Kookworkshop Inspired by… Ottolenghi

Inspired by Ottolenghi workshop (in kookschool Vianen)

Hij is de koning van de kookboeken: de Israëlisch-Britse ‘groentegoeroe’ Yotam Ottolenghi. Met Simpel, Jeruzalem, Plenty en Plenty More zette hij een trend die al een behoorlijke tijd voortduurt: kleurrijke en creatieve gerechten met veel groenten, krachtige smaken en een Midden-Oosters tintje.

€ 80,00

Events

De in Londen opererende chef en traiteur haalt zijn inspiratie uit liefde voor pure ingrediënten die hij combineert met mediterrane smaken tot knallende groentegerechten. Ottolenghi is de man die zelfs bloemkool sexy kan laten smaken en ervoor zorgde dat we massaal sumak en za’atar in huis haalden.

Wat gaan we maken?
In de workshop Inspired by…. Ottolenghi ga je aan de slag met smaken en kleuren geïnspireerd op de populaire kookboeken, maar dan in jouw eigen, moderne keuken. Puy-linzen, verse kruiden, geroosterde pompoen, komkommer, Parmezaanse kaas, snijbiet, bloemkool, amandelen en boekweit… Met behulp van de apparatuur én de kennis van Miele leer je ze slim en gemakkelijk om te zetten in heerlijke gerechten. Simpel, maar dan nóg beter.

Voor wie
Voor iedereen die zin heeft in nieuwe smaken en heerlijke groentegerechten waar je vrolijk van wordt.

Prijs
€80,00 per persoon

Locatie
Kookschool in het Miele Experience Center in Vianen

Datum
Zaterdag 30 oktober van 10:30 tot ca. 15:00 uur

Corona toegangsbewijs
Indien je 14 jaar of ouder bent én deelneemt aan een Miele kookworkshop, dan dien je vanaf 25 september bij de ingang uw Corona toegangsbewijs te tonen. Miele medewerkers zullen hier proactief op controleren.

Naar boven