Impressie Productadvies op maat Kookworkshops Locatie

Miele Experience Center Vianen

 

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Onze Experience Centers in Vianen en Amsterdam zijn open waarbij we de richtlijnen vanuit de overheid in acht nemen. Naast de richtlijnen van de overheid hebben we aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen. Lees hier meer over de aanvullende voorzorgsmaatregelen. Op piekmomenten en op zaterdag kun je niet meer vrij rond lopen in het Experience Center, maar alleen onder begeleiding van een verkoopadviseur. Het kan even duren voordat die beschikbaar is. Wil je liever niet wachten? Maak dan hier een afspraak in de evenementenkalender.

Tevens bieden we adviesgesprekken op afstand aan. Zo kun je videobellen of telefonisch in contact komen met onze productadviseurs in het Miele Experience Center. Lees hier meer over een adviesgesprek op afstand.

 

 

Contact Openingstijden Adres & Informatie
Tel. 0347-3788 88

Ma   09:00 - 17:00 uur
Di     09:00 - 17:00 uur
Wo    09:00 - 17:00 uur
Do     09:00 - 17:00 uur
Vr     09:00 - 17:00 uur
Za     09:00 - 17:00 uur

Bekijk hier de afwijkende openingstijden

De Limiet 2
4131 NR Vianen
Bekijk op Google Maps

 

Betalingen kunnen alleen met PIN voldaan worden

 

Je kunt gratis parkeren bij de hoofdingang

-

Productadvies op afstand

Geen fysieke afspraak in het Miele Experience Center, maar telefonisch of online een adviesgesprek met één van onze productadviseurs. Door middel van (video)bellen kunnen we je van advies voorzien en al jouw vragen beantwoorden.

Meer informatie

 

Adviesgesprek & Workshops

Productadvies op maat

Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur? Wilt u meer advies over welk apparaat het beste bij uw wensen past? Kom dan langs in het Experience Center voor een gesprek met één van onze productadviseurs.

Meer informatie en aanmelden

Kookworkshops

Onder leiding van professionele koks worden er vanaf juni culinaire workshops georganiseerd in de uitgebreide kookstudio. Deze workshops worden bezocht door een gevarieerd publiek met één overeenkomst: passie voor koken, proeven en eten beleven.

Meer informatie en aanmelden

Zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of bijeenkomst? Dan bent u van harte welkom op de Miele Campus in Vianen.

Meer informatie

Kookdemonstratie

Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur of wilt u apparaten vervangen? Volg dan een kosteloze kookdemonstratie.

Meer informatie en aanmelden

 

Binnenkijken in het Miele Experience Center


Grotere kaart weergeven