Ontdek de matzwarte keukenapparatuur van Miele

Bewezen prestaties en ingetogen elegant design

Keukenapparatuur van Miele staat synoniem voor design, expertise, minimalisme en naadloze integratie in jouw huis. Ter ere van ons 125-jarige jubileum introduceren we een nieuwe matzwarte oppervlaktecoating voor geselecteerde modellen. Deze modellen breiden de geliefde, greeploze ArtLine-serie uit, die al in diverse kleuren beschikbaar is. Met kenmerkende eigenschappen zoals greeploze deuren, intuïtieve touchscreen-bediening en volledig vlakke frontpanelen. Deze elegante apparaten passen perfect in elke woonstijl.
Laat je verrassen door een stijlvol en revolutionair nieuw design. Miele, Immer Besser sinds 1899.

Koken

De kwaliteit van Miele, in een ander jasje

Oven in matzwart

De apparaten in matzwart zijn een uitbreiding van de greeploze ArtLine-serie, die al in verschillende andere kleuren verkrijgbaar is. Ze integreren naadloos in je keuken en presenteren zich in een elegante stijl, die zich onderscheidt door de nieuwe, matzwarte oppervlaktecoating.

Of je nu een zwarte inbouwoven met magnetron zoekt, of waarde hecht aan bedieningsgemak, designkenmerken en een grote selectie programma's, onze ovens passen ideaal bij je culinaire behoeftes en je keukendesign.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • M Touch-Display: Dankzij het innovatieve full-touch display kun je je apparaat eenvoudig en intuïtief bedienen. Teksten en symbolen worden altijd optimaal weergegeven.
   
 • ‣ Slim verbonden: Met ons Miele@home-systeem kun je het potentieel van je slimme apparaat maximaliseren en het eenvoudig, comfortabel en veilig bedienen.1
   
 • ‣ Pyrolytische zelfreiniging: Bij dit reinigingsproces worden alle etensresten omgezet in as, zodat je de ovenruimte eenvoudig en zonder veel moeite kunt reinigen.

Elegantie ontmoet comfort

M Touch-display

Smart netwerk

Miele@home

Moeiteloos onderhoud

Pyrolytische zelfreiniging

Voor snel, gezond én stijlvol koken

Combi-stoomovens in matzwart

De combi-stoomoven in zijn nieuwe kleur voegt een prachtige uitstraling toe aan je keuken, terwijl het combineren van koken, bakken en braden moeiteloos wordt. Hiebrij hebben niet alle apparaten een waterleiding of verswateraansluiting nodig, aangezien dit een optionele functie is. Dankzij het automatische programma en de mogelijkheid tot combi-koken biedt deze oven maximale veelzijdigheid in de keuken.

De belangrijkste kenmerken:

 • ‣DualSteam: Door de plaatsing van de DualSteam-inspuiter en de krachtige stoomopwekker komt de stoom onder hoge druk en met hoge snelheid gelijkmatig in de ovenruimte. Dit resulteert in korte verwarmings- en bereidingstijden. Je geniet daardoor van een optimaal gaarresultaat en behoud van vitamines, aroma's en kleuren.
   
 • ‣ HydroClean: Miele combi-stoomovens met een roestvrijstalen ovenruimte kunnen dankzij HydroClean-zelfreiniging heel eenvoudig en moeiteloos gereinigd worden. De innovatieve Miele HydroCleaner weekt etensresten los, waardoor ze gemakkelijk loskomen van de oppervlakken in de ovenruimte. Dit elimineert de noodzaak voor tijdrovende schoonmaakwerkzaamheden. Zelfs hardnekkige en ingebrande verontreinigingen worden automatisch en grondig verwijderd, waardoor je kostbare tijd bespaart die je aan belangrijkere zaken kunt besteden.
   
 • ‣ Combi-koken: Door de combinatie van droge en vochtige hitte worden uitstekende bak- en braadresultaten behaald. De temperatuur (30 °C tot 225 °C) en het vochtgehalte (0% tot 100%) kunnen individueel worden ingesteld voor een optimaal resultaat. Deze instellingen zijn tot 10 keer variabel aan te passen.

Gelijkmatige stoomverdeling

DualSteam

Automatisch reinigen

HydroClean

Uitstekende bak- en braadresultaten

Combi-koken

MattFinish: nieuw oppervlak, elegant design

Kookplaten in matzwart

De nieuwe oppervlaktecoating MattFinish past perfect in de moderne keuken. Bij dit bijzondere oppervlak worden krassen aanzienlijk verminderd en het anti-vingerafdrukeffect zorgt ervoor dat je apparaat er altijd schoon uitziet. De matzwarte kookplaat heeft een onderscheidend ontwerp dat bekroond is met de gerenommeerde IF Design Award 2024.

Belangrijkste kenmerken:

 • ‣ PowerFlex XL: Met de veelzijdige kookzones kun je comfortabel twee grote pannen achter elkaar plaatsen of kookzones eenvoudig verbinden met de praktische koppelingsfunctie te gebruiken.
   
 • ‣ ComfortSelect White: Bedien je Miele kookplaat heel gemakkelijk en geniet tegelijkertijd van een hoogwaardige en elegante uitstraling.
   
 • ‣ Silence Motor: De door Miele ontwikkelde motor is 25% stiller dan zijn voorganger bij hogere afzuigcapaciteit.

Ideaal voor grote pannen

PowerFlex XL

Eenvoudige bediening

ComfortSelect White

De stilste TwoInOne van Miele

Silence-motor

Een onopvallende blikvanger

Wandschouwafzuigkap in matzwart

De schuin geplaatste wandschouwafzuigkap met matzwarte glasplaat past perfect in elke inbouwkeuken. Onze afzuigkap is uitgerust met een ECO-motor, die tot 50% energiebesparing biedt in vergelijking met traditionele motoren. Dankzij intelligente technologie werkt de motor fluisterstil en levert toch een hoge afzuigcapaciteit.

Belangrijkste kenmerken:

 • ‣ Con@ctivity: De instellingen van je kookplaat worden automatisch doorgegeven aan de afzuigkap, die vervolgens het optimale afzuigvermogen kiest.
   
 • ‣ SmartControl White: Geniet van gebruiksgemak met de comfortabele touch-bediening en elegante witte controlelampjes, die tijdloze elegantie naar je keuken brengen.
   
 • ‣ Roestvrijstalen vetfilter: Miele afzuigkappen zijn voorzien van een 10-laags roestvrijstalen vetfilter, dat uitstekende vetafscheiding biedt en eenvoudig wordt gereinigd in de vaatwasser.

Automatisch systeem voor intelligente ventilatorbesturing

Con@ctivity

Voor eenvoudige aansturing

SmartControl White

Effectief en eenvoudig te reinigen

10-laags roestvrijstalen vetfilter

 

 

Koffie

Prachtig geïntegreerd in jouw keuken

Inbouwkoffiemachines

Optimaal geïntegreerde koffiemachines vormen de perfecte aanvulling op jouw smaakvolle keuken. De inbouwkoffiemachines van Miele zijn ware alleskunners en passen naadloos in jouw keuken.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • ‣ CupSensor2: De gepatenteerde CupSensor2 herkent automatisch de hoogte van het kopje. Hierdoor past de koffie-uitloop zich aan om spatten te voorkomen, zelfs bij grotere latte macchiato-glazen.
   
 • ‣ EasyClick-melksysteem: Het glazen melkreservoir kan eenvoudig worden ingeklikt of verwijderd, zodat je het na gebruik gemakkelijk kunt opbergen in de koelkast.
   
 • ‣ AutoDescale en AutoClean: Deze functies bieden automatische reiniging en ontkalking voor eenvoudig onderhoud van je koffiemachine. AutoClean reinigt de melkleidingen en ontvet het filtersysteem, terwijl AutoDescale het hele apparaat ontkalkt.

Altijd op de juiste plaats

CupSensor

Eenvoudige melkaansluiting

EasyClick-systeem

Moeiteloze reiniging

AutoDescale & AutoClean

Bereid met verse koffiebonen

Vrijstaande koffiemachines

Vul je keuken aan met een passende, vrijstaande koffiemachine. Naast het bestaande aanbod zijn onze koffiemachines nu ook verkrijgbaar in fraai matzwart, perfect voor het genieten van koffie in een elegant design, aangepast aan elke smaak.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • ‣ OneTouch for Two: Met deze functie bereid je met één druk op de knop twee koffiespecialiteiten tegelijkertijd. Dankzij de snelle bereidingstijd heb je meer tijd om samen te genieten.
   
 • ‣ AromaticSystem: Ons innovatieve maal- en filtersysteem is perfect afgestemd, zodat alleen de benodigde hoeveelheid bonen vers gemalen wordt voor direct gebruik. Zo blijft het aroma maximaal behouden, voor een intensieve en volle kop koffie.
   
 • ‣ Eenvoudige bediening en reiniging: Met intelligente functies en een intuïtieve gebruikersinterface is het bereiden van koffie snel en eenvoudig. Praktische reinigingsprogramma's en een automatische spoelfunctie zorgen voor gemakkelijke bediening en optimale hygiëne.

Om samen van te genieten

OneTouch for Two

Innovatief maal- en filtersysteem

AromaticSystem

Voor meer gebruiksgemak bij het reinigen

Eenvoudig te reinigen

 

 

Koelen & vriezen

Smaakvolle wijnen, smaakvol bewaard

Wijnklimaatkast in matzwart

Het assortiment inbouwwijnklimaatkasten is uitgebreid met de nieuwe kleur matzwart. Deze wijnklimaatkasten passen elegant in een greeploze keuken. Dat is smaakvol in het kwadraat.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • ‣ Push2Open: De glazen deur opent moeiteloos door zachtjes te drukken op de deur, dankzij het Push2Open-mechanisme.
   
 • ‣ FlexiFrame Plus: Pas de flessenroosters aan aan verschillende flesformaten, zodat zelfs grotere flessen veilig opgeborgen kunnen worden.
   
 • ‣ UV-bescherming: De glazen deur is voorzien van een geïntegreerd UV-filter, waardoor je wijn beschermd blijft tegen schadelijke UV-straling.

Greeploos openen

Push2open

Aanpassing aan verschillende flessenmaten

FlexiFrame Plus

Uitstekende magneetschakelaar

Glazen deur met UV-filter

Langere versheid, flexibele opslag

Koel-vriescombinatie in matzwart

De vrijstaande koel-vriescombinatie in matzwart beschikt over een Click2Open-deur, waarmee het apparaat perfect in een greeploos keukendesign kan worden gevoegd.

Daarbij wordt langdurige versheid gecombineerd met extra comfort. Het apparaat is voorzien van praktische functies zoals NoFrost, dat ijsvorming in de vriesruimte voorkomt. Dankzij ComfortClean kun je de hoogwaardige deurvakken veilig in de vaatwasser reinigen.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken:

 • ‣ PerfectFresh Pro: Dankzij de PerfectFresh Pro-laden kunnen levensmiddelen langer bij de optimale temperatuur worden bewaard. Door de geoptimaliseerde veiligheidsinstelling in het vak blijven vlees, vis en melkproducten tot vijf keer langer vers.
   
 • ‣ Click2Open: Met Click2Open kan de koelkastdeur eenvoudig en comfortabel worden geopend.
   
 • ‣ CleanSteel-achterwand: Dankzij hoogwaardige materialen kent de binnenruimte van het apparaat een betere temperatuurverdeling, zonder zichtbare sporen van condenswater en ijs.

Houdt je levensmiddelen tot vijf keer langer vers

PerfectFresh Pro

Comfortabel openen

Click2Open

Ideale koudeverdeling

CleanSteel-achterwand

 

 

Nog meer redenen om voor Miele te kiezen

Voetnoten

Geselecteerde matzwarte inbouwkeukenapparaten zijn vanaf april 2024 verkrijgbaar. De genoemde kenmerken kunnen variëren en zijn afhankelijk van het/de model(len). De afbeeldingen dienen ter illustratie en verduidelijking.
1. Extra digitale aanbieding van Miele Vertriebsgesellschaft Deutschland KG. Het Miele@home-systeem maakt alle slimme toepassingen mogelijk. Afhankelijk van het model en het land kan het aantal functies verschillend zijn. Voor meer informatie klik hier.
2. Patent EP 2454977 B1