Schoon. Schoner. Miele.

Perfect schoon met onze reinigingsproducten.

Als je van écht schoon houdt

De allerbeste resultaten behaal je met de combinatie van jouw Miele apparaat én de juiste reinigingsproducten. Voor onze producten gelden namelijk dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Ze zijn in onze eigen Miele laboratoria ontwikkeld, getest en geperfectioneerd, speciaal voor gebruik in onze eigen apparaten. Ze passen naadloos bij jouw Miele apparaat, zorgen voor uitstekende reinigingsresultaten en verhoogde machineprestaties. Elke keer weer.

Miele stofzuigerzakken en filters

Niet gewoon schoon, maar hygiënisch schoon. De originele Miele stofzuigerzakken en filters zorgen voor een grondig reinigingsresultaat, omdat ze meer dan 99,9% van de fijnstofdeeltjes vasthouden tijdens het stofzuigen. Voor een hygiënisch schoon huis.

Miele stofzuigerzakken en -filters

Zorg voor de optimale luchtkwaliteit

Niet alleen het stofzuigen van je woonruimte, maar tegelijkertijd ook het reinigen van de luchtkwaliteit in huis. Alleen originele Miele stofzuigerzakken en filters bieden de gebruikelijke hoge Miele kwaliteit, waarmee je enkel gaat voor het beste. Ze passen perfect bij onze apparaten en behouden langer de uitstekende prestaties. Zo kun jij weer vrij blijven ademen.

Wasmiddelen

Zacht voor kleding, hard tegen vlekken. Met het juiste wasmiddel blijft je kleding veel langer mooi. Bescherm de gevoelige vezels van je wasgoed en verleng de levensduur van je apparaat met onze zorgvuldig ontwikkelde producten voor elke wasbeurt een stralend resultaat.

Poeder- en vloeibare wasmiddelen

Voor handmatige wasmiddeldosering

Optimale wasresultaten en tegelijkertijd bescherming van jouw wasgoed - onze exclusieve wasmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor Miele. Élk met unieke beschermende, verzorgende en reinigende eigenschappen die perfect aansluiten bij jouw kleding en Miele wasmachine.

UltraPhase-wasmiddel

Voor automatische wasmiddeldosering

UltraPhase-wasmiddel, exclusief voor Miele wasmachines met TwinDos, maakt ultraschoon wassen op zelfs lagere temperaturen mogelijk en doseert wasmiddel geheel vanzelf. Daarnaast verbruik je met UltraPhase tot wel 30% minder wasmiddel, spaar je jouw kleding en machine én hoef je nooit zelf meer wasmiddel te doseren. De voordelen zijn eindeloos en een kind kan dus echt de was doen. 

Speciale wasmiddelen

Wat bijzonder is blijft bijzonder

Donsjassen, kussens, sportkleding of beddengoed. Allemaal wasgoed dat wel gewassen kan worden, maar dat nét dat beetje extra aandacht verdient om het bijzonder te houden. Onze speciale wasmiddelen zijn ontwikkeld voor jouw textiel dat speciale verzorging vereist. Zonder dat ze de unieke eigenschappen verliezen.

Capsules

Klein en prachtig

Ontdek onze voorgedoseerde wasmiddelen die jouw hoogwaardige textiel en kleding grondig reinigen en beschermen. De praktische Miele Caps zijn eenvoudig in gebruik en passen perfect in jouw Miele wasmachine. Geniet van verbeterde hygiëne, een langdurige geur en optimaliseer de houdbaarheid van jouw wasgoed. Voor altijd prachtige resultaten.

Geurcapsules voor de droger

Een frisse bries

Wat schoon is moet ook schoon ruiken. Met ons gevarieerde aanbod aan geurflacons, geschikt voor Miele drogers, komt jouw wasgoed altijd uit de machine gehuld in jouw favoriete geur. Zo zijn jouw favoriete kledingstukken direct klaar voor gebruik en blijven handdoeken zelfs na weken in de kast heerlijk geurend.

Afwasmiddelen

Een krachtige reiniging en een streeploos resultaat. Dat is het perfecte samenspel tussen een onze vaatwasmiddelen en een vaatwasser van Miele. Samen zorgen ze keer op keer voor blinkend schoon serviesgoed.

UltraTabs All in 1

Alles in één voor handmatige dosering

Vaatwasmachine én -middel in perfecte harmonie. Onze Miele UltraTabs All in 1 lossen snel op en zorgen voor een grondige maar zorgvuldige reiniging tijdens elke spoelcyclus.

PowerDisk

Altijd automatisch doseren

De PowerDisk, exclusief voor Miele vaatwasmachines met AutoDos, doseert automatisch de juiste hoeveelheid reinigingswaspoeder, komt op het juiste moment in actie en zorgt er zo voor dat je alles uit jouw Miele AutoDos-vaatwasser haalt. Altijd voor de beste resultaten. Zodra de PowerDisk geplaatst is, hoef jij wasbeurten lang geen wasmiddel toe te voegen en wordt je vaat krachtig en milieuvriendelijk afgewassen.

Miele kwaliteit + goed onderhoud = jarenlang gebruiksplezier

Huishoudelijke apparaten van Miele onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en tijdloos design. Door je Miele apparaten daarnaast goed te onderhouden met onze originele onderhoudsproducten weet je zeker dat je apparaten langer optimaal presteren. Voor jarenlange topprestaties.

Onderhoudsmiddelen

Voor jarenlange topprestaties