Ben je op zoek naar een nieuwe kookplaat?

Je zoekt een nieuwe kookplaat maar je weet niet waar je moet beginnen. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Kom er snel achter met behulp van deze korte vragen. 

Onze productadviseur helpt je bij jouw keuze

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur over jouw kookgewoonten en jouw keuken. Hij vindt vervolgens de kookplaat die het best bij jou past.

• Welk type kookplaat past bij jouw huishouden? Wij hebben talloze types kookplaten in ons aanbod, die elke uitdaging aankunnen. Inductie-, gas- of elektrische kookplaat: onze productadviseur helpt jou bij het vinden van het juiste model.

• Welk design past bij jouw keuken? Geef je de voorkeur aan een glazen oppervlak met roestvrijstalen randlijst of een kookplaat zonder lijst die naadloos in het werkblad kan worden geïntegreerd? Wij hebben voor elk design de passende oplossing.

• Welke specificaties vind je belangrijk? Onze kookplaten zijn voorzien van vele opties en functies: touch-bediening, verschillende kookzones, slimme functies en kinderbeveiliging, om maar wat voorbeelden te noemen.

Ontdek ons volledige aanbod kookplaten en aanverwante producten

Alle kookplaten

Reinigings- & onderhoudsmiddelen

Accessoires