Ben je op zoek naar een nieuwe oven? 

Je zoekt een nieuwe oven maar je weet niet waar je moet beginnen. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Kom er snel achter met behulp van deze korte vragen. 

Onze productadviseur helpt je bij jouw keuze

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur over de eisen die je stelt aan ovens en fornuizen en hij zal het apparaat uitzoeken dat het best bij jouw keukeninrichting past.

• Welke oven past het best bij jouw keuken? Ben je op zoek naar een fornuis met een aparte kookplaat of een combinatie van oven en kookplaat? Geef je de voorkeur aan een geïntegreerde magnetron of een Dialog oven met talloze mogelijke instellingen?

• Welk design en welk type bediening heeft jouw voorkeur? Van klassieke en minimalistische elementen tot en met modellen die worden gekenmerkt door glas of roestvrij staal: onze ovens passen bij elk design. Ook de bedieningselementen bieden voor elk wat wils: een groot touchscreen, een inschuifbare draaiknop of sensorbesturing voor de keuze van modi en instellingen.

• Welke functies en instellingen vind je belangrijk? Miele ovens hebben veel opties en functies te bieden: een exacte timer voor vlees bijvoorbeeld, een modus voor bijzonder sappige of knapperige resultaten en een speciaal pyrolysesysteem voor een bijzonder eenvoudige reiniging van de oven, om slechts enkele voorbeelden te geven.

Ontdek ons volledige aanbod ovens, fornuizen en bijpassende producten

Ovens

Ovens met magnetron

Accessoires