Explore the origin of Extraordinary

Miele Kitchen Experience

Andreas Enslin is hoofddesigner bij Miele.

Hoe ontstaan de ideeën voor nieuwe producten?

Andreas Enslin bedenkt vaak nieuwe producten in zijn vrije tijd. De hoofddesigner van Miele krijgt zijn beste ideeën als hij wordt geïnspireerd door zijn omgeving.

De Miele Dialog-oven maakt koken sneller en eenvoudiger

Culinaire hoogstandjes bij u thuis

MIELE nodigde de crème de la crème van de gastronomische wereld uit in Berlijn voor een magische culinaire reis. Daarbij stond de Dialog-oven met zijn vele innovatieve mogelijkheden centraal.

De designstijlen van Miele: een lust voor het oog

Bij het kopen van nieuwe keukenapparatuur komt stiekem best veel kijken. Maar weet je wat vaak de doorslag geeft? Het design. En laten wij daar nu net extra aandacht aan geven. Want zeg je design, dan zeg je Miele.

Culinaire recepten voor de combi-stoomoven

Een combi-stoomoven combineert het beste van twee werelden: bakken en stomen in één apparaat. Op de receptenpagina vind je diverse overheerlijke recepten, zowel tijdloos als passend bij het seizoen.

De lekkerste recepten voor in de oven

Met ovengerechten kun je eindeloos variëren, daarom zijn onze chefs van Miele de keuken ingedoken en hebben geëxperimenteerd met verschillende smaken. Ontdek de eindeloze variatie aan ovenrecepten. 

Recepten overzicht

Weet jij al wat er vandaag op het menu staat? Wil je eens iets nieuws proberen of heb je instructies nodig bij het bereiden van een recept? Raadpleeg dat het overzicht met Miele recepten. Voor elke gang en elke dieetwens hebben we passende recepten - afgestemd op jouw Miele apparatuur. 

De keuken van ...

In ‘De keuken van …’ nemen we via onze Premium Partners een kijkje in de keuken van Miele klanten. Deze keer: De keuken van familie Van de Beek, gekocht bij Van Ginkel Keukens in Barneveld. Familie Van de Beek toverde een oud, gedateerd huis om tot een sfeervol stulpje. De royale woonkeuken is daarbij absoluut dé blikvanger in huis.

7 Tips voor de aankoop van een nieuwe keuken

Het kopen van een nieuwe keuken gaat niet over één nacht ijs. Er komt stiekem best veel bij kijken en het is meestal een investering voor jaren. Logisch dus dat je hier wel goed over wilt nadenken. Wij hebben een aantal praktische zaken op een rij gezet waar je op kunt letten bij de zoektocht naar jouw droomkeuken.

Welke keuken past bij jou?

Hou je van pure luxe, baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie? Dan is de Miele Generatie 7000-serie een musthave in jouw keuken. Deze revolutionaire lijn keukenapparatuur biedt alles wat jij zoekt. Ontdek het snel! 

Kitchen-Experience-product Microsites

Naar boven