KWALITEIT DIE HAAR TIJD VER VOORUIT IS

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VER VOORUIT IS

AL MEER DAN 120 JAAR BOUWEN WE APPARATEN DIE LANG MEEGAAN. 

Zelfs het beste resultaat is niets zonder langdurige betrouwbaarheid. Daarom combineren wij constante innovatie met deskundig vakmanschap. Met toewijding voor elk detail maken wij apparaten die lang mee gaan.

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VER VOORUIT IS 

Vakmanschap

SINDS 1899 ZIJN WE NOOIT TEVREDEN GEWEEST MET HET BESTE.

Voor ons is elke baanbrekende innovatie meer dan een reden om te vieren. Het is voor ons een uitdaging om het nog beter te doen. Daarom maken we onze eigen onderdelen. Smeden we ons eigen ijzer. We maken de machines die onze apparaten maken. Omdat het streven naar perfectie in ons DNA zit. Wij noemen het: Immer besser.

PRESTATIES

10.000 UUR TESTEN* VOOR HET BESTE RESULTAAT.

Waar anderen tevreden zijn met enkele testrondes gaan wij veel verder. Sommige automotoren worden 3000 uur getest. Wij testen elke Miele keer op keer voor het beste resultaat. Tot wel 10.000 uur*. Zo investeren we 30% van onze tijd voor productontwikkeling in het testen van onze apparaten. Alles voor het beste resultaat - jaar in jaar uit. 

EEN LANGE LEVENSDUUR IS DE ULTIEME DUURZAAMHEID.

In plaats van om de zoveel jaar je apparaten te vervangen,
gebruik je er maar één. Met langdurige topprestaties die je zelfs na vele jaren nog verbazen. Eén die minder energie gebruikt. Minder water. Waardoor jij minder verbruikt.

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VER VOORUIT IS

Duurzaamheid

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

VAATWASSERS