Ben je op zoek naar een nieuwe afzuigkap of plafondunit?

Je zoekt een nieuwe afzuigkap maar je weet niet waar je moet beginnen. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Kom er snel achter met behulp van deze korte vragen.

Onze productadviseur helpt je bij jouw keuze

Beantwoord gewoon enkele korte vragen van onze productadviseur over de eisen die je stelt aan het afzuig- en filtervermogen. Hij vindt vervolgens de afzuigkap die het best bij jouw keukeninrichting past.

• Welke afzuigkap past bij jouw keuken? Wij hebben talloze afzuigkappen die elke uitdaging aankunnen. De keuze van het juiste afzuigvermogen, het juiste filter en het juiste type afzuigkap zorgt ervoor dat jouw keuken aangenaam vrij van geurtjes blijft.

• Welk filter voor afzuigkappen past bij jou? Onze afzuigkappen zijn geschikt voor elk type filter. Vet, kool of actieve kool: onze filters houden jouw keuken vrij van ongewenste geurtjes.

• Welke functies en welk design zijn belangrijk voor jou? Onze afzuigkappen beschikken over een uitgebreid aanbod opties en kunnen aan de wand worden gemonteerd of een open keuken met kookeiland aanvullen.

Ontdek ons volledige aanbod afzuigkappen en bijpassende producten

Alle afzuigkappen

Onderdelen

Accessoires