Geef een échte Miele een tweede leven

Miele refurbished wasmachines

Kies je voor Miele, dan kies je voor duurzaamheid. Neem contact met ons op via het contactformulier en ontdek het meest actuele aanbod Miele refurbished wasmachines vanaf € 299. 

Refurbished wasmachines: goed voor de planeet en goed voor jezelf

Onze hoge kwaliteit apparatuur heeft een jarenlange levensduur. Is er onverhoopt toch iets stuk? Dan zorgen wij ervoor dat je apparaat gerepareerd wordt door een van onze experts. Wij verkiezen reparatie boven vervanging. Dat zie je ook terug in onze refurbished wasmachines. Zo zetten we samen belangrijke eerste stappen naar een circulair productieproces. 

Contactformulier

Miele: Immer Besser voor de aarde

Onze apparaten worden uitvoerig getest om de hoge kwaliteit en lange levensduur te waarborgen. Miele apparaten en hun onderdelen worden gemaakt in Europa, dicht bij onze grootste afzetmarkten. Een bewuste keuze om zo duurzamer te kunnen produceren.

Miele heeft een sterke reputatie opgebouwd als het gaat om de lange levensduur van onze apparaten. Maar is een lange levensduur wel zo duurzaam? Het antwoord is ja. Uit onderzoek is gebleken dat het voor het milieu beter is om een apparaat in de meest energiezuinige klasse aan te schaffen en tot het einde van de levensduur te gebruiken, in plaats van deze vroegtijdig te vervangen. Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Kies dan voor apparatuur met een lange levensduur. Nieuw of gebruikt, want ook onze refurbished wasmachines gaan nog jarenlang mee.

Refurbished vs nieuw

Refurbished wasmachines van Miele werken als nieuw. Het enige verschil met nieuwe apparaten, is dat de gereviseerde versie al een eerdere eigenaar heeft gehad. De kwaliteit blijft gelijk. Hoe zonde zou het dan zijn als we deze apparaten zouden afschrijven? Door een bestaand apparaat op te knappen, hoeven we geen waardevolle grondstoffen te verbruiken die nodig zijn bij productie van nieuwe apparatuur. Zo zetten we samen belangrijke eerste stappen naar een circulair productieproces. Bovendien bespaar jij op de aanschafprijs. 

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Wie een refurbished wasmachine van Miele koopt, koopt topkwaliteit zoals je van ons gewend bent. Alle gereviseerde apparaten worden voor hergebruik grondig nagekeken, gereinigd en getest door onze deskundige service monteurs. Pas als een apparaat de tests heeft doorstaan, bieden we deze opnieuw aan. Voor een lagere aanschafprijs en met 1 jaar omruilgarantie. 

Kies voor duurzame kwaliteit

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een duurzame maatschappij? Kies dan voor een refurbished wasmachine van Miele en ga voor duurzame kwaliteit voor een gunstige prijs. Hiermee schenk je gebruikte, maar zo goed als nieuwe apparaten een tweede leven. Is er onverhoopt toch iets stuk? Dan zorgen wij ervoor dat je apparaat gerepareerd wordt door een van onze experts. Daarnaast helpen wij jou graag op weg om duurzamer te leven. Zolang het apparaat bij je thuis staat inspireren en informeren wij je over duurzaam gebruik, zodat je nog jarenlang kunt genieten van jouw gereviseerde Miele.

Miele. Immer besser voor de aarde.

Contactformulier

Neem contact met ons op via het contactformulier en ontdek het meest actuele aanbod Miele refurbished wasmachines vanaf € 299. 

Contactformulier

Naar boven