De nieuwe Miele app*

Alles in één oogopslag – thuis en onderweg

Jouw perfecte begeleider: met de Miele app heb je steeds zicht op je huishoudelijke Miele apparaten. Wil je bijvoorbeeld de bereiding in de oven volgen of weten wanneer het wasprogramma is afgelopen? De app biedt de nodige informatie en een gemakkelijke en snelle bediening. Bovendien biedt de app extra informatie en services voor je Miele apparaten, bijvoorbeeld de BaristaAssistant of de heerlijkste recepten. Download de app nu!

We vieren 125 jaar Miele met nieuwe functies

Met onze 125 jaar ervaring weten we dat de toekomst van huishoudelijke apparaten slim is. Naast de voordelen die onze app al biedt, streven we ernaar voortdurend oplossingen te bieden op het gebied van duurzaamheid, verder dan enkel bieden van goede energielabels. Daarom introduceren we innovatieve nieuwe functies die via de app toegankelijk zijn, zoals het verbruiksdashboard, duurzame recepten of eco- & opslagtips.

Ontdek jubileumaanbiedingen

DE NIEUWE MIELE APP

Het dashboard

Jouw controlecentrum

Het dashboard geeft een optimaal overzicht van al jouw Miele apparaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele status. Je ziet meteen of het wasprogramma al is afgelopen of de oven is voorverwarmd. Dankzij de snelle toegangsfunctie voer je belangrijke instellingen direct uit, zoals het pauzeren of stoppen van een programma. Het smaakvolle ontwerp maakt de bediening bovendien zeer eenvoudig en intuïtief.

MobileControl

Altijd alles onder controle

Snel en gemakkelijk: met MobileControl heb je niet alleen overal zicht op, maar jij hebt simpelweg de leiding. Via de app kun je direct en moeiteloos een programma starten, voorprogrammeren en andere opties uitvoeren. Zo wordt het bedienen van je Miele apparaten kinderlijk eenvoudig.

Miele in-app shop

Bestel jouw producten in een paar simpele stappen

In de Miele app bestel je jouw reinigingsproducten en accessoires eenvoudig opnieuw, snel én waar je ook bent. In slechts een paar stappen bestel je precies de producten en accessoires die je nodig hebt. Of maak het jezelf nog gemakkelijker: Onder het item "Voor jouw apparaten" vind je de producten die precies bij jouw netwerkapparaten passen. Dat vereenvoudigt het bestelproces en bespaart bovendien tijd. Met de Miele in-app shop wordt het nabestellen van jouw reinigingsproducten en accessoires een ontspannen shopervaring - altijd binnen handbereik op jouw smartphone of tablet.

RemoteUpdate

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Wil je dat jouw Miele apparaten zonder enige moeite altijd up-to-date blijven om jou de beste gebruikservaring te geven? Dankzij de functie Remote Update is dat geen probleem. Beschikbare software-updates voor je huishoudelijke Miele apparaten worden wanneer beschikbaar eenvoudig naar het betreffende apparaat gestuurd en geïnstalleerd. De details van de update kun je in de app als release notes nalezen.

 

 

 

PairingAssistant

Hulp bij het opnemen van apparaten in een netwerk

Stap-voor-stapinstructies voor het toevoegen van nieuwe apparaten. De app begeleidt je stap voor stap door het registratieproces en maakt daarbij gebruik van ondersteunende afbeeldingen. Niets staat een geslaagde verbinding in de weg.

 

 

 

 

Duurzaamheidsfunctie

Voor milieuvriendelijke verwennerij

Duurzaam koken

Koken met aandacht voor het milieu is meer dan het stomen van groenten. We vieren het Miele jubileum met extra duurzame recepten in de Miele app**. Ontdek hoe je eco-vriendelijk kunt koken met de Miele app, ontvang heerlijke inspiratie en krijg ook ondersteuning om voedselverspilling te voorkomen met onze kook- en bewaartips.

Duurzaamheidsfunctie

Houd het gebruik en verbruik bij

Verbruiksdashboard

Geniet van volledige transparantie over je energie- en waterverbruik door je wasmachine of vaatwasser te verbinden met de Miele app**. Op maat gemaakte maandelijkse rapporten met individuele inzichten, een populaire functionaliteit bij onze klanten, worden gelanceerd tijdens het jubileumjaar in de Miele app**. Heb je je handen vol? Vraag eenvoudig aan Alexa of Google naar je verbruiksgegevens.

RemoteUpdate

Automatisch en handig

Altijd de nieuwste functies

Wil je dat jouw verbonden Miele huishoudelijke apparaten altijd up-to-date zijn zonder enige moeite? Geen probleem, dankzij onze RemoteUpdate-functie. Beschikbare software-updates voor jouw Miele huishoudelijke apparaten worden eenvoudig gedownload en geïnstalleerd wanneer mogelijk. Details van de update zijn te vinden in de Miele app** als release-opmerkingen.

App-functie keuken

Smart Food ID

Smart Food ID** – Automatische herkenning van jouw gerecht voor perfecte bruiningsresultaten

Met behulp van kunstmatige intelligentie herkent de camera in de oven moeiteloos verschillende gerechten.*** De oven past hier automatisch de instellingen op aan, voorkomt aanbranden en zorg voor de smakelijkste resultaten. En voor totale gemoedsrust natuurlijk.

Je hoeft hiervoor alleen jouw gerecht in de oven te plaatsen, de programmakeuze te bevestigen en de oven doet de rest. Activeer Smart Food ID nu in de Miele app.​

FoodView

Een goed overzicht

Let op je gerechten in de oven, ook wanneer je ergens anders bent. De in het plafond van de ovenruimte geïntegreerde camera toont je hoe het gerecht eruitziet op jouw smartphone of tablet. Naar behoefte kun je net zo gemakkelijk op afstand de instellingen bij de functies van je verbonden oven via je mobiele apparaat instellen. Meer controle, meer vrijheid, en een niet te evenaren comfort.

BaristaAssistant

De perfecte espresso zetten, met plezier

Voor jouw favoriete espresso heb je een goede koffieboon en de optimale instellingen nodig. De BaristaAssistant helpt je bij deze afstemming. De BaristaAssistant leidt jou als koffieliefhebber stap voor stap naar jouw persoonlijke smaak aan de hand van vier tot acht keer proeven. Dit proces is uniek, omdat niet alleen jouw persoonlijke voorkeuren via de app worden opgeslagen, maar er ook wordt geregistreerd welke espresso minder voldoet aan jouw persoonlijke smaak. Zo vind jij jouw unieke en eigen koffiesoort.

CookAssist

Perfecte braadresultaten - gewoon via de app

Het geheim van perfecte braadresultaten: Miele CookAssist helpt je bij de bereiding van steaks, maar ook van vele andere gerechten. Dankzij de stapsgewijze begeleiding in de Miele app worden temperaturen en bereidingstijden automatisch naar de TempControl-kookplaat doorgestuurd. Je hoeft alleen nog maar de instellingen te bevestigen. En te genieten van jouw eigen kookkunsten natuurlijk.

AutoStart

Via app geprogrammeerd starten

Met de AutoStart-functie kun je de vaatwasser via de app programmeren dat deze zelfstandig start volgens jouw vooraf ingestelde planning. Dankzij AutoDos en de PowerDisk is er altijd reinigingsmiddel, zodat het apparaat volledig zelfstandig werkt. Hierdoor is het niet meer nodig het apparaat handmatig of per app te starten. Ook vergeten om een programma te starten en dus niet genoeg schoon serviesgoed hebben, is hiermee verleden tijd.

Receptinspiratie

Altijd het passende recept

Met welk recept halen we de vakantie in huis? Ook voor nieuwe ideeën en tips voor koken en bakken kun je de Miele@mobile-app gebruiken. Je vindt snel het juiste recept voor speciale gelegenheden of laat je inspireren voor dagelijkse gerechten. Zo kun je je normale voedingsschema met nieuwe receptideeën uitbreiden en kooktrends proberen.

Mix & Match

Intelligente assistentie

Snel bereiden van gezonde gerechten: met Mix & Match kun je verschillende gerechten tegelijk bereiden of verwarmen en dat in minder dan een halfuur. De ingrediënten kun je tegelijkertijd in de oven schuiven, na afloop van het programma geniet jij zo van een heerlijk etensmaal. Ideaal voor kliekjesdag! Zo bereid je heel gemakkelijk een maaltijd met meerdere ingrediënten, zonder op de verschillende bereidingstijden en -temperaturen te hoeven letten. De Miele app helpt je bij de receptkeuze en de bereiding. 

App-functie wassen

CareAssistant

Langer fris en kreukvrij

Ben je nog onderweg en kun je het schone wasgoed niet direct uit de machine halen? De CareAssistant zorgt ervoor dat jouw wasgoed toch lang fris blijft. Via de app kun je de kreukbeveiliging tot driemaal met telkens 30 minuten verlengen. De CareAssistant kan zowel bij het wassen en drogen als tijdens het gehele proces worden gebruikt.

HygieneAssistant

Apparaat en wasgoed smetteloos schoon

Als je vaak op lage temperaturen wast, wordt het aanbevolen om je Miele wasmachine en Miele droger regelmatig te reinigen met het reinigingsprogramma. Indien gewenst word je via de app op de hoogte gebracht wanneer het reinigen van de machine wordt aanbevolen. Je kunt in de app ook altijd heel gemakkelijk de hygiënestatus bekijken. Zo ben je steeds op de hoogte en geniet je langdurig van de beste hygiëne en schoonste wasresultaten.

AddLoad

Trommel flexibel bijvullen

Je kent het vast wel. Het wasprogramma van jouw Miele wasmachine of jouw Miele was-droogcombinatie is al gestart, maar ben je nog iets vergeten. Geen nood, dankzij AddLoad! Je ziet deze functie zowel op het apparaat als in de app. Zo kan je op afstand zien tot welk moment je nog wasgoed kunt toevoegen. Heb je wat tijd nodig om de kledingstukken bij elkaar te zoeken? Zet je Miele machine stil als je onderweg bent. Maximaal gebruiksgemak.

TimeAssistant

Altijd goed op de hoogte

Eenvoudig de perfecte timing: vooral tijdens het drogen kan de tijd afhankelijk van de hoeveelheid en het soort belading sterk variëren. Via de Miele app krijg je indien gewenst een bericht dat de oorspronkelijke eindtijd met meer dan 30 minuten wijzigt. Ook wanneer het programma beëindigd is, krijg je een melding. Zo ben je altijd op de hoogte en hoef je niet steeds te kijken wanneer het programma klaar is.

*Beschikbaar voor smartphone/tablet (de minimale vereisten vind je in de voorwaarden van de App Store).

** Smart Food ID is een extra digitaal aanbod van Miele & Cie. KG en is niet inbegrepen bij de aanschaf van intelligente huishoudelijke apparaten van Miele. Alle slimme toepassingen worden mogelijk gemaakt met het Miele@home-systeem. Het aantal functies kan variëren, afhankelijk van het model en het land.

*** Zorg ervoor dat de oven de meest up-to-date versie van de firmware gebruikt en verbonden is met een wifi-netwerk. Het kan zijn dat de functie Smart Food ID niet direct zichtbaar is in de Miele-app. Sluit in dat geval de app helemaal af en start deze daarna opnieuw op.
 

Misschien is dit ook interessant

Smart Home-integratie