Met kracht & gemak, elk moment een schoon thuis

Maak kennis met Duoflex, onze nieuwe steelstofzuiger

Extreem Krachtig. Snel. Gemakkelijk.

Ervaar extreme zuigkracht en ultiem gebruiksgemak met Duoflex, de nieuwste steelstofzuiger van Miele. Net zo krachtig als een Miele stofzuiger met zaken tegelijk de vrijheid van volledig snoerloos. Met SpeedLock schakel je moeiteloos tussen handstofzuiger en steelstofzuiger, en zorg je elk moment voor een schoon thuis.

De meest uitgebreide Duoflex

Duoflex TotalCare

Niet tevreden, geld terug

Probeer Duoflex 60 dagen uit

Ontdek de kwaliteit van Miele. Ervaar het gemak en de krachtige prestaties van de Duoflex nu zelf. We garanderen dat jij en je thuis niet meer zonder willen. Niet tevreden? Binnen 60 dagen ontvang je het volledige aankoopbedrag retour.2

 

Ontdek alle Duoflex-modellen

Duoflex HX1
Snoerloze steelstofzuiger
Hoge zuigkracht | Automatische vloerherkenning | Steel- en handstofzuiger in één | Sunsetgeel
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Duoflex HX1
Snoerloze steelstofzuiger
Hoge zuigkracht | Automatische vloerherkenning | Steel- en handstofzuiger in één | Nordicblauw
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Duoflex HX1
Snoerloze steelstofzuiger
Hoge zuigkracht | Automatische vloerherkenning | Steel- en handstofzuiger in één | Terrarood
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Duoflex HX1 Extra
Snoerloze steelstofzuiger
Hoge zuigkracht | Automatische vloerherkenning | Steel- en handstofzuiger met Grab & Go | Extra accessoire
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Duoflex HX1 Cat & Dog
Snoerloze steelstofzuiger
Hoge zuigkracht | Automatische vloerherkenning | Steel- en handstofzuiger met Grab & Go | Extra borstel voor dierenharen
Leverbaar in 1-3 werkdagen
Duoflex HX1 CarCare
Snoerloze steelstofzuiger
Hoge zuigkracht | Automatische vloerherkenning | Steel- en handstofzuiger met Grab & Go | Extra accessoires voor autoreiniging
Leverbaar in 4-14 werkdagen
Duoflex HX1 Total Care
Snoerloze steelstofzuiger
Hoge zuigkracht | Automatische vloerherkenning | Steel- en handstofzuiger met Grab & Go | Extra veelzijdige set accessoires
Leverbaar in 1-3 werkdagen
  • Alle prijzen zijn inclusief btw. Gratis bezorging vanaf € 39,95.
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.

Voor bijzonder krachtig stofzuigen en ultiem gebruiksgemak

Extreme zuigkracht

Dankzij de krachtige Digital Efficiency Motor en de Vortex-technologie is jouw huis binnen no-time perfect stofvrij.

 

 

Lange gebruiksduur

Ervaar stressvrij stofzuigen met de Duoflex, uitgerust met een krachtige Li-ion-accu met 7 cellen voor een gebruiksduur tot wel 55 minuten3.
 

 

Automatische vloerherkenning

De MultiFloor elektroborstel past zich automatisch aan elke vloersoort aan, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. De slimme vloerborstel herkent het vloertype en past het toerental van de borstelas automatisch aan voor optimale reiniging en extra gebruiksgemak.

Sneller en eenvoudiger stofzuigen met SpeedLock

Ervaar het ultieme gebruiksgemak van onze nieuwste innovatie, SpeedLock. Hiermee schakel je moeiteloos tussen de steelstofzuiger met volledige lengte en een compacte handstofzuiger.

Bij modellen met de SpeedLock-muurbeugel4 is de Duoflex direct gereed voor gebruik in de gewenste configuratie. De houder kan eenvoudig en ruimtebesparend aan de muur worden bevestigd.

Meer informatie over de SpeedLock-muurbeugel

Snel & flexibel

De Duoflex onderscheidt zich met een bijzonder slim design. Dankzij SpeedLock schakel je naadloos tussen een complete steelstofzuiger voor een groter bereik en een compact apparaat voor snelle reiniging. Door het lichte gewicht en het ergonomische ontwerp is de Duoflex zeer handzaam, snel in gebruik en eenvoudig op te bergen na gebruik.

Uitstekende hygiëne: voor jou, je huis én je gezin

Click2open

Schone handen. Schoon huis.

Leeg het stofreservoir en het voorfilter moeiteloos in slechts één handeling. Dankzij de bewezen Click2open-functie maak je het fijnstoffilter heel eenvoudig vrij van grove verontreinigingen. Zo behoudt de Duoflex zijn optimale vermogen en blijven je handen schoon.

Hygiënefilter

Voor een schonere lucht

Het hygiënefilter van de Duoflex houdt moeiteloos (fijn)stof, pollen, dierenharen en allergenen tegen, met een indrukwekkende totale filtercapaciteit van 99,99%5. Hierdoor wordt het terugstromen van fijne deeltjes voorkomen en wordt de luchtkwaliteit in huis aanzienlijk verbeterd.

Duoflex Cat & Dog

De Duoflex Cat & Dog is de ideale partner voor huisdiereigenaren, dankzij zijn extreme zuigkracht en ideale wendbaarheid. Met de elektroborstel Electro Compact wordt het verwijderen van dierenharen kinderlijk eenvoudig. Kies eenvoudig tussen twee standen, waardoor je moeiteloos vloeren, gestoffeerde meubels en moeilijk bereikbare plekken ontdoet van dierenharen.

Eén met jouw interieur

De esthetische Duoflex past naadloos in jouw smaakvolle interieur. Met verschillende moderne kleuren en hoogwaardige materialen is de Duoflex veel meer dan alleen een huishoudelijk apparaat – het is een échte blikvanger.

Schoonheid op alle vlakken

Te mooi om te verstoppen

Accessoires & meer extra's

Voor nog meer comfort en veelzijdigheid.

Altijd alles binnen handbereik

De flexibele kierenborstel maakt zelfs de moeilijkste plekjes bereikbaar. Deze kierenborstel (HX-CNXL) vergroot het bereik met 60 cm en zorgt voor nog meer flexibiliteit. Zo is zelfs dat ene lastige plekje onder de bank binnen korte tijd weer stofvrij.

 

 

 

Verwijder haren moeiteloos

Met de Electro Compact handborstel verwijder je pluisjes, dierenharen en huidschilfers moeiteloos van al jouw meubels. Je kussens zijn dus snel weer vrij van dierenharen en je autostoelen zijn meteen helemaal kruimelvrij. 

 

 

 

Zorgvuldig reinigen

Krasgevoelige oppervlakken en meubels die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken reinig je gemakkelijk met de universele borstel. Deze borstel is zacht voor je meubels, maar hard tegen stof.

 

 

Meer bewegingsvrijheid

Gebruik het slangverlengstuk om nauwe, smalle plekjes en hoekjes moeiteloos te bereiken. Boekenplanken, hoge lampen en lastig bereikbare plekjes zijn geen partij voor een slangverlengstuk. Dankzij de flexibiliteit van het verlengstuk wordt schoonmaken op lastig bereikbare plaatsen een eenvoudige taak.

 

Ontwikkeld in Duitsland

Door voortdurende verbetering van onze productiemethoden ontwikkelen we perfecte stofzuigers, en haal jij uitstekende prestaties en kwaliteit in huis.

Veelgestelde vragen

Alles wat je over de Duoflex moet weten

Onze Miele normen zorgen voor uitstekende reinigingsresultaten. De Duoflex heeft de Digital Efficiency Motor en Vortex-technologie om dezelfde zuigkracht als een gewone stofzuiger1 te bereiken.

De Duoflex Cat & Dog heeft een extra Electro Compact. Hierdoor kun je dierenharen probleemloos van gestoffeerde meubels en autostoelen verwijderen.

De Duoflex kan op alle soorten vloeren worden gebruikt. De MultiFloor elektroborstel herkent automatisch het type vloer en past het vermogen en de zuigkracht hierop aan. Daarnaast is er nog een grote keuze aan Duoflex-modellen met extra accessoires. Kies eenvoudig het model dat het beste bij jouw eisen past.

De accu van de Duoflex is ingebouwd en kan dus niet zomaar verwisseld worden. Indien dit toch nodig zou zijn, dan kan de accu worden vervangen voor een nieuw exemplaar.

Dankzij het tweeledige filtersysteem wordt fijnstof met een totale filterwerking5 van 99,99% betrouwbaar opgevangen.

Als alleen de PowerUnit zonder de elektroborstel wordt gebruikt, is een gebruiksduur tot 55 minuten mogelijk3. Als de Duoflex met de MultiFloor elektroborstel wordt gebruikt, is de gebruiksduur op harde vloeren 17 minuten. Perfect geschikt voor oppervlakken tot wel 60 m².

 

 

 

1Reinigingscapaciteit vergeleken met een Miele sledestofzuiger Complete C3 (SGEF3) met turboborstel STB 305-3 (stofopname van tapijt en harde vloer met kieren, vezelopname van tapijt). Volgens IEC 62885-2.

Voorwaarden zijn van toepassing. Meer informatie op www.miele.nl/60dagenopproef.

Geldt voor vermogensstand 1 zonder aangesloten elektroborstel. Max. 12 minuten op harde vloeren op de maximale vermogensstand met aangesloten elektroborstel MultiFloor.

Uitvoering afhankelijk van het model.

Volgens IEC 62885-4.