Er zijn veel goede redenen om voor Miele te kiezen.

We noemen er zes. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1899 is Miele trouw aan haar merkbelofte "Immer Besser". Dit betekent dat we altijd beter willen zijn dan onze concurrenten en altijd nog beter willen worden dan we al zijn. Kiezen voor Miele is een goede beslissing - en waarschijnlijk een beslissing voor het leven!

Miele Qualität

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 120 jaar zijn perfecte resultaten ons uitgangspunt: u kunt vertrouwen op Miele. Wij testen alle producten zoals onze wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en ovens uitvoerig op intensief en langdurig gebruik. We kunnen u daarmee unieke betrouwbaarheid en gemoedsrust bieden. Dit verklaart waarom Miele-klanten over de hele wereld trouw blijven aan hun merk en Miele aanbevelen aan anderen.

Met het oog op de toekomst zullen we nooit compromissen sluiten als het gaat om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze apparaten.

Die Miele Technik

De techniek van Miele

Miele staat voor fascinerende technologie en uitstekende resultaten gecombineerd met minimaal energieverbruik. Dit geldt niet alleen voor de hygiënische en behoedzame verzorging van uw was, uw vloer en uw vaat, maar ook voor het creëren heerlijke culinaire hoogstandjes. De sleutel hiertoe is een schat aan innovatieve functies die alleen beschikbaar zijn bij Miele.

Dit wordt bevestigd door het grote aantal prijzen in toonaangevende producttests die over de hele wereld worden uitgevoerd.

Handwerkskunst

Het comfort van Miele

Miele staat voor echt vakmanschap, een combinatie van visie, precisie en veel aandacht voor details. Elk van onze producten is vervaardigd volgens de hoogste standaard en is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, waaronder individuele oppervlaktetests met handschoenen. Van handgrepen gefreesd van een enkel stuk metaal tot passende spleetafmetingen in alle productgroepen, elk element maakt deel uit van onze reis naar absolute perfectie. Niets is belangrijker voor ons dan dat u zo lang mogelijk van Miele kunt genieten.

Miele Design

Het design van Miele

Miele gelooft in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. Of het nu gaat om een ​​conventionele draaischakelaar, discrete sensorbedieningen of een touch-display met een hoge resolutie: het bedienen van een Miele is zowel eenvoudig als leuk. Nergens anders vindt u zo'n vergelijkbare reeks zorgvuldig afgestemde designlijnen en kleuropties, passend bij de meest uiteenlopende frontjes van keukenmeubelen. Wat de stijl van uw keuken ook is: Miele is de perfecte match.

Miele Service

De service van Miele

Klanten van Miele krijgen een voorkeursbehandeling dankzij onze snelle en efficiënte after-sales service, die vele malen tot de beste in zijn branche is uitgeroepen. Als u gepersonaliseerde instructies nodig hebt voor het gebruik van het apparaat of voor het professioneel reinigen van uw apparaten, zal Miele u graag thuis bezoeken.

We zullen er altijd voor u zijn. Dat beloven we!

Die Marke Miele

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. In de Duitse ranglijst van 'best brands' werd Miele zelfs uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk Miele zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur. Bij Miele kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.