Kom alles te weten over koken met stoom

Kookdemonstratie

Gratis

€ 0,00

Events

Tijdens de kookdemonstraties krijg je onder andere productinformatie over de inrichting van jouw keuken. De nadruk ligt bij onze demonstratie op stomen, maar ook alle andere productgroepen zullen aan de orde komen. Je krijgt hier, afhankelijk van je gezinssamenstelling, beschikbare ruimte in de keuken, budget en interesse in koken, advies op maat.

Na deze presentatie krijg je een proeverij van kleine hapjes waarbij de kenmerken van de apparaten onderstreept worden. De demonstratie zal zo'n 1 - 1:15 uur duren.

Neem telefonisch contact met ons op als je wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een advies op maat gesprek voorafgaand of na afloop van de kookdemonstratie.

De voorwaarden zijn echter wel gewijzigd a.g.v. de corona-maatregelen:

Je boeking geldt voor maximaal 2 personen uit 1 huishouden. Ook wanneer je alleen voor jezelf boekt en alleen komt, geldt dit voor 2 plaatsen. Zo houden we voldoende ruimte tussen de deelnemers.

Per kookdemonstratie is er plaats voor maximaal 6 koppels (waarvan elk koppel uit maximaal 2 personen uit 1 huishouden bestaat). Zo houden we voldoende ruimte tussen de deelnemers.

De kookdemonstraties vinden op verschillende data plaats en starten in de namiddag van 17.15 uur tot 19.00 uur.

Indien je 14 jaar of ouder bent én deelneemt aan een Miele kookworkshop, dan dien je vanaf 25 september bij de ingang uw Corona toegangsbewijs te tonen. Miele medewerkers zullen hier proactief op controleren.

Wat je kunt verwachten

  • Live kookdemonstratie stomen
  • Stoomtheaters
  • Nieuwe keukenapparatuur
  • Tips van de Miele-Chefs

Locatie

Miele Experience Center Vianen

In het Miele Experience Center aan de A2 bij Vianen draait alles om de beleving van Miele en haar producten. Over een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2 staan alle huishoudelijke apparaten en inbouwapparaten tentoongesteld binnen de was-, woon- en kookwereld van Miele.

Naar boven