Zo blijft je kleding veel langer mooi

Een lange levensduur is echt duurzaam

Miele apparaten zijn ontworpen om langdurig topprestaties te leveren en onderscheiden zich door tijdloze elegantie en intuïtieve innovatie. Hierdoor wordt elk gebruik simpelweg eenvoudig. Duurzaamheid is voor ons prioriteit, daarom streven we bij onze apparaten naar een zo efficiënt mogelijk gebruik van energie en een lange levensduur.

Miele wasmachines

Duurzame wasverzorging: wasmiddel dat automatisch wordt gedoseerd door TwinDos en innovatieve functies die zorgen voor optimale wasresultaten en waardoor jouw kleding langer mooi blijft. Afhankelijk van jouw behoefte heeft Miele verschillende mogelijkheden voor de ideale opstelling: denk bijvoorbeeld aan een opbouw met sokkel, onderbouw onder een werkblad of in de vorm van een was-droogzuil. Een wasmachine moet je niet horen, maar mag je best zien. Daarom ondergaat elke machine tests voor niet alleen een uitzonderlijk lange levensduur, maar ook voor een buitengewoon stille prestatie.

 

Perfecte wasverzorging en optimale reiniging

Miele drogers

Met Miele droog je je wasgoed nu zachter en efficiënter dan ooit tevoren. Onze warmtepompdrogers onderscheiden zich door hun ongeëvenaarde energie-efficiëntie en topprestaties. Dankzij de lagere temperaturen die worden gebruikt in de warmtepomptechnologie, worden de vezels van je kleding en delicate stoffen met uiterste zorg behandeld.

Onze T1-drogers zijn voorzien van EcoSpeed-technologie: een snelle en duurzame manier om je kleding te drogen. In combinatie met EcoDry kun je een volle lading wasgoed tot wel 20 minuten sneller drogen met minimaal energieverbruik.

Zuinig met energie & zacht voor je kleding

Miele was-en droogcombinaties

Een Miele was- en droogcombinatie doet geen enkele concessie en bespaart ruimte. Ontdek innovatieve en comfortabele kenmerken die je dagelijks leven makkelijker maken: automatische dosering van wasmiddel, minder strijken, snelle en efficiënte programma's, en nog veel meer...

Was- en droogcombinaties

Heb je hulp nodig met kiezen?

Als het lastig is om een keuze te maken, dan helpen wij je graag. Maak gebruik van onze handige productadviseur en ontdek het Miele apparaat dat naadloos aansluit op jouw behoeften en persoonlijke situatie. Beantwoord eenvoudig enkele vragen en ga direct aan de slag.

 

 

Miele strijksystemen

Een foutloos strijkresultaat: veel van je kleding krijgt pas tijdens het strijken de perfecte afwerking.
Dankzij het FashionMaster-stoomstrijksysteem van Miele en onze strijkmachines, wordt strijken moeiteloos, comfortabel en doeltreffend. Zeg vaarwel tegen kreuken en geniet snel van kreukvrije kleding.

Strijksystemen

Heb je al een Miele?

Al trouwe Miele gebruiker? Haal alles uit jouw Miele apparaat met de originele Miele onderhoudsproducten, accessoires en onderdelen en zorg voor volmaakte harmonie.

Voor de beste wasresultaten

Wasmiddelen

Voor een frisse, lang aanhoudende geurervaring

Geurflacons voor drogers

Veel extra functies voor nog meer comfort met de gebruikelijke Miele kwaliteit

Accessoires

Originele Miele onderdelen – afgestemd op jouw toestel

Onderdelen

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele

Beter gemaakt, om langer mee te gaan

Onze producten worden aan strenge tests onderworpen en de meeste van onze series huishoudelijke apparaten zijn getest voor een gebruiksduur van 20 jaar1. Gemaakt om bestand te zijn tegen veel meer dan de uitdagingen van elke dag.

 

Immer Besser, sinds 1899

Vanaf dag één belooft Miele al om “Immer Besser” te worden en staat sindsdien voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met de Miele premium producten een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.
 

1Meer informatie op: https://www.miele.com/en/com/legal-notice-2075.htm#p6737