Perfecte resultaten met Miele reinigingsproducten

De beste resultaten

De allerbeste resultaten behaal je met jouw Miele apparaat én met de juiste reinigingsproducten. Want hiervoor gelden ook dezelfde hoge standaarden. Ze zijn in onze eigen Miele laboratoria ontwikkeld en getest. Hierdoor passen ze naadloos bij jouw Miele apparaat, zorgen ze voor uitstekende reinigingsresultaten en verhoogde prestaties. Elke keer weer.

Miele stofzuigerzakken en filters

Niet gewoon schoon, maar hygiënisch schoon. De originele Miele stofzuigerzakken en filters zorgen voor een grondig reinigingsresultaat, omdat ze meer dan 99,9% van de fijnstofdeeltjes vasthouden tijdens het stofzuigen. Voor een hygiënisch schoon huis.

Maximale efficiëntie bij het stofzuigen

Stofzuigerzakken

Voor een schonere lucht in de kamer na het stofzuigen

Filters

Wasmiddelen

Zacht voor kleding, hard tegen vlekken. Met het juiste wasmiddel blijft je kleding veel langer mooi. Bescherm de gevoelige vezels van je wasgoed en verleng de levensduur van je apparaat met onze zorgvuldig ontwikkelde producten voor elke wasbeurt een stralend resultaat.

Geschikt voor alle wasmachines

Wasmiddelen

Automatisch doseren met TwinDos

UltraPhase-wasmiddel

Geurflacons voor de droger

Laat je wasgoed extra lang fris ruiken na het wassen met Miele FragranceDos, dé geurflacons voor jouw droger. De geurflacons zijn er in diverse geuren, waarbij je zelf de intensiteit van de geur kunt instellen. Een geurflacon gaat tot wel 50 droogbeurten mee, waarbij de geur zich tijdens het droogprogramma verspreidt over je wasgoed. Voor een heerlijke geurbeleving.

Heerlijk ruikend wasgoed – ook zonder wasverzachter

Geurflacons voor drogers

Afwasmiddelen

Een krachtige reiniging en een streeploos resultaat. Dat is het perfecte samenspel tussen een onze vaatwasmiddelen en een Miele vaatwasser. Samen zorgt dit voor een stralend schoon serviesgoed.

Voor een uitstekende reiniging en desinfectie

Reinigingsmiddelen

Automatische dosering reinigingsmiddelen

PowerDisk All in 1

Goed onderhoud betekent jarenlang gebruiksplezier

Huishoudelijke apparaten van Miele onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en tijdloos design. Door je Miele apparaten te onderhouden met onze originele onderhoudsproducten weet je zeker dat je apparaten langer optimaal presteren.

Miele reinigingsproducten

Naar boven