Wetenswaardigheden over Miele@home

Thuisnetwerk met Miele@home

Hier hebt u alle vrijheid

"Vrijheid? Voor mij is dat kwaliteit van leven. Echt genieten kan ik pas als ik alles onder controle heb."*

Meer informatie
Spraakbesturing

Alles onder controle zonder smartphone? 

Vraag het toch aan Alexa! Voor de echt belangrijke dingen moet u uw handen vrij hebben. Zonder uw smartphone erbij te hoeven nemen, kunt u uw apparaten nu via spraakbesturing controleren: Met Amazon Echo en de Alexa Voice Service informeert u gewoon naar de status van uw apparaten of vraagt u om ondersteuning zoals bijvoorbeeld bij het kiezen van het geschikte wasprogramma - en hebt u toch nog alles onder controle.

Meer informatie
Miele@mobile-app

Per slot van rekening kunt u niet overal tegelijkertijd zijn.

Wat mooi! U hebt graag alles onder controle. Om er onderweg ook zeker van te zijn dat thuis alles in orde is, kunt u de Miele@home-app gebruiken. Daarmee controleert u de status van uw apparatuur en krijgt u een bericht als bijvoorbeeld het wasprogramma is afgelopen. Ook als u op dit moment een belangrijkere opdracht te vervullen hebt.*

Meer informatie
MobileControl

Spontaan feestje binnen een uur?

De koelkast is al iets kouder ingesteld. Perfecte gelegenheden houden zich niet aan een precieze timing. Om spontaan te kunnen genieten, hebben we MobileControl ontwikkeld. Want met de mobiele besturing hebt u ook onderweg alles onder controle. U kunt de koelkast met SuperKoelen alvast voorbereiden op verse levensmiddelen die u nu mee naar huis neemt en waarvan u gekoeld wilt genieten met uw vrienden.*

Meer informatie
ShopConn@ct

Dagelijks gemakkelijk online shoppen?

Dan houdt u meer tijd over voor de leuke dingen in het leven. Het is zonde om veel tijd kwijt te zijn aan bepaalde klusjes. Bijvoorbeeld of er wel genoeg tabs voor de vaatwasser voorradig zijn. Vertrouw gewoon op uw eigen Miele-apparaat: uw vaatwasser laat het u wel weten wanneer tabs, spoelmiddelen of zout opraken. En met ShopConn@ct bestelt u alles gewoon online, met uw smartphone of tablet.*

Meer informatie
De interactieve Miele-assistent

Bergen wasgoed?

Met de slimme assistent voorkomt u dit. In veel situaties vertrouwt u het liefst op een professionele ondersteuning, bijvoorbeeld als het gaat om een perfecte wasbehandeling. De interactieve Miele-assistent geeft u advies over het meest geschikte programma. Bij de bonte of de witte was, katoen of zijde, sterk of licht vervuild wasgoed: met de Miele-assistent bereikt u altijd optimale wasresultaten.

Meer informatie
SuperVision

Gezellig in de keuken?

En u weet wat het wasgoed doet. Geniet gewoon van het hier en nu: vooral als het gezellig is in de keuken. Profiteer van het comfort van uw huishoudelijke netwerk: want met SuperVision hebt u een goed overzicht van de status van al uw huishoudelijke apparatuur, ook als uw smartphone even niet binnen bereik is, door een snelle blik op het display van uw keukenapparatuur*.

Meer informatie
SmartStart

Goed humeur dankzij zonlicht?

En de stroom voor uw droger! U wilt graag de positieve energie van een zonnige middag gebruiken. In de tuin met het gezin en via duurzaam gebruik van energie. Met SmartStart maken uw apparaten automatisch gebruik van de stroom wanneer de stroomtarieven bijzonder laag zijn.*

Meer informatie
Smart Home

Is mijn Smart Home echt zo slim?

Pas als de afzuigkap ook communiceert met de verlichting in de woning. Een slim huis is pas echt slim als alle onderdelen goed samenwerken. En het gewenste comfort is er pas als alles centraal kan worden bestuurd. Met uitgekiende partneroplossingen kunnen de huishoudelijke Miele-apparaten in het thuisnetwerk worden geïntegreerd in een bestaand Smart Home. Zo kunt u echt genieten van de efficiëntie en het comfort van een echt thuisnetwerk.

Meer informatie
WiFiConn@ct

Wilt u gebruikmaken van de voordelen van Miele@home?

Deelname aan een thuisnetwerk met het systeem Miele@home is heel gemakkelijk. De aparte huishoudelijke Miele-apparaten verbindt u via WiFiConn@ct met het thuisnetwerk, wat betekent dat u een rechtstreekse verbinding maakt met uw eigen WLAN-router. De huishoudelijke apparaten op het thuisnetwerk controleert en bestuurt* u daarna gewoon met uw smartphone of tablet via de Miele@mobile-app.

Meer informatieafhankelijk van het model
FAQ

Over het netwerk

Hebt u vragen over het Miele-thuisnetwerk? We hebben de antwoorden op veelgestelde vragen samengevoegd op de volgende pagina.

Meer informatie

Toebehoren