Nieuwe producten

   

Probeer Duoflex nu 60 dagen uit 

Maak kennis met de nieuwe Duoflex

Met kracht & gemak, elk moment een schoon thuis. Daag jezelf uit om onze nieuwste steelstofzuiger, de Miele Duoflex, 60 dagen lang uit te proberen.

Meer informatie

Geef een échte Miele een tweede leven

Miele refurbished wasmachines

Kies je voor Miele, dan kies je voor duurzaamheid. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontdek het meest actuele aanbod Miele refurbished wasmachine vanaf € 249. 

Meer informatie

Miele koffiemachines

Miele koffiemachines worden met meesterlijke nauwkeurigheid gemaakt, zodat jij met al je zintuigen van elk kopje kunt genieten. Precies zoals jij wilt.

Meer informatie

Miele Black Edition N°1: puur genieten van koffie

Exclusieve koffiemelange voor de fijnproever. Ervaar de wereld van Miele Black Edition.

Meer informatie

Stof, ontdek onze krachtigste stofzuiger.

De nieuwe snoerloze steelstofzuiger Triflex HX2

Ontdek onze nieuwe snoerloze steelstofzuigers met sterk zuigvermogen, 3-in-1 design, anti-allergeen HEPA-filter en oplaadapparaat om stof en haar van huisdieren te verwijderen.

Meer informatie

Krachtig, compact en extreem wendbaar 

De nieuwe Boost CX1

Ontdek de Miele Boost CX1 een duurzame stofzuiger zónder zak. En beleef de innovatieve technologieën voor een nog hogere kwaliteit. Zo heb je met TrackDrive nooit meer ruzie met je stofzuiger. 

Meer informatie

Geef je creativiteit de ruimte met meer kookoppervlak

De nieuwe inductiekookplaat met werkbladafzuiging

Ontdek de nieuwe Miele inductiekookplaat met afzuiging voor kwaliteit, design en optimaal gebruiksgemak. Al onze inductiekookplaten zijn voorzien van slimme functies die koken nóg leuker maken. 

Meer informatie

Behoud de smaak van de natuur

De nieuwe K 7000 koelkasten

Ontdek de nieuwe K 7000 koelkasten met PerfectFresh Active. Het PerfectFresh Active-vershoudsysteem van Miele zorgt voor optimale omstandigheden in jouw koelkast, dit houd groenten en fruit 5x langer vers.

Meer informatie

Beste reinigingsresultaat en besturing via de app

De nieuwe Scout RX3

Ontdek de nieuwe Scout RX3 robotstofzuiger met het beste reinigingsresultaat en besturing via de app. Dankzij de functie Quattro Cleaning Power heeft de Scout RX3 een eersteklas stofopname. Met de Corner Brush worden zelfs de hoeken grondig gereinigd. 

 

Meer informatie

Samen voor een betere toekomst

Het nieuwe EU-energielabel

Vanaf maart 2021 zorgt een nieuw energielabel voor vaatwassers, koelapparaten, wijnklimaatkasten, wasmachines en was-droogcombinaties ervoor dat deze beter kunnen worden vergeleken en er meer transparantie voor de eindverbruiker is. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen en vernieuwingen vind je hier.

Meer informatie

 

Uitstekende hygiëne-oplossingen

Perfect op elkaar afgestemde apparaten en was- en reinigingsmiddelen

Ontdek onze unieke product-highlights en reinigingsmiddelen die zorgen voor perfect hygiënische resultaten en tegelijkertijd tot 99,9% virussen, schimmels en bacteriën verwijderen.

Meer informatie

De nieuwe Triflex HX1

Ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van stofzuigers. Triflex HX1. De eerste snoerloze steelstofzuiger van Miele met een uniek 3-in-1-design.
Voor optimale flexibiliteit en uitstekende prestaties.

Meer informatie

Go beyond the ordinary

Ontdek de meest revolutionaire innovaties die wij ooit hebben ontwikkeld.

Beleef nu de Generatie 7000! #LifeBeyondOrdinary

Meer informatie

Innovatie: TwinDos®

Doseert wasmiddel volledig automatisch.

Altijd perfecte resultaten. Dankzij het innovatieve doseersysteem TwinDos® wordt het geïntegreerde wasmiddel UltraPhase 1 en 2 volledig automatisch gedoseerd.

Meer informatie

Als eerste ter wereld! De vaatwassers G 7000 van Miele

De eerste vaatwassers met automatische dosering!

De nieuwe G7000-vaatwassers kunnen wat normale vaatwassers niet kunnen. Het innovatieve AutoDos-systeem doseert dankzij PowerDisk® bij elke reiniging altijd de optimale hoeveelheid reinigingsmiddel. Dit zorgt voor het perfecte samenspel van reinigen en drogen en daarmee ook voor het perfecte resultaat.

Meer informatie

Miele CM5-koffiemachines

Een nieuwe manier van genieten.

Nieuwe vorm, nieuwe kleuren, nieuwe veelzijdigheid: de Miele CM5-koffiemachines met buitengewoon, innovatief design met een instapprijs vanaf € 969.

Meer informatie