Dealer Portal

Dagelijks actuele informatie
Met een internetverbinding kunt u op elk moment inloggen in de Dealer Portal. Als Miele-partner beschikt u dan altijd over actuele informatie over uw lopende bestellingen, over de leverbaarheid van producten en accessoires, over nieuwe producten en acties én over evenementen en promoties.

Comfortabel zoeken en bestellen
De gebruiksvriendelijke zoekfuncties en de uitgebreide en omvangrijke informatie over alle producten van Miele kent u al. In de Dealer Portal komt hier nog de mogelijkheid bij om elektronisch 24 uur per dag producten te bestellen. Gebruiksvriendelijk en comfortabel door middel van een winkelmand. En als u een keer niet verderkomt, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met deskundige medewerkers die u graag terzijde staan.

Bestellen met wensenlijst
Het kiezen van producten in de Dealer Portal is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U kunt een wensenlijst maken voor uw bestellingen, de bestelling tijdelijk opslaan en pas later daadwerkelijk de producten bestellen.

Korte reactietijden
Als u een gewenste leverdatum invoert, ziet u of het product beschikbaar is. Als dit een keer niet het geval is, neemt Miele Nederland snel contact met u op om een andere datum af te spreken. Bestellingen die u bij Miele via de Dealer Portal opgeeft, kunnen we snel bewerken, zodat we u snel een reactie kunnen geven.

Overzicht
Natuurlijk hebt u op elk moment een overzicht over de voortgang van al uw bestellingen met informatie over openstaande en uitgevoerde leveringen. In het overzicht ziet u ook de bestellingen die u telefonisch of per fax hebt geplaatst.

Gegevensbescherming
Hoge beveiligingsnormen staan garant voor een betrouwbare beveiliging tegen niet-geautoriseerde toegang. Met persoonlijke toegangsgegevens bent u de enige die uw zakelijke processen te zien krijgt.

Nog geen inloggegevens?

Bent u al dealer van Miele en geïnteresseerd in onze Dealer Portal? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Onderdelen via onderdelen@miele.nl.