gratis retourneren

Tijdelijk gratis verzending!

✔ Vouchercode: 'VERZENDING'
​✔ Geldig t/m 3 februari 2019
✔ Niet geldig i.c.m. andere acties

Payment Options

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over uw online bestelling?
Bekijk onze FAQ of bel naar 0347 37 88 88.

Bekijk veelgestelde vragen Bekijk contactgegevens
Thuiswinkel waarborg Miele Shop

Thuiswinkel Waarborg

De Miele Shop is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.

Bekijk certificaat

Actie Miele-wasmiddel cadeau

Tijdelijk bij aankoop van een Miele-wasmachine met TwinDos-systeem:

TwinDos-wasmiddel voor een half jaar wassen cadeau

Let op, wegens succes zijn de leveringen van de wasmiddelpakketten vertraagd, onze excuses voor het ongemak.

Ontdek het TwinDos-systeem

Miele-wasmiddel cadeau

W1 TwinDos: automatisch doseren voor het beste wasresultaat.

W1 TwinDos

Let op, wegens succes zijn de leveringen van de wasmiddelpakketten vertraagd, onze excuses voor het ongemak. Het verzilveren van de voucher is ondanks de vertragingen wel mogelijk, houdt hierbij rekening met een langere levertijd.​

Geef je meest waardevolle bezit de allerbeste zorg. Vertrouw het toe aan een Miele-wasmachine met TwinDos. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert - geheel automatisch - het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed. Zo bent u altijd verzekerd van het schoonste wasresultaat. Dat is Miele. Dat is Immer Besser.

De unieke voordelen van TwinDos

Het TwinDos-systeem is het eerste automatische doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Met één druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de beste wasresultaten. Het geheim van het uitstekende wasresultaat ligt in het samenspel tussen de twee vloeibare wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2. De twee wasmiddelen worden op het juiste moment tijdens het wasproces automatisch gedoseerd.

Ontdek de voordelen van TwinDos

Direct uw actievoordeel verzilveren?

Heeft u een W1-wasmachine met TwinDos aangeschaft en een voucher ontvangen met de tekst: Wasmiddelpakket voor een half jaar wassen cadeau? Dan kunt u de vouchercode op deze pagina verzilveren. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Actievoordeel verzilveren

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden - wasmiddelpakket cadeau bij aankoop TwinDos-wasmachine
Aankoopperiode: 1 september 2017 tot en met 31 december 2019

U treft in de trommel van uw nieuwe W1 TwinDos-wasautomaat een set UltraPhase 1 en 2 aan. Hierbij treft u tevens een voucher met unieke vouchercode aan, waarmee u het wasmiddelpakket kunt aanvragen. Het wasmiddelpakket bestaat uit drie UltraPhase 1 en twee UltraPhase 2 cartridges. Tot 31 december 2019 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/promo-twindos in te vullen en uw welkomstcadeau aan te vragen. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere acties. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Het wasmiddelpakket is niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, telefoonnummer (0347) 37 88 88.

Voordelen TwinDos

TwinDos - automatisch doseren voor het beste wasresultaat

Geheel automatisch doseren

Het geheim van het uitstekende wasresultaat ligt in het samenspel tussen de twee vloeibare wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2. De twee wasmiddelen worden op het juiste moment tijdens het wasproces automatisch gedoseerd. Het grote voordeel is dat u met het tweefasensysteem niet alleen bonte was, maar nu ook witte was kunt wassen. Het tweefasensysteem van Miele zorgt ervoor dat het bleekmiddel op het juiste moment tijdens het wasproces wordt gedoseerd, waardoor perfecte wasresultaten worden gegarandeerd.

TwinDos installeren na aankoop

Bij het eerste gebruik van TwinDos dient u eenmalig het gebruikte wasmiddel en de hoeveelheid in te stellen. In deze video wordt dit stapsgewijs uitgelegd.

Gebruikerservaring met TwinDos

In deze video review deelt Saskia haar ervaring met het TwinDos-systeem.

Actievoordeel verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Let op, wegens succes zijn de leveringen van de wasmiddelpakketten vertraagd, onze excuses voor het ongemak. Het verzilveren van de voucher is ondanks de vertragingen wel mogelijk, houdt hierbij rekening met een langere levertijd.

Gefeliciteerd met de aankoop van uw W1-wasmachine met TwinDos-systeem. Wij danken u voor het vertrouwen dat u hiermee aan het merk Miele hebt geschonken. Vanaf nu kunt u jarenlang genieten van uw Miele-wasmachine. Als blijk van dank voor uw aankoop ontvangt u een wasmiddelpakket voor een half jaar wassen cadeau!

De vouchercode in de voucher dient op deze pagina verzilverd te worden. U ontvangt vervolgens het wasmiddelpakket, bestaande uit drie UltraPhase 1 en twee UltraPhase 2 cartridges.

Verzilver uw vouchercode

Vraag hier direct uw wasmiddelpakket aan

Klik op de onderstaande link (wasmiddelpakket aanvragen) en doorloop vervolgens het proces met uw vouchercode.

Wasmiddelpakket aanvragen