalleerd wanneer mogelijk. Details van de update zijn te vinden in de Miele app** als release-opmerkingen.

Communicatie tussen apparaten

Slimme apparaten perfect in een netwerk opgenomen

Meegedacht: Miele apparaten communiceren met elkaar. Zo worden stappen in de bediening vereenvoudigd en geautomatiseerd.

Apparaten in een netwerk

Deze apparaten kunnen worden opgenomen in een netwerk met Miele@home.

Bij het thema Opname in een netwerk houden wij altijd voor ogen wat zinvol is voor de gebruiker. Ontdek hier onze apparaten die in een netwerk kunnen worden opgenomen.

Miele Scout RX-app

Mobiel besturen en controleren

Met de Miele Scout RX-app voor mobiele apparaten – altijd en overal.

FAQ

Antwoorden op de meestgestelde vragen rondom het thema Miele@home

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden en alle technische informatie met betrekking tot de Miele app. 

* Extra digitaal aanbod van Miele & Cie.KG. Het Miele@home-systeem maakt alle slimme toepassingen mogelijk. Afhankelijk van model en land kan de omvang van de functies variëren.
** Beschikbaar voor smartphone of tablet (de minimale vereisten vind je in de voorwaarden van de App Store).