Geef een échte Miele een tweede leven

Miele refurbished wasmachines

Kies je voor Miele, dan kies je voor kwaliteit én voor duurzaamheid. Neem contact met ons op en ontdek het meest actuele aanbod Miele refurbished wasmachines vanaf € 249. 

Refurbished wasmachines: beter voor de planeet en portemonnee

Kies voor duurzaamheid en kwaliteit met onze refurbished wasmachines van Miele. Onze toewijding aan reparatie boven vervanging zorgt ervoor dat zelfs jonge apparaten met defecten een geheel nieuw leven krijgen. Onze refurbished wasmachines zijn veel meer dan tweedehands - ze zijn vakkundig hersteld, gereinigd en getest, waardoor ze qua prestaties vergelijkbaar zijn met nieuwe modellen. Daarnaast voldoen alle apparaten van Miele, dus óók onze refurbished wasmachines, aan de kwaliteitseisen die je bij Miele mag verwachten.

Contactformulier

Drie heldere categorieën

Om de keuze voor een refurbished wasmachine wat makkelijker te maken, hebben wij het aanbod apparaten ingedeeld in drie categorieën. Hierbij houden we onder andere rekening met leeftijd en draaiuren, om jou zo een duurzame wasmachine te kunnen bieden met een passend prijskaartje.

Draait iets langer mee maar wast nét zo goed

Trouwe Wasexpert

Hoewel de wasmachines in deze categorie al een tijdje meedraaien, voldoen ze nog steeds aan onze strenge kwaliteitseisen. Deze machines zijn de ideale keuze voor wie schoon en betrouwbaar wil wassen, zelfs met een beperkt budget. 

Prijs tussen € 249,- en € 579,-3

Al warmgedraaid en goed voor vele wasbeurten

Ervaren Krachtpatser

Deze vaak iets nieuwere wasmachines zijn de ideale keuze voor wie schoon en krachtig wil wassen, in een betrouwbare machine met een passend prijskaartje. Al iets meer ervaring en daarom is er een keuze voor vrijwel ieder budget.

Prijs tussen € 449,- en € 1.399,-3

Minimale draaiuren en een heel leven voor zich

Frisse Beginner

Ervaar telkens opnieuw de kracht van een grondige wasbeurt. Deze modellen hebben minimale draaiuren en zijn beschikbaar in enkele van de nieuwste modellen. Ideaal voor wie schoon en krachtig wil wassen, in een bijna nieuwe machine.

Prijs vanaf € 810,-3

Miele refurbished: een duurzame keuze

Miele produceert dichtbij de belangrijkste markten. Daarnaast testen we onze apparaten uitvoerig en leveren we altijd hoge kwaliteit en lange levensduur. 

Dit wordt steeds belangrijker: koop energiezuinig, gebruik tot einde levensduur, vermijd vroegtijdige vervanging of mindere kwaliteit. Daarom zetten wij ons in om onze apparaten, die nog lang niet aan het eind van de levensduur zijn, weer geschikt te maken voor gebruik.

Dus kies kwalitatieve apparatuur met een lange levensduur voor een duurzame wereld, nieuw of refurbished.

Alle gereviseerde apparaten worden voor hergebruik grondig nagekeken, gereinigd en getest door onze deskundige servicemonteurs.

Een refurbished wasmachine heeft precies de kwaliteit heeft die je bij Miele mag verwachten. Onafhankelijk onderzoek door de Consumentenbond toont keer op keer aan: Miele wasmachines hebben gemiddeld de langste levensduur (van bijna 17 jaar), wij scoren een 9,5 op merktevredenheid door consumenten, en onze wasmachines komen vaak als beste uit de test.*

Met een refurbished wasmachine van Miele ga je voor kwaliteit die je gewend bent.

Duurzaam hoeft niet duur te zijn.

Naast dat een refurbished wasmachine er al een paar wasbeurten op heeft zitten, is dat andere grote verschil natuurlijk de aantrekkelijke aanschafprijs. Een aankoop van een gereviseerde machine is dus niet alleen minder belastend voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Een ideale keuze als je het liefst voor de kwaliteit van Miele gaat voor een toegankelijk budget.

Wie kiest voor een refurbished wasmachine van Miele, koopt topkwaliteit voor de prijs van een tweedehands wasmachine.

Om jouw keuze voor een refurbished wasmachine wat makkelijker te maken, hebben wij het aanbod apparaten ingedeeld in drie categorieën. Hierbij houden we onder andere rekening met leeftijd en draaiuren, om jou zo een duurzame wasmachine te kunnen bieden met een passend prijskaartje. 

Deze apparaten hebben al eerder een thuis gehad, waardoor kan het voorkomen dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de wasmachines. Zeker bij refurbished apparaten geldt, dat dit natuurlijk niet afdoet aan de kwaliteit die van binnen zit.

Alle refurbished wasmachines worden namelijk grondig nagekeken en uitvoerig getest voordat ze beschikbaar worden gesteld voor een nieuw thuis. Ze hebben allemaal de kwaliteit die je van Miele mag verwachten, met 1 jaar omruilgarantie.

Zo draag je eenvoudig je steentje bij aan een duurzame wereld, geniet je van de beste wasresultaten en heb je daarbij de keuze uit de volgende drie categorieën.2

Ontdek jouw Miele refurbished wasmachine al vanaf € 249,-

Het aanbod refurbished wasmachines kan variëren. Voor de meest actuele voorraad Miele refurbished wasmachines laat je je eenvoudig adviseren door een van onze collega's. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Een refurbished Miele wasmachine biedt duurzaamheid en kwaliteit tegen lagere kosten. Elk apparaat is zorgvuldig gereviseerd en voldoet aan Miele's strenge kwaliteitsnormen, waardoor het een betrouwbare keuze is.

Zowel voor onze nieuwe apparatuur als refurbished wasmachines geldt dat deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor jarenlange topprestaties. Gaat een wasmachine toch defect, dan verkiezen wij reparatie altijd boven vervanging. Mede door onze kwalitatieve grondstoffen, innovatieve onderdelen en nauwkeurige reparatie maken wij dus van een wasmachine met een vroeger defect, een apparaat dat weer kan schitteren in jouw huis. Uiteraard met de kwaliteit die je van Miele mag verwachten.

Bij aankoop van een refurbished wasmachine profiteer je bij ons van gratis levering, gratis aansluiting en 1 jaar omruilgarantie.

Door te kiezen voor een refurbished wasmachine van Miele draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de impact op het milieu. Apparaten met nog een uitstekende kwaliteit worden zo hergebruikt in plaats van onnodig afgedankt. Het verlengen van de levensduur van apparaten is een duurzame keuze, geheel aansluitend bij onze blik op duurzaamheid.

 

Voetnoten

https://www.consumentenbond.nl/wasmachine/wasmachines-goede-merken

2 De productafbeeldingen op deze pagina dienen ter illustratie; de specifieke functies van de wasmachine kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in ons refurbished programma.

3 Bij aankoop van een refurbished wasmachine profiteer je bij ons van gratis levering, gratis aansluiting en 1 jaar omruilgarantie.