Wij vieren 25 jaar koffie-expertise

Perfect voor jouw persoonlijke smaak

Keer op keer het lekkerste kopje

Koffie en machine, een perfect samenspel

De perfecte smaak wordt met uiterste precisie bereid door een zorgvuldig koffiezetproces. Door versgemalen bonen en een gelijkmatig romig melkschuim krijg jij elke keer jouw favoriete koffiespecialiteit. Ontdek de koffiemachine die perfect past bij jouw persoonlijke smaak.

Ontdek het hele assortiment Miele koffiemachines

CM5 Silence

Geniet in alle rust van jouw koffiemoment – van de keuze voor je favoriete bonen tot de laatste slok. Bij onze koffiemachines van de CM5-serie hebben wij het maalgeluid met 50% verminderd, in vergelijking tot eerdere modellen.               
 

CM6 MilkPerfection

Het perfect romige melkschuim maakt van een flat white of latte macchiato een ware traktatie. De dubbele Venturi-methode bij de CM6-serie koffiemachines zorgt voor warmer melkschuim met een bijzonder fijne en lichte samenstelling.                                 

CM7 CoffeePassion

Onze koffiemachines van de CM7-serie zijn ontworpen voor mensen die willen genieten, maar ook streven naar perfectie. Dankzij drie bonenreservoirs1 kies je precies de juiste bonensoort voor jouw favoriete koffiespecialiteit.

1Uitvoering afhankelijk van het model.

Productadviseur koffiemachines

  

Jouw stijl, jouw smaak – kies jouw kleur uit talloze varianten

Roségoud

Braambesrood

Obsidiaanzwart

Moeiteloos in onderhoud

Reinigen is kinderspel

Opvangschaal, water- en koffiebezinkselreservoir kunnen eenvoudig worden verwijderd en zijn dankzij ComfortClean geschikt voor de vaatwasser. Bepaalde modellen uit de CM7-serie nemen dankzij AutoDescale bovendien volledig automatisch het ontkalken van je over. Aan gebruiksgemak geen gebrek.

Precisie met één druk op de knop – exact naar jouw wens

Expert-modus. Ook als je geen expert bent

Met onze CM6- en CM7-koffiemachines heb je de beschikking over een groot aantal profielinstellingen en houd je controle over de hoeveelheid gemalen koffie en de extractiesoort. Deze koffiemachines zijn ervoor ontworpen om jou een kopje koffie te serveren dat precies is afgestemd op je persoonlijke smaak. Tot in perfectie.

MilkPerfection

Onze koffiemachines van de CM6-serie werken met de innovatieve dubbele Venturi-methode voor warmer melkschuim met een bijzonder fijne en lichte consistentie. Het resultaat is een kopje koffie dat er net zo perfect uitziet als het smaakt. En andersom.                                                                                                                           

Smart Home

Met de Miele app bedien je jouw koffiemachine heel eenvoudig

Wifi Conn@ct

Moeiteloze precisie

Dankzij gepersonaliseerde profielen kunnen onze koffiemachines snel en moeiteloos een koffiespecialiteit bereiden die geheel voldoet aan jouw persoonlijke smaak. En met onze OneTouch for Two-functie kun je twee dranken tegelijk bereiden – koffie die gewoon te lekker is om er alleen van te genieten.

Geluidsarme koffiemolen

Onze CM5 koffiemachines zijn ontwikkeld voor een ontspannen omgeving, zodat jij van een bijzonder koffiemoment kunt genieten. Elk van deze momenten moet speciaal zijn en daarom worden jouw bonen uiterst stil gemalen.
 

Heet water

De CM6- en CM7-koffiemachines serveren heet water met één druk op de knop op precies de juiste temperatuur. Ideaal voor het zetten van thee op een bepaalde temperatuur.

Verwarmd FlexCare-kopjesrek

Voorverwarmde kopjes zorgen ervoor dat de koffie langer warm blijft. Ze worden vanzelf voorverwarmd op het kopjesrek op de machine.                                                                                                                                                

CupSensor

De CupSensor van onze CM7 meet precies de hoogte van het kopje onder de uitloop en past zich daarop aan. Minder spetters en koffie op de perfecte temperatuur.                                                                                                                                                                     

 

Miele koffie

Kwaliteit is bepalend. Ook bij de keuze van de juiste koffie. Daarom hebben wij vier eigen melanges gecreëerd die speciaal zijn afgestemd op Miele koffiemachines. De Miele Black Edition is Fairtrade en bio-gecertificeerd.                                                                           

Onderhoud voor jouw apparaat

Goede smaak, daar geniet je graag lang van. In onze webshop vind je alles om jouw Miele koffiemachine in perfecte staat te houden, waardoor je langer van jouw koffiemachine kunt genieten.