Wat u verder nog moet weten over de kookplaten en SmartLine-elementen van Miele

Type

Verkrijgbaar met en zonder oven

Kookplaten nemen een centrale positie in uw keuken in, of deze nu in een kookeiland of klassiek tussen de keukenkastjes is opgenomen. Miele biedt u twee functionele concepten voor het vormgeven van uw persoonlijke kookomgeving.

Meer informatie
Uitvoering inductie

Apart in te stellen verwarmingssoorten

Miele-kookplaten zijn verkrijgbaar met verschillende soorten verwarming. Daardoor heeft Miele voor iedereen de juiste kookplaat. Maak hier kennis met de inductiekookplaten.

Meer informatie
Diverse afmetingen

Voor elke keukensituatie de juiste afmeting

Kookt u het liefst met slechts een paar pannen of zet u graag uitgebreide menu's op tafel, waarvoor u veel pannen en schalen nodig hebt? Of u nu een passie hebt voor koken of niet: bij Miele vindt u een kookplaat met voldoende ruimte.

Meer informatie
De speciale Combiset-elementen van Miele

Op een bijzondere manier koken

Ambitieus koken bevordert een professionele techniek. Miele beschikt hiervoor over bijzondere apparatuur, zoals de TepanYaki, inductiewok en grillplaat. Maak kennis met deze unieke inbouwapparaten van Miele.

Meer informatie
Flexibele installatiemogelijkheden

Overtuigend door flexibiliteit en kwaliteit

De Miele-werkbladafzuiging is een absoluut hoogtepunt onder de afzuigkappen. Het apparaat beschikt over een intelligente en doordachte technologie, werkt erg gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd. Door de inbouw van de werkbladafzuiging in een onderkast zijn verschillen in plafondhoogten of andere obstakels in het zicht geen enkel probleem meer.

Meer informatie
De nieuwe Miele-werkbladafzuiging

Altijd gecombineerd met passende ProLine-apparaten

De nieuwe werkbladafzuiging maakt elk Miele ProLine-element bijzonder. Gecombineerd met twee Miele ProLine apparaten naar keuze vormt de werkbladafzuiging een perfecte kookunit. Inductie, HiLight, Tepan of wok: ontdek zelf de nieuwe manier van ongestoord, geurloos koken, bakken en braden.

Meer informatie

Accessoires en reinigingsproducten