Kosteloze kookdemonstratie

 
Kookdemonstratie

Ben je jezelf aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur? Wil je advies over welk apparaat het beste bij jouw wensen past? Dan kun je kosteloos deelnemen aan één van de kookdemonstraties in de stoomtheaters.

Tijdens de kookdemonstraties krijg je onder andere productinformatie over de inrichting van jouw keuken. De nadruk ligt bij onze demonstratie op stomen, maar ook alle andere productgroepen zullen aan de orde komen. Je krijgt hier, afhankelijk van je gezinssamenstelling, beschikbare ruimte in je keuken, budget en interesse in koken, advies op maat.

Na deze presentatie krijg je een proeverij van kleine hapjes waarbij de kenmerken van de apparaten onderstreept worden. De demonstratie zal zo'n 1 - 1:15 uur duren. 

Neem telefonisch contact met ons op als u wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een advies op maat gesprek voorafgaand of na afloop van de kookdemonstratie.

Meld je aan voor een kosteloze kookdemonstratie

Locatie: Miele Vianen
We zijn blij te melden dat het boeken van kookdemonstraties weer mogelijk is. De voorwaarden zijn echter wel gewijzigd a.g.v. de corona-maatregelen:

  • Je boeking geldt voor maximaal 2 personen uit 1 huishouden. Ook wanneer je alleen voor jezelf boekt en alleen komt, geldt dit voor 2 plaatsen. Zo houden we voldoende ruimte tussen de deelnemers.
  • Er vinden 4 kookdemonstraties per dag plaats: 9:30 uur, 11:00 uur,  13:00 uur en 14:30 uur
  • Per kookdemonstratie is er plaats voor maximaal 4 koppels (waarvan elk koppel uit maximaal 2 personen uit 1 huishouden bestaat). Zo houden we voldoende ruimte tussen de deelnemers.
  • Een kookdemonstratie duurt zo’n 1 uur tot tot maximaal 1:15 uur.


Dank voor jouw begrip en veel kookplezier.

 

 

Voor wie

Voor iedereen die zich oriënteert op nieuwe keukenapparatuur.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.