Actie Verlengde Garantie van Miele inbouwapparaten

Geen zorgen over eventuele reparaties en bijbehorende kosten

Verlengde Garantie van Miele

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Bij aankoop van vier of meer Miele-inbouwapparaten profiteer je van vijf jaar zekerheid. Kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt.*

Klik hier voor meer informatie

Actie Miele-inbouwapparaten

Profiteer nu tijdelijk van de Verlengde Garantie van Miele

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je Verlengde Garantie van Miele cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op jouw nieuwe apparaten. Wat bij ons uniek is: voorrijkosten én reparatiekosten zijn tijdens deze jaren gedekt. *Het actie-aanbod is geldig tot en met 31 december 2021.
 

*Bekijk de actievoorwaarden.

Advies op maat

Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste inbouwapparatuur? Wij helpen u graag! Voor een advies op maat en de bijbehorende voordelen kunt u terecht in een van de Miele Experience Centers of bij één van onze keukenvakhandelaren en keukendealers.

Bezoek Miele Experience Center Bezoek keukenvakhandelaar of -dealer

Direct jouw actievoordeel verzilveren?

Heb je vier of meer Miele-inbouwapparaten aangeschaft? Dan kun je via het formulier op deze pagina jouw actievoordeel van de Verlengde Garantie van Miele verzilveren. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Actievoordeel verzilveren

Verlengde Garantie van Miele

Het Miele Zekerheidsplan

Alles over de Verlengde Garantie van Miele

Jouw keuken is de plek waar je geniet en jij je volledig thuis voelt. Daarom verdient jouw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. Om ervoor te zorgen dat jij je niet druk hoeft te maken over eventuele reparaties en bijbehorende kosten, bieden wij Verlengde Garantie van Miele aan.

Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur hebben. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op je aangeschafte Miele-inbouwapparaten, kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt*. Hiermee zijn we uniek in de markt.

*Bekijk de actievoorwaarden.


 

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Deze actie geldt bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten. Deze apparaten dienen gekocht te zijn bij een gecertificeerde Miele dealer. Om gebruik te maken van deze verlengde garantie dienen de producten binnen één jaar na aankoop geleverd en geregistreerd te zijn. De registratie kun je voltooien met behulp van de factuurgegevens. Alle apparaten dienen in één keer en bij hetzelfde verkooppunt in Nederland te zijn aangeschaft. De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan. De kookplaat met werkbladafzuiging geldt als twee apparaten. De actie loopt tot en met 31 december 2021. 

Op apparaten ouder dan vijf jaar, uit bijvoorbeeld een aangekochte showkeuken, kan geen verlengde garantie worden afgesloten. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. De verlengde garantie is niet inwisselbaar voor contant geld. Op de verlengde garantie zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie is alleen geldig wanneer je woonachtig bent in Nederland en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele.

 

Algemene voorwaarden

Verzilveren

Actievoordeel verzilveren

Heb je een nieuwe keuken aangeschaft met vier of meer Miele-inbouwapparaten? Dan krijg je Verlengde Garantie cadeau, oftewel: vijf jaar lang zekerheid op jouw aangeschafte apparaten.

Voor je begint met registreren

Voordat je begint met het registreren van je apparaten is het handig als je eerst deze drie stappen doorloopt:

Stap 1: Zoek jouw Miele-dealer

Bekijk via deze link of je jouw Miele inbouwapparatuur hebt gekocht via een gecertifieerde Miele dealer. Is dit het geval? Ga dan door met stap 2.
Is dit niet het geval? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor de Verlengde Garantie van Miele.

Stap 2: Verzamel je serienummers en de aankoopnota

Je moet elk inbouwapparaat individueel registreren aan de hand van het serienummer (het deel achter de /). Het werkt dus het makkelijkst als je een lijstje bij de hand hebt of wat foto’s hebt gemaakt van de serienummers. Weet je niet waar je het serienummer van jouw apparaat kunt vinden? Bekijk dan deze pagina.

Ook moet je eenmalig een kopie van de aankoopnota bijvoegen, scan deze dus ook alvast in.

Stap 3: inloggen of een account aanmaken

Heb je al een Mijn Miele-account? Log dan hier in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien je nog geen account hebt, kun je een account aanmaken. Nadat je bent ingelogd, keer dan terug naar deze pagina om het registratieproces te beginnen.

Registreren

Nu je al het voorwerk hebt gedaan wordt het registeren een makkie, let maar op:

Stap 1: registreer jouw inbouwapparaten

Selecteer in het onderstaande dropdown menu één van de inbouwapparaten die je wilt aanmelden voor de Verlengde Garantie. Klik vervolgens op het pijlicoontje om te beginnen met de registratie.

Voor de registratie heb je de volgende gegevens nodig:

  • Serienummer van het apparaat (het deel achter de /)
  • Kopie van de aankoopnota
  • Aankoopdatum

Stap 2: bevestiging

Is de registratie gelukt? Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de afhandeling van jouw registratie. Vergeet niet het volgende apparaat aan te melden, zie stap 3.

Stap 3: Registreer je volgende apparaat

Op de bevestigingspagina staat een linkje waar je op kunt klikken zodat je terug kunt keren naar deze overzichtspagina en het volgende apparaat kunt aanmelden. Bij het registeren van het volgende apparaat hoef je niet opnieuw de aankoopnota toe te voegen.