Kosteloze kookdemonstratie

 
Kookdemonstratie

Ben je zich aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur? Wil je advies over welk apparaat het beste bij jouw wensen past? Dan kun je kosteloos deelnemen aan één van de kookdemonstraties in de stoomtheaters.

Tijdens de kookdemonstraties krijg je onder andere productinformatie over de inrichting van jouw keuken. De nadruk ligt bij onze demonstratie op een stoomoven, maar ook alle andere productgroepen zullen aan de orde komen. Je krijgt hier, afhankelijk van je gezinssamenstelling, beschikbare ruimte in je keuken, budget en interesse in koken, advies op maat.

Na deze presentatie krijg je een proeverij van kleine hapjes waarbij de kenmerken van de apparaten onderstreept worden. De demonstratie zal inclusief advies op maat (indien wenselijk) ongeveer 2½ uur in beslag nemen.

Direct na afloop van de kookdemonstratie of op een nader te bepalen moment heb je de mogelijkheid om advies op maat te krijgen. Indien je graag advies op maat voorafgaand aan de kookdemonstratie wenst, dan kun je dit telefonisch bij uw aanmelding doorgeven.

Meld je aan voor een kosteloze kookdemonstratie

Advies op zaterdag
Elke zaterdag (van 11.00-16.00 uur) is in het Miele Experience Center een professionele Miele-kok aanwezig om al je vragen te beantwoorden en je diverse gerechtjes uit de apparaten te laten proeven. Wil je individueel begeleid worden om de juiste keuze te kunnen maken? Dan kun je ook altijd terecht bij een van de adviseurs in het Miele Experience Center.

Locatie: Miele Vianen

 

Voor wie

Voor iedereen die zich oriënteert op nieuwe keukenapparatuur.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.