Kwaliteit. Onze gedeelde passie.

Maak kennis met enkele prachtige merken die - net als Miele - een passie hebben voor het creëren van unieke culinaire ervaringen.

Met zorg voor jou geselecteerd, exclusief verkrijgbaar bij het Miele Experience Center.

Een gemeenschappelijke passie brengt ons samen.

Wie bekend is met Miele, herkent direct échte kwaliteit. Onze passie voor het creëren van unieke culinaire ervaringen heeft ons geleid naar enkele prachtige merken die precies dat nastreven. Verken onberispelijk linnen, schitterend servies en prachtige snijplanken. Deze producten zorgen ervoor dat elk aspect van een geslaagd diner tot in de puntjes wordt verzorgd.

Nu exclusief verkrijgbaar bij jouw dichtstbijzijnde Miele Experience Center.

Vind jouw Miele Experience Center

Snijplanken van Jack & Lucy

Met de hand gemaakt

Snijplanken van Jack & Lucy worden geproduceerd door een klein houtbewerkingsbedrijf in de buurt van Solingen in Duitsland. Het merk staat bekend om zijn handgemaakte en tijdloze keukenaccessoires. Hiermee begint de voorpret al met de juiste voorbereiding. 

Exclusieve messen van Güde

Ambachtelijk vlijmscherp

De inmiddels vierde generatie van het gerenommeerde familiebedrijf Güde, vervaardigt ambachtelijke messen die speciaal voor Miele worden gemaakt. De messen worden wereldwijd geroemd om hun compromisloze kwaliteit.

Zout- en pepermolens van Peugeot

Traditie en functie in perfecte harmonie

De kruidenmolens van Peugeot worden gezien als hét keurmerk van traditioneel vakmanschap én geavanceerde functionaliteit. De rijke geschiedenis komt samen in een kwalitatief hoogstaand product en maakt jouw maaltijd smakelijk.

Gietijzeren braadpannen van Staub

Veelzijdige pannen voor het leven

Het Franse bedrijf Staub staat bekend om zijn hoogwaardige gietijzeren braadsledes en levert het summum op gebied van pannen en voedselbereiding, te gebruiken met alle warmtebronnen. En een lust voor het oog in elke keuken!

Leren schorten van Witloft

Onbezorgd koken

Ontdek de wereld van verantwoord koken met Witloft, een Nederlands merk dat deel uitmaakt van het gerenommeerde bedrijf Combekk. Witloft is trots op zijn toewijding aan duurzaamheid en streeft ernaar om het ultieme voorbeeld te zijn van milieubewust kookgerei.

Tafellinnen van byMölle

Natuurlijke schoonheid

byMölle, een Nederlands merk, haalt veel inspiratie uit de wonderen der natuur. Ze ontwerpen en creëren woontextiel dat schitterend vakwerk, natuurlijke materialen en tijdloze schoonheid combineert.

Koffiekopjes en accessoires van MAOMI

Een kopje verandering

MAOMI, een vooraanstaand Duits merk, is gespecialiseerd in het ontwerpen van producten die functionaliteit naadloos combineren met esthetiek. Daarnaast legt het bedrijf een nadruk op werkethiek en neemt het zijn sociale verantwoordelijkheid.

AGGO® papieren woonproducten van UASHMAMA®

Wasbaar en milieuvriendelijk

UASHMAMA®, een familiebedrijf uit Toscane, Italië, streeft naar het tegengaan van ontbossing met verschillende woonproducten die zijn gemaakt van zacht en toch (water)bestendig papier dat eruit ziet als leer.

Pizzascharen van Scherenmanufaktur PAUL

Geknipt voor perfectie

Scherenmanufaktur PAUL produceert al meer dan 130 jaar scharen van de meest hoogwaardige materialen, waardoor kwaliteit een traditie is geworden. Als je zo'n prachtige schaar bezit, dan kun je rekenen op levenslange precisie en een betrouwbare service.