Ontdek de vaatwasser die bij jou past

Waarom een Miele vaatwasser?

Er zijn bijzonder veel redenen om te kiezen voor het gemak van een Miele G 7000 vaatwasser in jouw keuken:

 1. Dankzij de het programma QuickPowerWash is jouw vaat snel weer ultraschoon.
   
 2. Door de EcoPower-technologie gaat de vaatwasser bewust om met water én energie.
   
 3. De FlexLine-rekindeling is de ideale stevige plek voor zowel klein als groot servies.
   
 4. Jouw hele vaat wordt perfect schoon dankzij maar liefst drie sproeiarmen. Al jouw servies wordt dus overal gelijkmatig besproeid.
   
 5. Het perfecte samenspel tussen reinigen en drogen van een Miele vaatwasser resulteert in een perfect schone streeploze vaat.
   
 6. Het reinigingsproces gebeurt vrijwel geluidloos; met 43 tot 41 dB zijn onze vaatwassers extreem stil.
   

Je leest het: een G 7000-vaatwasser is de onmisbare stille kracht in jouw keuken. Ontdek al onze vaatwassers en laat je inspireren door een van de modellen die jouw leven veel makkelijker zal maken.

Wat zijn de voordelen?

Onberispelijk schoon in slechts 58 minuten

Bespaar 1,5 uur op je vaatwasprogramma.

Geduld is een schone zaak maar urenlang wachten op een schone vaat kan heel vervelend zijn. Zeker als je gasten hebt. Daarom hebben wij QuickPowerWash ontwikkeld:

◆   Een reinigingsprogramma in slechts 58 minuten.

◆   Maximale reinigings- en droogresultaten.

Gebruik het QuickPowerWash-programma samen met de hiervoor bestemde UltraTabs of de PowerDisk. Het resultaat: een optimaal schone vaat in een handomdraai.

Bekijk vaatwassers
Kopjes en bordjes

Van een Miele vaatwasser geniet je langer

Kwaliteit die zich terugverdient.

Met een Miele vaatwasser ben je dag in, dag uit verzekerd van een stralendschone vaat. Een Miele vaatwasser is getest op maar liefst 5600 vaatwasbeurten. Wij verzekeren een lange levensduur van onze vaatwassers door:

◆   De reinigings- en drogingsresultaten te combineren met onze hoge kwaliteitseisen.

◆   Het uitvoeren van uitgebreide capaciteitstest, zoals bijvoorbeeld geluidstesten of met een rektest, deur-duurtest en botstest voor de bestekkorf.

◆   Reserveonderdelen houden we tot wel 15 jaar lang op voorraad; zo verzekeren we je dat je vaatwasser gerepareerd kan worden tijdens de volledige economische levensduur.

Bij Miele hechten we waarde aan goede hygiëne, we doen er alles aan om aan strenge hygiëne-eisen te voldoen. Onze G5000 en G7000 vaatwassers zijn ook niet voor niets voorzien van het LGA-keurmerk ‘Certified Hygiene’.

BEKIJK VAATWASSERS

Perfecte indeling voor al je glas en servies

Flexibiliteit staat voorop bij onze vaatwasserlades.

De G 7000-vaatwasser biedt door de innovatieve FlexLine rekindeling al het comfort dat nodig is. De lade is verstelbaar in hoogte, diepte en breedte. Je kunt kiezen tussen drie uitvoeringen: Comfort, ExtraComfort en MaxiComfort. Ideaal voor:

◆   Hoge (wijn)glazen

◆   Kwetsbare items

◆   Snijplanken

◆   Schalen

◆   Grote pannen

Het verschil zit ‘m in de details, de kwaliteit is altijd zoals je bij Miele mag verwachten.

Bekijk vaatwassers

Vaatwasser starten op afstand

Ervaar een uniek gevoel van vrijheid.

Dankzij AutoDos en de PowerDisk® is het reinigingsmiddel altijd aanwezig. Hierdoor laat jij de G 7000-vaatwasser eenvoudig werken op afstand. Heel gebruiksvriendelijk met de functies:

◆   AutoStart: via WiFi-Conn@ct en de Miele App programmeer jij het apparaat zo dat het zelfstandig start op vooraf ingestelde tijden. Geen reden meer om het te vergeten en zo hou je tijd over voor andere zaken.

◆   AutoOpen: wanneer de vaatwasser klaar is, gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Vervolgens kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en droogt zelfs kunststof streeploos op.

Dat scheelt weer tijd, gedoe en moeite.

Bekijk vaatwassers

Vaatwassen anno nu

Automatisch doseren voorkomt verspilling. En gedoe.

Het innovatieve AutoDos is wereldwijd het eerste automatische doseersysteem met geïntegreerde PowerDisk®. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon. 

◆   Vaatwasser en reinigingsmiddel zijn precies op elkaar afgestemd. De optimale dosering komt precies op het juiste moment in het programma.

◆   Eén PowerDisk® is voldoende voor maar liefst 20 vaatwasbeurten. Dat scheelt weer moeite.

Kies je voor AutoDos, de automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk®, of doseer je liever handmatig reinigingstabs via het doseervak? Jij bepaalt.

Bekijk vaatwassers

Is een Miele vaatwasser energiezuinig?

Jazeker. Met een Miele vaatwasser verbruik je geen onnodig water en energie. Onze vaatwassers bieden meerdere voordelen op het gebied van energiezuinigheid:

 1. Hoogste energieklasse: onze vaatwassers zijn milieuvriendelijk – er is er altijd een met het energielabel dat je zoekt.
   
 2. Aangepast programma: de vaatwasser past het programma aan op de vuilgraad van jouw vaat.
   
 3. Warmwateraansluiting: elke Miele vaatwasser kan worden aangesloten op een warmwateraansluiting tot 65 graden. Daarmee kan het energieverbruik tot 50% extra worden verlaagd en de programmaduur met maximaal 10%.
   
 4. Verswatervaatwasser: Miele vaatwassers reinigen alleen met vers water. In het Automatic programma wordt bovendien al vanaf 6 liter waterverbruik gereinigd. Dit is zelfs minder dan afwassen met de hand! Ook het stroomverbruik is bijzonder laag. Daarmee is een Miele vaatwasser de zuinigste vaatwassers ooit.

Advies over jouw product

Ontdek welke vaatwasser perfect aansluit op jouw behoeften met behulp van onze digitale productadviseur!

Een selectie uit onze bestsellers

 

 

G 7797 SCVi XXL AD 125 Gala Ed.
Volledig integreerbare vaatwasser XXL
met automatische dosering dankzij AutoDos met geïntegreerde PowerDisk.
Leverbaar in 3-5 werkdagen
G 7771 SCVi AD 125 Gala Ed.
Volledig integreerbare vaatwassers
met automatische dosering dankzij AutoDos met geïntegreerde PowerDisk.
Leverbaar in 6-20 werkdagen
G 7672 SCVi AutoDos Selection
Volledig integreerbare vaatwassers
met automatische dosering dankzij AutoDos met geïntegreerde PowerDisk.
Levertijd langer dan 20 werkdagen
G 7162 SCVi AutoDos
Volledig integreerbare vaatwassers
met automatische dosering dankzij AutoDos met geïntegreerde PowerDisk.
Leverbaar in 3-5 werkdagen
 • Alle prijzen zijn inclusief btw. Gratis bezorging vanaf € 20.
 • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.

Veelgestelde vragen

Het idee om de vaatwasser op warm water aan te sluiten is een slimme manier om energie te besparen. Hier zijn enkele aanvullende tips en overwegingen om ervoor te zorgen dat dit proces soepel verloopt:

1. Temperatuurbegrenzing: Zorg ervoor dat de watertemperatuur niet hoger is dan 60°C om schade aan de leidingen te voorkomen. Je kunt overwegen een temperatuurbegrenzer of thermostatische klep te installeren om de temperatuur te reguleren.

2. Koud voorspoelen: Bij het vooraf spoelen van vaat met zetmeel- en eiwitvlekken, is het belangrijk dit met koud water te doen. Dit voorkomt dat de vlekken zich vastzetten, waardoor de vaatwasser effectiever kan reinigen. Het gebruik van warm water kan ervoor zorgen dat deze vlekken juist moeilijker te verwijderen zijn.

3. Voldoende watertemperatuur: Zorg ervoor dat het warme water dat naar de vaatwasser wordt geleid, minstens 4 liter is. Dit minimaliseert de noodzaak voor de vaatwasser om het water verder te verwarmen, waardoor de energiebesparing wordt geoptimaliseerd.

Lees de handleiding van de betreffende vaatwasser grondig door om te zien met betrekking tot het aansluiten op warm water. Dit kan variëren afhankelijk van het model van de vaatwasser.

Door deze overwegingen in acht te nemen, kun je het meeste halen uit de energiebesparende voordelen van het aansluiten van je vaatwasser op warm water.

Bij Miele geldt altijd de standaard Miele garantie van 2 jaar op huishoudelijke apparatuur.

Klik hier voor de garantievoorwaarden.

Niet ieder product is geschikt voor in de vaatwasser. Het is dus slim om vooraf altijd even te checken of dit in de vaatwasser mag of niet. Zo voorkom je bijv. vlekken, kromtrekken, scheuren etc. Maar welke producten kun je dan beter met de hand afwassen? Lees het in onze blog.

Ook al lijkt het van buiten wel zo, niet alle vaatwassers zijn gelijk. Bij het overwegen van een inbouwvaatwasser is het cruciaal om de exacte afmetingen van de nis te kennen. Op deze manier ben je er zeker van dat het apparaat naadloos in je keuken past. Een gangbaar formaat voor vaatwassers is ongeveer 60 cm in de breedte en 80-85 cm in de hoogte. Dit formaat wordt niet alleen vaak aangetroffen, maar staat ook bekend om zijn efficiëntie en zuinigheid.

Lees hier hoe je de nismaten meet.

Of je nu een Miele apparaat aanschaft in het Miele Experience Center of via de Miele webshop, wij verzorgen de levering en installatie van al je nieuwe Miele apparaten. Op deze manier garanderen we een perfecte start, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Wanneer je een nieuwe vaatwasser bestelt via Miele en en deze door ons geleverd wordt, dan nemen we graag je oude vaatwasser mee. Onze service in het kort:

   Het ophalen van oude apparaten.
   Milieuvriendelijke en correcte verwijdering van het oude apparaat.
   Een één-op-één vervanging: voor elk nieuw Miele apparaat dat wordt geleverd, nemen we jouw oude apparaat mee terug.

 

 

Meer over vaatwassers

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan gerust ons hele assortiment en vind jouw geschikte optie.

Productadvies op maat

Online informatie inwinnen is handig, maar soms wil je net dat beetje extra hulp. Maak een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek in één van onze Miele Experience Centers.

Ontvang aankooptips

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vaatwasser? Laat je e-mailadres achter en ontvang direct handige tips in je inbox.

Onderhoud voor langer plezier

Langdurige topprestaties gaan hand in hand met het juist onderhoud. De juiste reinigings- en onderhoudsproducten geschikt voor jouw Miele vaatwasser vind je hier.