Miele Gift Card

Het perfecte cadeau om speciale gelegenheden te vieren! 

Wil je een speciaal cadeau geven?

Met de Miele Gift Card laat je dierbaren Miele ervaren.

Ontdek de perfecte resultaten en ruime keuze van Miele apparaten, accessoires, reinigings- en onderhoudsmiddelen. We verwelkomen je graag bij het dichtbijzijnste Miele Experience Center, waar je een Miele Gift Card kan aanschaffen.

Je mag een Miele Gift Card gebruiken bij ieder type aankoop in één van de Miele Experience Centers. De Miele Gift Card moet getoond worden tijdens de aankoop en is niet inwisselbaar voor geld. Gestolen en verloren kaarten worden niet vervangen. De Miele Gift Card kan alleen worden gebruikt voor directe aankopen in het Miele Experience Center. De Miele Gift Card is alleen geldig in het land van aankoop.

Voor meer informatie over onze cadeaukaarten, neem contact op via de telefoon op: 0347-378888 of via e-mail info@miele.nl.

 

Vind jouw Miele Experience Center

Onze productadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn ook digitaal of telefonisch bereikbaar om je te voorzien van een persoonlijk adviesgesprek over jouw droomkeuken, huishoudelijke apparatuur of Miele Gift Card

Miele Experience Center Vianen

Adres: De Limiet, 24131 NR, Vianen

Miele Experience Center Amsterdam

Adres: Van Baerlestraat 42-44, 1071 AZ, Amsterdam

Miele Experience Center Leidschendam

Adres: Mall of the Netherlands Kamperfoelie 10, 2262 AE, Leidschendam

Miele Experience Center Eindhoven

Adres: Nieuwe Emmasingel 94, 5611 AM, Eindhoven

Voorwaarden Miele Gift Card

Inwisselen

De Miele Gift Card kan alleen worden ingewisseld voor de aankoop van goederen in de Miele Experience Centers in Nederland.

Om jouw Miele Gift Card te verzilveren, moet je deze aan Miele overhandigen op het moment van aankoop in het Miele Experience Center. Het tegoed van jouw Miele Gift Card wordt overeenkomstig afgeschreven met het bestede bedrag.

Het saldo van jouw Miele Gift Card kan worden gebruikt voor volledige en gedeeltelijke betalingen. Het resterende tegoed blijft op jouw Miele Gift Card staan.

Als het saldo op jouw Miele Gift Card niet voldoende is om jouw aankoop volledig te betalen, kan het verschil worden betaald met een andere betaalmethoden die worden aangeboden in het Miele Experience Center.

De Miele Gift Card is overdraagbaar.

 

Geldigheid

De Miele Gift Card en het eventueel resterende tegoed kan tot 2 jaar na aankoop van de Gift Card worden ingewisseld. De inwisselperiode wordt met 2 jaar verlengd als de Miele Gift Card wordt herladen, waarna het tegoed van de Gift Card vervalt.

 

Beperkingen

Jouw Miele Gift Card kan alleen worden ingewisseld voor de aankoop van apparaten, accessoires en verbruiksartikelen, goederen en diensten in het Miele Experience Center in Nederland.

Er kunnen meerdere Miele Gift Cards worden gebruikt voor één aankooptransactie.

Contante betaling is niet mogelijk. Er is geen restitutie of omruiling van de Miele Gift Card mogelijk. Resterend tegoed op de Miele Gift Card wordt niet contant terugbetaald.

In het geval van toegestane retourzendingen door de klant in het Miele Experience Center, wordt het met Gift Cards betaalde bedrag teruggestort op de Gift Card. Alleen het pro-ratabedrag dat met de Gift Card is betaald, wordt teruggestort op de bankrekening van de klant bij teruggave in het magazijn, maar niet het totale aankoopbedrag dat via andere betaalmethoden is gedaan.

In het geval van toegestane retourzendingen door de klant, zijn er geen restituties toegestaan ​​met de Gift Cards, alle verkopen zijn definitief. Factuur en Gift Card moeten worden getoond op het moment van terugbetaling. Alleen het pro-ratabedrag dat met de Gift Card is betaald, wordt teruggestort op de bankrekening van de klant, niet het totale aankoopbedrag dat via andere betaalmethoden is gedaan.

Bij verlies, diefstal of beschadiging van de Miele Gift Card wordt de waarde erop niet vervangen.

 

Herwaarderen Miele Gift Card

De Miele Gift Card is op te laden bij elk Miele Experience Center in Nederland. De totale waarde van de Miele Gift Card mag maximaal € 250,- bedragen. Je kunt het actuele tegoed van jouw Miele Gift Card controleren bij elk Miele Experience Center in Nederland.

Voor meer informatie over deze Gift Card, neem contact op met ons op via de telefoon: 0347-378888 of via de e-mail: info@miele.nl.

Voorwaarden printen