Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele.
Zes daarvan lees je hier.

Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Daarmee bedoelen we: we doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen en onszelf continu te verbeteren. We willen het dagelijkse leven van onze klanten met steeds betere producten vereenvoudigen en hen een plezier doen. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 120 jaar geldt: je kunt op Miele vertrouwen voor perfecte resultaten. Als enige fabrikant in de branche testen we producten zoals onze wasmachines, drogers, vaatwassers of ovens op een lange levensduur van 20 jaar.
Daarmee bieden we een unieke betrouwbaarheid en hoef je je geen zorgen te maken. Klanten van Miele, overal ter wereld, blijven Miele daarom trouw en bevelen Miele aan anderen aan. Ook voor de toekomst geldt: wij doen geen concessies op het gebied van de betrouwbaarheid en lange levensduur van onze apparaten.

De Miele techniek

Miele staat garant voor fascinerende technologie en uitstekende resultaten met minimaal energieverbruik. Dit geldt voor het hygiënisch en behoedzaam behandelen van wasgoed, vloeren, serviesgoed én veelzijdig genieten tijdens het koken en bakken. Dit is te danken aan de vele innovatieve functies die je alleen bij Miele vindt. Dit wordt bevestigd door de talloze eerste plaatsen bij gerenommeerde producttests overal ter wereld.

Het vakwerk van Miele

Miele staat voor echt vakwerk, waar visie, nauwkeurigheid en veel liefde voor detail
samenkomen. Elk van onze producten wordt volgens de hoogste normen vervaardigd en ondergaat een obsessieve kwaliteitscontrole met uiteindelijk een individuele handschoentest van het oppervlak. Van handgrepen uit een stuk metaal gefreesd tot uitsparingen die over alle productgroepen heen op
elkaar zijn afgestemd, is elk element een deel van onze weg naar de absolute perfectie. Want niets is voor ons belangrijker dan dat je lang plezier beleeft aan Miele.

De service van Miele

Klanten van Miele krijgen een voorkeursbehandeling: onze snelle en efficiënte Miele Service is veelvuldig verkozen als beste in de branche. Tijdens het bezoek van één van onze adviseurs bij je thuis presenteren en demonstreren wij graag alle gebruiksmogelijkheden van je Miele apparaten; bovendien komen wij ook voor een deskundige reiniging bij je langs. Miele staat altijd voor je klaar. Beloofd!

Het design van Miele

Miele staat voor heldere vormen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening.
Een klassieke draaiknop, een onopvallende sensor of een touchscreen:
het is eenvoudig en leuk om Miele apparaten te bedienen. Nergens anders vind je zo'n variatie aan designs en kleurenpaletten voor de meest uiteenlopende stijlen en frontpanelen van het keukenmeubilair. Hoe je je keuken ook wilt inrichten: Miele past er perfect bij.

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. Op de Duitse markt is Miele in alle branches zelfs als beste merk gekozen (“best brand ever”). Een dergelijk merk verraadt ook iets over de gebruikers ervan: klanten van Miele stellen hoge eisen aan de prestaties en milieuvriendelijkheid van hun huishoudelijke apparaten. Wie Miele koopt, hecht belang aan kwaliteit en klasse.

 

Naar boven