Miele Experience Center Vianen

Adres

De Limiet 2
4131 NR Vianen

Je kunt gratis parkeren bij de hoofdingang en zijkant van het Experience Center. Betalingen kunnen alleen met PIN worden voldaan.

Openingstijden

Ma 09:00 - 17:00 uur
Di 09:00 - 17:00 uur
Wo 09:00 - 17:00 uur
Do 09:00 - 17:00 uur
Vr 09:00 - 17:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo Gesloten

Miele Experience Center Vianen

Op ruim 3.000 vierkante meter vind je een presentatie van de verschillende producten van Miele. Van wasmachines tot stofzuigers en keukenapparatuur. Begin met een kop koffie, thee of iets fris in de loungehoek en laat je uitgebreid informeren door onze adviseurs. In de shop kun je meteen accessoires aanschaffen zoals ovenschalen, wasmiddel en stofzuigerzakken. 

Maak een afspraak

Onze productadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn ook digitaal of telefonisch bereikbaar om je te voorzien van een persoonlijk adviesgesprek over jouw droomkeuken of voor je huishoudelijke apparatuur. 

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en onze productadviseurs nemen binnen één werkdag contact met je op om een (digitale) afspraak in te plannen. 

Maak een afspraak

Where business meets cooking

Zakelijke evenementen

Miele Events is de locatie in Midden-Nederland voor smaakvolle evenementen met een culinaire inslag. Van een kookworkshop met je team, tot een productpresentatie in ons theater, van een vergadering in ons conferentiecenter, tot een groots diner in onze black box. Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide kookstudio heb je alle mogelijkheden binnen handbereik om van jouw evenement een culinair succes te maken. 

Contact

Voor meer informatie over alle vergaderarrangementen en B2B-evenementen of advies op maat kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen met Miele Evenementen Bureau.

E-mail: evenementen@miele.nl
Telefoon: 0347 37 85 76

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 uur.

We ontmoeten je graag in het Experience Center Vianen

Vind je dichtstbijzijnde Miele dealer

   

Naar boven