Miele Experience Center Vianen

Adres

De Limiet 2
4131 NR Vianen

Je kunt gratis parkeren bij de hoofdingang en zijkant van het Experience Center. Betalingen kunnen alleen met PIN worden voldaan.

Openingstijden

Ma 09:00 - 17:00 uur
Di 09:00 - 17:00 uur
Wo 09:00 - 17:00 uur
Do 09:00 - 17:00 uur
Vr 09:00 - 17:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur

Ma 27 september t/m Do 30 september gesloten

Miele Experience Center Vianen

Ons Miele Experience Center is tijdelijk gesloten van maandag 27 september 2021 tot en met 30 september in verband met de opening van ons geheel verbouwde Miele Experience center.

Vanaf vrijdag 1 oktober 2021 ben je weer van harte welkom om het vernieuwde Experience Center te komen bewonderen.

Op ruim 3.000 vierkante meter vind je een presentatie van de verschillende producten van Miele. Van wasmachines tot stofzuigers en keukenapparatuur. Begin met een kop koffie, thee of iets fris in de loungehoek en laat je uitgebreid informeren door onze adviseurs. In de shop kun je meteen accessoires aanschaffen zoals ovenschalen, wasmiddel en stofzuigerzakken. 

Verbouwing Miele Experience Center Vianen 

Het Miele Experience Center in Vianen wordt momenteel gerenoveerd. Vanaf 30 juni kun je op afspraak en in aangepaste vorm onze apparatuur bekijken of langskomen voor advies. 

Maak een afspraak

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en onze productadviseurs nemen binnen één werkdag contact met je op om een (digitale) afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Where business meets cooking

Zakelijke evenementen

Miele Events is de locatie in Midden-Nederland voor smaakvolle evenementen met een culinaire inslag. Van een kookworkshop met je team, tot een productpresentatie in ons theater, van een vergadering in ons conferentiecenter, tot een groots diner in onze black box. Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide kookstudio heb je alle mogelijkheden binnen handbereik om van jouw evenement een culinair succes te maken. 

Contact

Voor meer informatie over alle vergaderarrangementen en B2B-evenementen of advies op maat kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen met Miele Evenementen Bureau.

E-mail: evenementen@miele.nl
Telefoon: 0347 37 85 76

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 uur.

We ontmoeten je graag in het Experience Center Vianen

Vind je dichtstbijzijnde Miele dealer
Naar boven