Huishoudelijke Miele apparaten in een Smart Home

Jouw woning van de toekomst

Een Smart Home maakt het dagelijkse leven eenvoudig en zorgt voor individueel wooncomfort. Rolluiken, verwarming en huishoudelijke apparaten communiceren met elkaar en worden steeds vaker via een app of via spraakbesturing bediend. Ook veel Miele apparaten kunnen in een netwerk worden opgenomen. Dankzij de handige Miele Cloud-interface kun je ze snel en eenvoudig in jouw Smart Home partnertoepassing integreren. Zo kun je genieten van de efficiëntie en het gemak van een totaal thuisnetwerk.

Slimme ideeën voor jouw woning

Nieuwe inspiratie: we laten je voorbeelden zien van hoe partnertoepassingen het dagelijkse leven met in een netwerk opgenomen Miele apparaten gemakkelijker kunnen maken.

Energiemanagement

Energie efficiënt gebruiken

Slim energiebeheer zorgt voor meer comfort en bespaart kosten. Met behulp van je eigen zonne-energiesysteem of van jouw digitale stroommeter maak je gebruik van energie als deze ter beschikking staat. Via een centrale energiemanager starten wasmachine, droger of vaatwasser dan helemaal automatisch. Je kunt je robotstofzuiger op deze manier ook eenvoudig opladen. Zo maak je nog efficiënter gebruik van zelf opgewekte stroom.

Comfort

Maak het leven gemakkelijk

Met behulp van de Miele Cloud-interface kun je eenvoudig huishoudelijke Miele apparaten die geschikt zijn voor een netwerk integreren in systemen. Hierdoor worden alle apparaten in huis overzichtelijk in één toepassing weergegeven. Je hebt altijd een duidelijk overzicht van de status van je Miele apparaten en onderhouds- en servicemeldingen. En ook de aansturing kan centraal plaatsvinden. Je kunt eenvoudig individuele acties aanmaken voor interactie met apparaten van andere fabrikanten.

Veiligheid

Praktische veiligheidsoplossingen

Compleet zorgeloos: dankzij het netwerk van jouw Miele apparaten verlaat je je woning altijd met een veilig gevoel. Integreer je apparaten eenvoudig en gemakkelijk in je persoonlijke veiligheidsroutine. Zodra je naar je werk rijdt, schakelen alle Miele apparaten in het netwerk automatisch over naar de standby-modus. Is je rookmelder ook verbonden met het netwerk? Dan worden in geval van nood alle kookapparaten automatisch uitgeschakeld.

Persoonlijke routines

Personaliseer je intelligente woning

Wil je jouw Smart Home personaliseren? Programmeer dan gewoon je persoonlijke routines. Deze kunnen optimaal worden aangepast aan de in het netwerk opgenomen Miele apparaten. In Dinner Mood gaat je sfeerverlichting aan zodra je met je gasten aan tafel gaat. Wanneer je het huis verlaat, start de robotstofzuiger automatisch. En als het wasprogramma is beëindigd, gaat je slimme lamp branden – zo maak je je leven gemakkelijker!

Programmeer je Smart Home-toepassingen voor jezelf of voor je klanten en wil je Miele apparaten daarin integreren? Maak dan gebruik van onze Miele ontwikkelaarspagina! Daar vind je alle belangrijke informatie: developer.miele.com

Onze samenwerkingspartners

Miele app

Communicatie tussen apparaten