Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast, vriezer of wijnklimaatkast? 

Je zoekt een nieuwe koelkast, vriezer of wijnklimaatkast maar je weet niet waar je moet beginnen. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Kom er snel achter met behulp van deze korte vragen. 

Onze productadviseur helpt je bij jouw keuze

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur en hij zal de koelkast, vriezer of wijnklimaatkast uitzoeken die het best bij jouw eigen keukeninrichting past.

• Welke koelkast of vriezer past bij jouw huishouden? Wij bieden talloze apparaten aan die elke koeluitdaging aankunnen. De keuze van de juiste diepte, het juiste type koelkast of diepvrieskast en de totale inhoud waarborgt dat in jouw apparaat alles op de juiste temperatuur wordt gekoeld.

• Welke koelkast of vriezer is voor jou de beste? Wil je een koel-vriescombinatie waarin je alles kunt koelen? Of geef je de voorkeur aan aparte apparaten? Wat te denken van een vrijstaande wijnklimaatkast, speciaal voor jouw meest waardevolle flessen? Wij hebben voor elke keuken het juiste apparaat.

• Welke functies en eigenschappen zijn belangrijk voor jou? Onze koelkasten en vriezer zijn voorzien van talloze opties en functies: automatisch ontdooien, verschillende geïntegreerde vakken, een ijsblokjesbereider, een verlaagd geluidsniveau, met of zonder wateraansluiting en slimme functies, om er maar een paar te noemen.

 

Ontdek ons volledige aanbod koelapparaten en bijpassende producten

Dishwasher

Alle koelkasten & vriezers

Wijnklimaatkasten

Accessoires