Ben je op zoek naar een nieuwe stoomoven?

Je zoekt een nieuwe stoomoven maar je weet niet waar je moet beginnen. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Kom er snel achter met behulp van deze korte vragen.

Onze productadviseur helpt je bij jouw keuze

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur over jouw kookvoorkeuren en je keuken. Hij vindt de Miele stoomoven of combi-stoomoven die het best bij jou past.

• Welke stoomoven past bij jouw keuken? Zoek je een inbouwstoomoven met een bijpassend design of een vrijstaand model dat perfect op jouw werkblad past? Geef je de voorkeur aan een combi-stoomoven, een stoomoven met magnetron of een drukstoomoven voor bijzonder gezonde gerechten? Wij helpen je jouw perfecte apparaat te vinden.

• Welk design en welke bedieningselementen zijn voor jou de juiste? Van klassieke en minimalistische elementen tot en met modellen die worden gekenmerkt door glas of roestvrij staal: onze ovens (stoomovens) passen bij elk keukendesign. Ook bij de bedieningselementen heb je keuze uit grote touchscreens, directe keuze met tekstdisplay of sensortoetsen voor de keuze van modi (processen) en instellingen.

• Welke functies en instellingen vind je belangrijk? Miele stoomovens beschikken over talloze opties en functies, zoals een exacte timer voor vlees, een modus voor bijzonder sappig of knapperig bereiden, een bewegingsbesturing en voorinstellingen voor talloze gerechten, om slechts enkele voorbeelden te geven.

Ontdek ons volledige aanbod stoomovens en bijpassende producten

Alle stoomovens & combi-stoomovens

Accessoires

Onderdelen