• Gratis bezorging vanaf € 20

Verzilver hier je vouchercode

Heb je onlangs een Miele apparaat gekocht en een voucher ontvangen? Deze kan je hier eenvoudig verzilveren. Lees voordat je begint met verzilveren het stappenplan op deze pagina door en voer dan je code in. Veel plezier met je Miele apparaat!

 

Zo verzilver je jouw voucher in 2 stappen

Doorloop de volgende stappen voor het verzilveren van je voucher:

  1. 1. Vul je vouchercode in en let op dat je hoofdletters, kleine letters en cijfers goed overneemt. Klik vervolgens op het pijltje.

  2. 2. Je voegt vervolgens het product toe aan je winkelmand en rond je bestelling af. Om je bestelling af te ronden heb je een Mijn Miele account nodig voor de verzending van je voucherproduct.

 

Let op: Je kan één voucher tegelijk verzilveren. Heb je meerdere vouchers? Rond dan eerst je bestelling af en ga dan terug naar deze pagina om je volgende vouchercode te verzilveren.

 

Tip: je kunt jouw voucher ook gemakkelijk in de Miele app verzilveren. Heb je de Miele app nog niet? Download dan de Miele app in de App Store of in Google Play

 

Bekijk de meest voorkomende vragen over vouchers

Belgische vouchercode ontvangen

Heb je een vouchercode voor België bij jouw apparaat ontvangen, maar woon je in Nederland? Mail via het contactformulier de gegevens van jouw apparaat en de voucheractie. Dan sturen wij jou een juiste Nederlandse vouchercode.

Woonachtig in België

Heb je een vouchercode voor Nederland bij jouw apparaat ontvangen, maar woon je in België? Mail de gegevens van jouw apparaat en de voucheractie dan naar info@miele.be. Onze Belgische collega’s helpen je dan verder.

Vouchercode werkt niet

Werkt jouw verkregen vouchercode niet of heb je vragen over de voucheractie? Stuur ons dan ook een mail via het contactformulier en vermeld de gegevens van jouw apparaat en je vouchercode, zodat wij je snel en gericht kunnen helpen.

Voucheracties bij vermelding van het serienummer

Verlengde garantie

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten ontvang je Verlengde Garantie van Miele cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op jouw nieuwe apparaten. Wat bij ons uniek is: voorrijkosten én reparatiekosten zijn tijdens deze jaren gedekt.*

Meer informatie