Voor elk huis de juiste stofzuiger

Stofzuigers waarop je kunt vertrouwen

Voor elke schoonmaakklus hebben wij een stofzuiger. Of je nu beperkte ruimte hebt, huisdieren of de hoogste eisen stelt aan hygiëne. Bij allergieën zijn er speciale luchtfilters beschikbaar en zelfs als je eigenlijk níet van schoonmaken houdt hebben wij een passende stofzuiger voor jou. Altijd met de kwaliteit van Miele.

Snoerloze steelstofzuigers

Ons innovatieve 3-in-1 stofzuigerdesign in combinatie met een krachtige batterij zorgt ervoor dat je overal moeiteloos bij kunt komen en dat je elk hoekje of type vloer eenvoudig reinigt. Wissel snel en eenvoudig tussen de verschillende ergonomische designs voor een moeiteloze bediening en nog meer comfort.

Triflex HX1

Triflex HX2

Triflex HX2 Pro

Stofzuigers zonder zak

De stofcontainer legen met één druk op de knop, met de gebruikelijke hoge kwaliteit en capaciteit die je van Miele mag verwachten. Met antiallergische opties, zelfreinigend filter en uitstekend zuigvermogen voor het opnemen van alle soorten vuil: van grove vervuiling tot aan fijnstof en voor alles daartussenin.

Blizzard CX1 Excellence PowerLine

Stofzuiger met zak

Een vertrouwd model en dat met een goede reden: voor bewezen prestaties. Onze modellen met zak hoeven minder vaak te worden geleegd, vangen het stof effectief op en bieden een bijzonder hoog zuigvermogen. Daarnaast staan ze gelijk aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. De individuele instelling op jouw lichaamslengte en weinig geluid tijdens het gebruik zorgen voor nog meer bedieningsgemak.

C1 Classic

C2 Compact

C3 Complete

C3 Complete - Comfort

Robotstofzuigers

Geavanceerd, innovatief en grondig: onze robotstofzuigers doen het werk vóór jou, zodat je meer tijd hebt voor de leuke dingen. De combinatie van een zelflaadmodus en een speciaal zuigsysteem dat zich aan jouw vloer aanpast, zorgt ervoor dat het apparaat volledig zelfstandig werkt. Geen omkijken meer naar.

Scout RX3

Scout RX3 Home Vision

Cat & Dog-stofzuigers

Wij houden van dieren, maar niet van haren. Om dierenharen geen kans te geven, hebben onze Cat & Dog-stofzuigers speciale functies, opzetstukken en filters voor allerlei oppervlakken. Enkele modellen hebben een handig ingebouwd lampje waardoor je haren makkelijker liggen. De speciale borstels helpen met het moeiteloos verwijderen van haren uit spleten en van kussens.

Cat & Dog-stofzuigers

Heb je al een stofzuiger van Miele?

Van een Miele stofzuiger heb je het liefst jarenlang plezier. Alleen onze originele Miele producten, accessoires en onderdelen garanderen een perfect reinigingsresultaat en een lange levensduur van jouw Miele stofzuiger.

Stofzuigeraccessoires

Miele productadviseur

Weet je niet zeker welke stofzuiger bij jou past? Beantwoord enkele simpele vragen en vind het perfecte model voor jouw thuis.