De nieuwe Miele app*

Alles in één oogopslag – thuis en onderweg

Jouw perfecte begeleider: met de Miele app heb je steeds zicht op je huishoudelijke Miele apparaten. Wil je bijvoorbeeld de bereiding in de oven volgen of weten wanneer het wasprogramma is afgelopen? De app biedt de nodige informatie en een gemakkelijke en snelle bediening. Bovendien biedt de app extra informatie en services voor je Miele apparaten, bijvoorbeeld de BaristaAssistant of recepten. Download de app nu!

DE NIEUWE MIELE APP

Het dashboard

Jouw controlecentrum

Het dashboard biedt je een optimaal overzicht, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele status van je Miele apparaten in het netwerk. Je ziet meteen of het wasprogramma al is afgelopen of de oven is voorverwarmd. Dankzij de snelle toegangsfunctie kun je belangrijke instellingen, zoals pauze of stop, direct uitvoeren. Het nieuwe ontwerp maakt de bediening bovendien nog eenvoudiger en intuïtiever.

MobileControl

Altijd alles onder controle

Snel en gemakkelijk: met MobileControl heb je niet alleen overal zicht op, maar kun je ook direct ingrijpen. Via de app kun je direct en moeiteloos een programma starten, voorprogrammeren en andere opties uitvoeren. Zo wordt het bedienen van je Miele apparaten kinderlijk eenvoudig.

ShopConnect

Snel en gemakkelijk producten nabestellen

ShopConnect stelt je in staat om Miele-verbruiksartikelen en -accessoires gemakkelijk onderweg bestellen. De app is gekoppeld aan de mobiele webshop, waardoor je met een paar klikken jouw favoriete producten kunt nabestellen.

RemoteUpdate

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Wil je dat de verbonden huishoudelijke Miele apparaten zonder al te veel moeite altijd up-to-date zijn? Dankzij de functie Remote Update is dat geen probleem. Beschikbare software-updates voor je huishoudelijke Miele apparaten worden indien mogelijk eenvoudig naar het betreffende apparaat gestuurd en geïnstalleerd. De details van de update kun je in de app als release notes nalezen.

PairingAssistant

Hulp bij het opnemen van apparaten in een netwerk

Stap-voor-stapinstructies voor het toevoegen van nieuwe apparaten. De app begeleidt je stap voor stap door het registratieproces en maakt daarbij gebruik van ondersteunende afbeeldingen. Niets staat een geslaagde verbinding in de weg.

App-functie keuken

Smart Food ID

Smart Food ID** – Automatische herkenning van jouw gerecht voor perfecte bruiningsresultaten

Met behulp van kunstmatige intelligentie herkent de camera in de oven*** moeiteloos verschillende gerechten. De oven past automatisch de instellingen hierop aan, voorkomt aanbranden en zorg voor de beste resultaten. En voor totale gemoedsrust natuurlijk.

Je hoeft hiervoor alleen het eten in de oven te plaatsen, de programmakeuze te bevestigen en de oven doet de rest. Activeer Smart Food ID nu in de Miele app.​

FoodView

Een goed overzicht

Let op je gerechten in de oven, ook wanneer je ergens anders bent. Een in het plafond van de ovenruimte geïntegreerde camera toont je op jouw smartphone of tablet hoe het gerecht eruitziet. Naar behoefte kun je net zo gemakkelijk op afstand de instellingen bij de functies van je verbonden oven via je mobiele apparaat bijstellen. Zo wordt meer controle voor jou meer vrijheid – en niet te evenaren comfort.

BaristaAssistant

Met plezier de perfecte espresso zetten

Voor jouw favoriete espresso heb je een goede koffieboon en de optimale instellingen nodig. De BaristaAssistant helpt je bij deze afstemming. De BaristaAssistant leidt jou als koffieliefhebber stap voor stap naar jouw persoonlijke smaak aan de hand van vier tot acht keer proeven. Dit proces is uniek, omdat niet alleen individuele parameters via de app worden aangepast, maar er ook een proces van uitsluiting wordt gebruikt om de smaak van de espresso naar wens te optimaliseren.

CookAssist

Perfecte braadresultaten - gewoon via de app

Het geheim van perfecte braadresultaten: Miele CookAssist helpt je bij de bereiding van steaks, maar ook van vele andere gerechten. Dankzij de stapsgewijze begeleiding in de Miele app worden temperaturen en bereidingstijden automatisch naar de TempControl-kookplaat doorgestuurd. Je hoeft alleen nog maar de instellingen te bevestigen.

AutoStart

Via app geprogrammeerd starten

Met de AutoStart-functie kun je de vaatwasser via de app zo programmeren dat de machine zelfstandig op vooraf vastgelegde tijdstippen start. Dankzij AutoDos en de PowerDisk is er altijd reinigingsmiddel, zodat het apparaat zelfstandig kan werken. Hierdoor is het niet meer nodig het apparaat handmatig of per app te starten. Ook vergeten om een programma te starten en dus niet genoeg schoon serviesgoed hebben, is hiermee verleden tijd.

Receptinspiratie

Altijd het passende recept

Met welk recept halen we de vakantie in huis? Ook voor nieuwe ideeën en tips voor koken en bakken kun je de Miele@mobile-app gebruiken. Je vindt snel het juiste recept voor speciale gelegenheden of laat je inspireren voor dagelijkse gerechten. Zo kun je je normale voedingsschema met nieuwe receptideeën uitbreiden en kooktrends proberen.

Mix & Match

Intelligente assistentie

Snel bereiden van gezonde gerechten: met Mix & Match kun je verschillende gerechten tegelijk bereiden of verwarmen en dat in minder dan een half uur. De gerechten kun je tegelijkertijd in de oven schuiven en er na afloop van het gekozen programma weer uithalen. Zo bereid je heel gemakkelijk een maaltijd met meerdere componenten, zonder op de verschillende bereidingstijden en -temperaturen te moeten letten. De Miele app helpt je bij de receptkeuze en de bereiding.

App-functie wassen

CareAssistant

Langer fris en kreukvrij

Ben je nog onderweg en kun je het schone wasgoed niet direct uit de machine halen? De CareAssistant zorgt ervoor dat jouw wasgoed toch lang fris blijft. Via de app kun je de kreukbeveiliging tot driemaal met telkens 30 minuten verlengen. De CareAssistant kan zowel bij het wassen en drogen als tijdens het gehele proces worden gebruikt.

HygieneAssistant

Apparaat en textiel smetteloos schoon

Als je vaak op lage temperaturen wast, wordt het aanbevolen om je Miele wasmachine en Miele droger regelmatig te reinigen met het overeenkomstige programma. Indien gewenst word je via de app op de hoogte gebracht wanneer het reinigen van de machine wordt aanbevolen. Je kunt in de app ook altijd heel gemakkelijk de hygiënestatus bekijken. Zo ben je steeds op de hoogte en geniet je langdurig van de beste hygiëne.

AddLoad

Trommel flexibel bijvullen

Is het wasprogramma van jouw Miele wasmachine of jouw Miele was-droogcombinatie al gestart, maar ben je nog iets vergeten? Dankzij AddLoad is dit geen probleem! Je ziet deze functie zowel op het apparaat als in de app. Zo kan je op afstand zien tot wanneer je nog wasgoed kunt toevoegen. Heb je wat tijd nodig om de kledingstukken bij elkaar te zoeken? Zet je Miele machine stil als je onderweg bent. Dit biedt maximaal comfort.

TimeAssistant

Altijd goed op de hoogte

Eenvoudig de perfecte timing: vooral tijdens het drogen kan de tijd afhankelijk van de hoeveelheid en het soort belading sterk variëren. Via de Miele app krijg je indien gewenst een bericht dat de oorspronkelijke eindtijd met meer dan 30 minuten wijzigt. Ook wanneer het programma beëindigd is, krijg je een melding. Zo ben je altijd op de hoogte en hoef je niet steeds te kijken wanneer het programma klaar is.

*Beschikbaar voor smartphone/tablet (de minimale vereisten vind je in de voorwaarden van de App Store).

** Smart Food ID is een extra digitaal aanbod van Miele & Cie. KG en is niet inbegrepen bij de aanschaf van intelligente huishoudelijke apparaten van Miele. Alle slimme toepassingen worden mogelijk gemaakt met het Miele@home-systeem. Het aantal functies kan variëren, afhankelijk van het model en het land.

*** Zorg ervoor dat de oven de meest up-to-date versie van de firmware gebruikt en verbonden is met een wifi-netwerk. Het kan zijn dat de functie Smart Food ID niet direct zichtbaar is in de Miele-app. Sluit in dat geval de app helemaal af en start deze daarna opnieuw op.
 

Misschien is dit ook interessant

Smart Home-integratie

Naar boven