De online productadviseur van Miele

Ontdek welk apparaat bij jou past

Door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden, kunnen wij jou helpen het ideale apparaat voor je huis en jouw specifieke behoeften te vinden. Onze online productadviseur bevat het gehele assortiment, waarbij de apparaten zijn opgesplitst in categorieën. Vind probleemloos jouw perfecte apparaat. 

Op zoek naar apparaten om jouw huishouden schoon en fris te houden?

De online productadviseur helpt jou bij het vinden van het juiste apparaat voor jouw huis en schoonmaakuitdagingen.
 

Miele stofzuigers

De stofzuiger die bij jouw huis past

Miele heeft een breed assortiment aan innovatieve stofzuigers. Verdeeld in de volgende categorieën: steelstofzuigers, stofzuigers met zak, stofzuigers zonder zak en robotstofzuigers. Allemaal verkrijgbaar met een brede keuze aan accessoires en functionaliteiten. Ontdek de perfecte stofzuiger voor jouw thuis. 

Aan de slag

Perfect gewassen en gedroogd

Met een scala aan keuzes, van wasprogramma en energie-efficiëntie tot centrifugetoerental en maximale beladingscapaciteit, bieden onze wasmachines en drogers een breed scala aan functies. Laat ons je helpen bij het vinden van het apparaat dat jouw wastaken vergemakkelijkt.

Aan de slag

Moeiteloos een stralend schone vaat

We hebben een veelzijdigheid aan apparaten die elke vaatwasuitdaging aankunnen, van groot tot klein en alles daar tussenin. Met hoogwaardige opties, innovatieve programma's en functies om alle soorten serviesgoed en bestek schoon te krijgen.  

Aan de slag

 

 

Op zoek naar een wasmachine of droger die aan al jouw eisen en wensen voldoet?

De online productadviseur helpt jou de juiste wasmachine, droger of strijkijzer voor jouw huis te vinden met de juiste functies voor jouw beoogde gebruik. 

Jarenlang ultraschone en duurzame resultaten

Met een scala aan keuzes, van wasprogramma en energie-efficiëntie tot centrifugetoerental en maximale beladingscapaciteit, bieden onze wasmachines en drogers een breed scala aan functies. Laat ons je helpen bij het vinden van het apparaat dat jouw wastaken vergemakkelijkt.

Aan de slag

Maak strijken gemakkelijker

Onze strijksystemen worden geleverd met een groot aantal opties en functies, zoals een actief aanzuigsysteem dat kleding op zijn plaats houdt, de optie om kleding te verfrissen met stoom, of een extra reservoir zodat je nooit stoom tekortkomt. De online productadviseur helpt jou de juiste strijkijzer voor jouw huis te vinden.

Aan de slag

 

 

Ontdek welke keukenapparaten perfect bij jou en je keuken passen

Door een paar vragen te beantwoorden, kunnen we het model met de juiste functies en functionaliteit voor je vinden, waaronder koffiemachines, (stoom)ovens, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, magnetrons, lades of koelkasten en vriezers.

Voor al jouw behoeften op het gebied van koken, ontdooien en grillen

Keukenapparaten

Met de online productadviseur kun je gemakkelijk ontdekken of een vacuüm- of gourmet-warmhoudlade geschikt is voor jou.

Met de online productadviseur kun je gemakkelijk ontdekken welke type kookplaat past bij jouw kookbehoeften.

Met de online productadviseur kun je gemakkelijk ontdekken welke afzuigkap past bij jouw kookbehoeften.

Apparaten die zijn ontworpen om uw keuken te verbeteren

(Stoom)ovens & magnetrons

Ben je op zoek naar een inbouwoven, een magnetroncombinatie of een stoomoven met verschillende standen en functies? Ons assortiment is geschikt voor elk gebruik en elke stijlvoorkeur, met klassieke of minimalistische designs die worden verfraaid door glazen of roestvrijstalen elementen.

Koelkast

De juiste temperatuur met de juiste functies

Door de juiste stijl koelkast of vriezer te kiezen en rekening te houden met de totale capaciteit, behoudt jouw apparaat de perfecte temperatuur voor de behoeften van je huishouden. Onze selectie biedt een veelzijdigheid aan opties en functies om aan jouw specifieke voorkeuren te voldoen.

Aan de slag
Miele vaatwassers

Een glanzend schone vaat

Ontdek de veelzijdigheid aan vaatwassers die elke uitdaging van groot tot klein aankunnen. Met hoogwaardige opties, innovatieve programma's en functies om alle soorten servies en bestek schoon te krijgen. Met de online productadviseur kun je gemakkelijk ontdekken welke vaatwasser geschikt is voor jou.

Aan de slag
Koffiemachine

Koffie en machine, een perfect samenspel

Of je nu geïnteresseerd bent in een inbouwkoffiemachine of een vrijstaande koffiemachine, onze apparaten staan klaar om jouw perfecte kopje koffie te zetten. Wil je een persoonlijk kopje met één druk op de knop, of heb je liever een pot koffie bij de hand? Met de online productadviseur kun je gemakkelijk ontdekken welke koffiemachine geschikt is voor jou.

Aan de slag