Accessoires & Onderdelen

Het belang van originele Miele-accessoires

Het gebruik van jouw Miele-apparaat in combinatie met originele Miele-accessoires staat garant voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen regelmatige reiniging en onderhoud voor een goed functioneren van jouw apparaat. Het is dan ook noodzakelijk dit periodiek te doen. Wij wijzen je erop dat het gebruik van niet-originele accessoires en toebehoren schade aan het apparaat tot gevolg kan hebben.

Naar de Miele Shop

Het belang van originele Miele-onderdelen

Elk huishoudelijk apparaat heeft van tijd tot tijd nazorg nodig of moet eventueel gerepareerd worden, zelfs Miele apparaten. Pas je in ieder geval bij een reparatie originele onderdelen van Miele toe. Je verlengt hiermee de levensduur van jouw apparaat en eventuele garantieclaims zijn zo het beste gewaarborgd.
Voor het bestellen van Miele-onderdelen kun je op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de afdeling Klantcontacten via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of het contactformulier. Miele-onderdelen zijn niet verkrijgbaar in het Miele Experience Center te Vianen. Voor accessoires en reinigingsmiddelen kun je wel terecht in het Miele Experience Center.

Naar contactformulier