Nieuwe producten

   

Samen voor een betere toekomst

Het nieuwe EU-energielabel

Vanaf maart 2021 zorgt een nieuw energielabel voor vaatwassers, koelapparaten, wijnklimaatkasten, wasmachines en was-droogcombinaties ervoor dat deze beter kunnen worden vergeleken en er meer transparantie voor de eindverbruiker is. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen en vernieuwingen vind je hier.

Meer informatie

 

Uitstekende hygiëne-oplossingen

Perfect op elkaar afgestemde apparaten en was- en reinigingsmiddelen

Ontdek onze unieke product-highlights en reinigingsmiddelen die zorgen voor perfect hygiënische resultaten en tegelijkertijd tot 99,9% virussen, schimmels en bacteriën verwijderen.

Meer informatie

De nieuwe Triflex HX1

Ontdek de nieuwste innovatie op het gebied van stofzuigers. Triflex HX1. De eerste snoerloze steelstofzuiger van Miele met een uniek 3-in-1-design.
Voor optimale flexibiliteit en uitstekende prestaties.

Meer informatie

Go beyond the ordinary

Ontdek de meest revolutionaire innovaties die wij ooit hebben ontwikkeld.

Beleef nu de Generatie 7000! #LifeBeyondOrdinary

Meer informatie

Innovatie: TwinDos®

Doseert wasmiddel volledig automatisch.

Altijd perfecte resultaten. Dankzij het innovatieve doseersysteem TwinDos® wordt het geïntegreerde wasmiddel UltraPhase 1 en 2 volledig automatisch gedoseerd.

Meer informatie

Als eerste ter wereld! De vaatwassers G 7000 van Miele

De eerste vaatwassers met automatische dosering!

De nieuwe G7000-vaatwassers kunnen wat normale vaatwassers niet kunnen. Het innovatieve AutoDos-systeem doseert dankzij PowerDisk® bij elke reiniging altijd de optimale hoeveelheid reinigingsmiddel. Dit zorgt voor het perfecte samenspel van reinigen en drogen en daarmee ook voor het perfecte resultaat.

Meer informatie

Miele CM5-koffiemachines

Een nieuwe manier van genieten.

Nieuwe vorm, nieuwe kleuren, nieuwe veelzijdigheid: de Miele CM5-koffiemachines met buitengewoon, innovatief design en een aantrekkelijke instapprijs vanaf € 799.

Meer informatie

Miele Black Edition N°1: puur genieten van koffie

Met Miele wordt iedereen de perfecte barista. Want koffiegenot kan alleen worden bereikt door de precies op elkaar afgestemde wisselwerking tussen de technologie van onze hoogwaardige koffiemachines en de uitstekende kwaliteit van de koffiebonen.

Meer informatie
Naar boven