Wetenswaardigheden over Miele@home

Opname in een netwerk met Miele@home

De vrijheid thuis

“Vrijheid? Voor mij is dat kwaliteit van leven. Echt genieten kan ik pas als ik alles onder controle heb.”*

Meer informatie
Miele@mobile-app

Men kan niet overal tegelijk zijn?

Jij wel! Jij doet overal je best en hebt alles graag in de hand. Je kunt nu ook onderweg al controleren of thuis alles in orde is met de Miele@mobile-app. Met deze app controleer je de status van je apparaten en krijg je een bericht als bijvoorbeeld het wasprogramma voltooid is. Ook als je net belangrijkere dingen te doen hebt.*

Meer informatie
Miele@mobile app – MobileControl

Spontaan feestje binnen een uur?

Perfecte gelegenheden houden zich niet aan exacte timing. Wij hebben MobileControl ontwikkeld zodat je spontaan kunt genieten. Want met deze mobiele besturing heb je ook onderweg alles onder controle. Je kunt de koelkast met de functie SuperFrost alvast op de lekkere dingen voorbereiden waar je later thuis met vrienden op de juiste temperatuur gekoeld van wilt genieten. Bij de nieuwe kookapparaten kunnen daarnaast in de betreffende functies ook parameters zoals temperatuur en tijd in de loop van het programma worden aangepast.

Meer informatie
Miele@mobile-app – FoodView

Netwerkmogelijkheden voor meer comfort

Hoe gaat het eigenlijk met je brood in de oven? De camera in de gaarruimte laat zien hoe het ervoor staat – waar je ook bent.

Meer informatie
Miele@mobile app – recepten

Vakantieherinneringen ophalen?

Heel eenvoudig met het juiste recept. Bakken en koken kan iedereen met de receptfunctie van de Miele@mobile app. Geen probleem! Met een smartphone of tablet heb je snel het juiste recept en boodschappenlijstje bij de hand, zodat je aan de slag kunt met je culinaire verassing. Daardoor lukken lekkere recepten heel eenvoudig. Ook als je niet dagelijks in de keuken staat.

Meer informatie
Miele@mobile app – ShopConn@ct

Dagelijkse dingen comfortabel online shoppen?

Zo houd je offline meer tijd over voor bijzondere zaken! Aan kleinigheden moet men niet te veel betekenis hechten. Bijvoorbeeld of je nog genoeg tabs of een nieuwe PowerDisk voor de vaatwasser in huis hebt.  Met de nieuwe Voorraad-functie ben je optimaal geïnformeerd: je vaatwasser laat het je weten, wanneer tabs, naspoelmiddel of zout opraken. En met ShopConn@ct kun je gemakkelijk alles online bestellen, met smartphone of tablet.

Meer informatie
Miele@mobile app – Miele Assistent

Bergen wasgoed?

Met slimme assistentie goed wassen. Soms vertrouwt men graag op professionele hulp – bijvoorbeeld als het om de perfecte behandeling van wasgoed gaat. De interactieve Miele-assistent raadt het meest geschikte wasprogramma aan. Witte of bonte was, katoen of zijde, grote of kleine vlekken – met de Miele Assistent is het resultaat altijd optimaal.*

Meer informatie
Miele Scout RX2-app

Geen tijd voor de belangrijke dingen?

Met de nieuwe robotstofzuiger wel. De nieuwe Miele-robotstofzuiger Scout RX2 met MobileControl neemt je het stofzuigen uit handen als je niet thuis bent. Waar je ook bent, de vloer wordt gereinigd.

Meer informatie
SuperVision

Gezellig samenzijn in de keuken?

En je weet, wat er met je wasgoed gebeurt. Geniet gewoon van het hier en nu, vooral samen in de keuken. Je kunt als het ware in het voorbijgaan profiteren van je handige thuisnetwerk, want met SuperVision heb je altijd zicht op de status van je huishoudelijke apparaten. Heel onopvallend zichtbaar op het display van de keukenapparaten*.

Meer informatie
Smart Home

Is mijn Smart Home echt intelligent?

Pas als ook de afzuigkap met de verlichting samenwerkt. Een intelligent huis is pas intelligent als alles samenwerkt. En het gewenste comfort is er pas als alles centraal aangestuurd kan worden. Met geperfectioneerde partneroplossingen kunnen geschikte Miele-apparaten in een bestaand Smart Home geïntegreerd worden. Zo kun je genieten van de efficiëntie en het comfort van een totaal thuisnetwerk.

Meer informatie
SmartStart

Van zonlicht krijgt men een goed humeur?

En de stroom voor je wasdroger! Je wilt graag de positieve energie van een zonnige middag gebruiken. In de tuin met het gezin en via duurzaam gebruik van energie. Met SmartStart maken je apparaten automatisch gebruik van de stroom wanneer de stroomtarieven bijzonder laag zijn.*

Meer informatie
WiFiConn@ct

Wil je de voordelen van Miele@home gebruiken?

Je kunt moeiteloos in de wereld van een netwerk van huishoudelijke apparaten stappen – want Miele@home is eenvoudig en comfortabel. Het in een netwerk opnemen van Miele-apparaten werkt via WiFiConn@ct – dus via een directe verbinding met je router thuis. Daarna kunt je de apparaten in het netwerk gemakkelijk controleren en aansturen* met smartphone of tablet via de Miele@mobile-app.

Meer informatieafhankelijk van het model
FAQ

Over het netwerk

Hebt u vragen over het Miele-thuisnetwerk? We hebben de antwoorden op veelgestelde vragen samengevoegd op de volgende pagina.

Meer informatie

Toebehoren