Miele-nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op accessoires en reinigingsproducten bij je eerstvolgende bestelling!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Keukentrends Miele

Keukentrends

Benieuwd naar de trends op het gebied van keukenapparatuur en keukenstijlen?

Ontdek de keukentrends

Miele Experience Centre Vianen

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Onze Experience Centers in Vianen en Amsterdam zijn open waarbij we de richtlijnen vanuit de overheid in acht nemen. Naast de richtlijnen van de overheid hebben we aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen. Lees hier meer over de aanvullende voorzorgsmaatregelen.Op piekmomenten en op zaterdag kun je niet meer vrij rond lopen in het Experience Center, maar alleen onder begeleiding van een verkoopadviseur. Het kan even duren voordat die beschikbaar is. Wil je liever niet wachten? Maak dan hier een afspraak in de evenementenkalender.

Tevens bieden we adviesgesprekken op afstand aan. Zo kun je videobellen of telefonisch in contact komen met onze productadviseurs in het Miele Experience Center. Lees hier meer over een adviesgesprek op afstand.

In het Miele Experience Center aan de A2 bij Vianen draait alles om de beleving van Miele en haar producten. Over een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2 staan voor u alle huishoudelijke apparaten en inbouwapparaten tentoongesteld binnen de was-, woon- en kookwereld van Miele.

Lees hier onze aanvullende voorzorgsmaatregelen
Miele Experience Center

Adviesgesprek op afstand

Geen fysieke afspraak in het Miele Experience Center, maar telefonisch of online een adviesgesprek met één van onze productadviseurs. Door middel van (video)bellen kunnen we je van advies voorzien en al jouw vragen beantwoorden.

Meer informatie
Advies op maat

Productadvies op maat

In het Miele Experience Center kunt u met één van onze adviseurs een afspraak maken.

Maak een afspraak
Kookdemonstratie

Kookdemonstratie

Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur of wilt u apparaten vervangen? Volg dan een kosteloze kookdemonstratie.

Meer informatie en aanmelden
Kookworkshops

Kookworkshops

In het Miele Culinary Institute kunt
u deelnemen aan allerlei kook-workshops. Plezier, gezelligheid en
veel tips & tricks leren, staan voorop.

Bekijk alle kookworkshops Bekijk de impressievideo
Zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke Events

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of bijeenkomst? Dan bent u van harte welkom in het Miele Experience Center in Vianen. Where business meets cooking.

Meer informatie
Contact

Contact

Meer informatie over het Miele Experience Center? Neem contact met ons op via (0347) 37 88 88 of stuur een e-mail naar info@miele.nl

Contactinformatie