Miele reinigingsproducten

Met de Miele reinigingsproducten bereik je eenvoudig en betrouwbaar de beste resultaten. De producten zijn ontwikkeld en getest door de eigen Miele laboratoria in samenwerking met vooraanstaande leveranciers. Alle recepturen zijn perfect afgestemd op je Miele apparaat.

Gewoon perfect wassen. Met Miele.

Om altijd optimale resultaten te behalen, is het van belang om de juiste wasmiddelen te gebruiken. Niet elk gebruikelijk wasmiddel reinigt in alle wasmachines even goed. Daarom is er een Miele wasmiddel dat speciaal voor Miele wasmachines ontwikkeld is.

Gewoon perfect afwassen. Met Miele.

De reinigingsprogramma's van de verschillende fabrikanten verschillen tegenwoordig duidelijk van elkaar. Daarom kan niet elk afwasmiddel op de markt in elke vaatwasser even goede resultaten behalen. Daarom zijn er nu speciale afwasmiddelen van Miele.

Frisheid uit de droger.

Met de geurflacons voor je Miele wasdroger geniet je van het bijzondere comfort van een lange, frisse geurbeleving. De Miele geurflacons omhullen je wasgoed tijdens het drogen met je persoonlijke favoriet. Er zijn verschillende geuren om uit te kiezen.

Uitstekend onderhoud voor vele jaren gebruiksplezier.

Huishoudelijke apparaten van Miele onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en tijdloos design. Door je Miele apparaten te onderhouden met de onderhoudsproducten van Miele weet je zeker dat je kostbare apparaten niet beschadigd raken en er langer als nieuw uitzien.

UltraPhase - Ontworpen om de beste wasresultaten te bereiken

UltraPhase is ontworpen om ons meest effectieve maar ook meest efficiënte wasmiddel tot nu toe te zijn. Je verspilt geen wasmiddel, behaalt het beste wasresultaat met minder water en stroom en verlengt tegelijkertijd de levensduur van je kleding.
 

PowerDisk - Een zeer effectief automatisch vaatwasmiddel

Door automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment te doseren, zorgt PowerDisk ervoor dat jij het ware potentieel van uw Miele AutoDos-vaatwasser ontgrendelt. Eenmaal geplaatst, doet hij het werk voor jou, zodat je kunt genieten van een uiterst effectieve en milieuvriendelijke afwaservaring.

Naar boven