Ben je op zoek naar een nieuwe magnetron?

Je zoekt een nieuwe magnetron maar je weet niet waar je moet beginnen. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Kom er snel achter met behulp van deze korte vragen.

Onze productadviseur helpt je bij jouw keuze

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur over jouw voorkeuren tijdens koken, ontdooien en grillen. Hij vindt vervolgens het model dat het best bij jouw individuele eisen past.

• Welke magnetron is de juiste voor jouw keuken? Wij bieden talloze magnetronmodellen aan, waaronder ook combinaties met oven of stoomoven, vrijstaande modellen of inbouwapparaten om permanent in een nis in te bouwen.

• Welk formaat en welke bedieningselementen wil je? Onze magnetrons zijn verkrijgbaar met verschillende buitenafmetingen en een verschillende inhoud. Bovendien kun je kiezen voor bedieningselementen aan de bovenkant of aan de zijkant en of de deur naar onderen of naar de zijkant moet openen.

• Welke functies en specificaties vind je belangrijk? Onze magnetrons bieden talloze functies: een popcornfunctie, SoftOpen & SoftClose voor het zacht openen en sluiten van de deur van het apparaat of een Quartz-grill voor een snelle en gelijkmatige bruinering, om wat voorbeelden te noemen.

Ontdek ons volledige aanbod magnetrons en aanverwante producten

Alle magnetrons

Accessoires

Onderdelen

Naar boven