Een keuken vol innovatie

Ervaar koken, braden, stomen en bakken op een nieuwe manier.

Ontdek keukenapparaten van Miele

Miele keukenapparaten combineren tijdloze elegantie met innovatieve en efficiënte functies die koken tot een ware belevenis maken. Wij geloven dat duurzaamheid voortkomt uit een lange levensduur, en daarom hechten we bij de productie van onze apparaten sterk aan hoge kwaliteit en een langdurige levensduur. Dit zorgt samen met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke werking ervan voor jarenlang kookplezier.

Miele ovens, combi-apparaten en lades

Volledig geïntegreerde inbouwovens van Miele kunnen los van de kookplaat worden geplaatst en zorgen voor een smaakvol keukendesign. Stoomovens en combi-stoomovens zijn ideaal voor het gezond bereiden van gerechten, boordevol vitaminen. Magnetrons en combi-apparaten combineren diverse kookmethoden. Onze lades zijn perfect geschikt voor het warmen van borden, slowcooking, of zelfs het vacumeren van etenswaren. Voor elke kookstijl biedt Miele een geschikt apparaat.

 

 

Miele kookplaten

Een Miele kookplaat is ontworpen om zelfstandig in de keuken te functioneren zonder afhankelijk te zijn van een fornuis, of om naadloos te integreren in een bestaande keuken. Onze inductie-, elektrische, gaskookplaten en kookplaten met geïntegreerde werkbladafzuiging passen perfect bij jouw individuele voorkeur en behoeften. Én bij praktisch elke keuken.

Kookplaten

Miele afzuigkappen

Voor elke keuken biedt Miele een systeem voor de afzuiging van kookluchtjes. Beschikbaar als wand- en inbouwmodel, met plafondafzuigkap, verzinkbare Downdraft-afzuigkap of zelfs geïntegreerd in onze inductiekookplaten. Miele afzuigkappen kunnen dienen als tijdloze blikvangers in jouw keuken, of naadloos worden geïntegreerd om helder en ongehinderd zicht te behouden. We hebben tevens de juiste apparaten en elementen voor luchtcirculatie- en luchtafvoersystemen, passend bij elke ventilatietechniek. Heerlijk koken, zonder nare geurtjes.

Afzuigkappen

Miele koelkasten, vriezers en wijnklimaatkasten

Verken de talrijke voordelen van moderne koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties van Miele. Ongeacht het type of model, zijn onze apparaten beschikbaar met diverse intelligente functies: consistente temperatuur en luchtvochtigheid op alle niveaus, ontdooien is overbodig, geruisloze werking, bijzonder laag energieverbruik en nog veel meer.

Koel- en vriesapparaten

Miele vaatwassers

Miele heeft een vaatwasser voor elke keuken. Van volledig integreerbare vaatwassers voor een naadloze frontontwerp, tot integreerbare apparaten die passen bij jouw individuele frontdecor. Ook hebben we vrijstaande vaatwassers en onderbouwvaatwassers die handig onder het werkblad geplaatst kunnen worden. Ongeacht je interieur, hebben we de perfecte Miele vaatwasser voor jou.

Ontdek de vaatwasser die bij jou past

Vind de juiste afmeting voor jouw vaatwasser

Vaatwassers

Ontdek de Miele G 7000-vaatwassers

Miele koffiemachines

Koffie zetten met Miele, dat is perfectie met slechts één druk op de knop. Geniet van een kopje koffie precies zoals jij het wilt. Eén koffiemachine – talloze functies: geruisloze koffiemolen, moeiteloos perfect opgeschuimd melkschuim met één druk op de knop en individuele instellingen per kopje. Of je nu kiest voor een stijlvol vrijstaand model of een inbouwvariant, onze koffiemachines zorgen voor perfecte harmonie in jouw keuken.

Vrijstaande koffiemachines

Inbouwkoffiemachines

Heb je al een apparaat van Miele?

Dankzij de originele accessoires, onderhouds- en reinigingsproducten van Miele behaal je op een betrouwbare manier de beste resultaten en verleng je tevens de levensduur van je Miele apparaten.

Keukenaccessoires

Accessoires voor vaatwassers

Accessoires voor koel-vriescombinaties

Accessoires voor koffiemachines

De fascinerende keuken

Ontdek het buitengewone met Miele.

De fascinerende keuken

Er zijn veel goede redenen om voor Miele te kiezen

Een lange levensduur over vele jaren

Onze producten worden aan strenge tests onderworpen en de meeste van onze series huishoudelijke apparaten zijn getest voor een gebruiksduur van 20 jaar1. Gemaakt om bestand te zijn tegen veel meer dan de uitdagingen van elke dag.

 

Immer besser, sinds 1899

Vanaf dag één belooft Miele al om “Immer Besser” te worden en staat sindsdien voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met de Miele premium producten een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.
 

1Meer informatie op: https://www.miele.com/en/com/legal-notice-2075.htm#p6737