Miele Experience Centers

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

De Miele Experience Centers zijn op afspraak geopend. Maak een afspraak voor een adviesgesprek over jouw droomkeuken of huishoudelijke apparatuur. Je kunt daarnaast nog steeds online bij ons bestellen. Onze productadviseurs staat ook digitaal klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo kun je videobellen of telefonisch in contact komen met onze productadviseurs in het Miele Experience Center. 

Miele Experience Center

Productadvies op maat

De Miele Experience Centers zijn op afspraak geopend. Het is ook nog steeds mogelijk telefonisch of online een adviesgesprek over jouw droomkeuken of huishoudelijke apparatuur met één van onze productadviseurs in te plannen.

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en onze productadviseurs nemen binnen één werkdag contact met je op om een (digitale) afspraak in te plannen.

Meer informatie

Amsterdam

In het Miele Experience Center ziet en ervaart u de Miele-apparaten in zowel het keukendomein als op het gebied van wassen, drogen en reinigen. Daarnaast wordt regelmatig een demonstratie van de Dialog oven gegeven.

Vianen

Het Miele Experience Center Vianen biedt de grootste showroom voor Miele-apparatuur in Nederland. Neem deel aan een kookdemonstratie, culinaire kookworkshops of ontvang persoonlijk advies van een van onze gespecialiseerde productadviseurs.

Contact

Contact

Meer informatie over het Miele Experience Center? Neem contact met ons op via (0347) 37 88 88 of stuur een e-mail naar info@miele.nl

Contactinformatie