Miele Experience Center Vianen

Adres

De Limiet 2
4131 NR Vianen

Je kunt gratis parkeren bij de hoofdingang en zijkant van het Experience Center. Betalingen kunnen alleen met PIN worden voldaan.

Openingstijden

Ma 09:00 - 17:00 uur
Di 09:00 - 17:00 uur
Wo 09:00 - 17:00 uur
Do 09:00 - 17:00 uur
Vr 09:00 - 17:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo Gesloten

Miele Experience Center Vianen

Op ruim 3.000 vierkante meter vind je een presentatie van de verschillende producten van Miele. Begin met een kop koffie, thee of fris in de loungehoek en laat je uitgebreid informeren door onze productadviseurs. Onze productadviseurs staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Het Miele Experience Center is een geweldige plek om meer te weten te komen over de verschillende producten van Miele, zoals wasmachines, stofzuigers en keukenapparatuur. Daarnaast kun je er ook workshops volgen en live kookdemonstraties ervaren.

Een adviesgesprek met een productadviseur kan je helpen om de beste keuze te maken voor jouw huishoudelijke apparatuur of keukeninrichting. Je kan het Miele Experience Center altijd bezoeken zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat er voor je een adviseur klaarstaat op het moment dat het uitkomt? Dan adviseren wij een afspraak in te plannen. 

Maak een afspraak

Graag tot ziens in het Miele Experience Center in Vianen. 

Where business meets cooking

Zakelijke evenementen

Miele Events is de locatie in Midden-Nederland voor smaakvolle evenementen met een culinaire inslag. Van een kookworkshop met je team, tot een productpresentatie in ons theater, van een vergadering in ons conferentiecenter, tot een groots diner in onze black box. Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide kookstudio heb je alle mogelijkheden binnen handbereik om van jouw evenement een culinair succes te maken. 

Contact

Voor meer informatie over alle vergaderarrangementen en B2B-evenementen of advies op maat kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen met Miele Evenementen Bureau.

E-mail: evenementen@miele.nl
Telefoon: 0347 37 85 76

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 uur.

We ontmoeten je graag in het Experience Center Vianen

Vind je dichtstbijzijnde Miele dealer