gratis retourneren

✔ Gratis verzending vanaf €20,-
​✔ Gratis retourneren
✔ Het grootste online assortiment in accessoires

Payment Options

Meer weten over het plaatsen van een webshop bestelling, betaalopties, bezorging en installatie van uw apparaat en retourneren? Of bel voor vragen naar 0347 37 88 88.

Lees meer

Actie Miele-wasmiddel cadeau

Vanwege een technische storing is het op dit moment niet mogelijk om het wasmiddelpakket te verzilveren. Onze excuses voor het ongemak.

Miele-wasmiddel cadeau

W1 TwinDos: automatisch doseren voor het beste wasresultaat.

W1 TwinDos

Vanwege een technische storing is het op dit moment niet mogelijk om het wasmiddelpakket te verzilveren. Onze excuses voor het ongemak.

Geef je meest waardevolle bezit de allerbeste zorg. Vertrouw het toe aan een Miele-wasmachine met TwinDos. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert - geheel automatisch - het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed. Zo bent u altijd verzekerd van het schoonste wasresultaat. Dat is Miele. Dat is Immer Besser.

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden - wasmiddelpakket cadeau bij aankoop TwinDos-wasmachine
Aankoopperiode: 1 september 2017 tot en met 31 december 2019

U treft in de trommel van uw nieuwe W1 TwinDos-wasautomaat een set UltraPhase 1 en 2 aan. Hierbij treft u tevens een voucher met unieke vouchercode aan, waarmee u het wasmiddelpakket kunt aanvragen. Het wasmiddelpakket bestaat uit drie UltraPhase 1 en twee UltraPhase 2 cartridges. Tot 31 december 2019 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/promo-twindos in te vullen en uw welkomstcadeau aan te vragen. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere acties. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Het wasmiddelpakket is niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, telefoonnummer (0347) 37 88 88.