• Gratis bezorging vanaf € 20

SmartLine

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze SmartLine serie is als een bouwpakket, waaruit je de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als aanvulling op een standaard inductiekookplaat. Ook de werkbladafzuiging kan vrij worden gecombineerd. Opvallend: het elegante keramische glas met bediening met sensortoetsen. Je kunt kiezen uit verschillende verwarmingssoorten.

De vrijheid om te koken zoals u het wilt

Voor elke voorkeur het passende apparaat

Ambitieus koken vereist professionele techniek. Miele levert hiervoor bijzondere apparaten, zoals een teppanyaki, inductiewok en nog veel meer. Ontdek een geheel nieuw assortiment om van te genieten!

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Elegant design en optimale combineerbaarheid

Aan u de keuze!

De nieuwe Miele SmartLine-elementen maken gebruik van keramisch glas en hebben een heel elegant karakter. Hoogwaardig en puristisch qua design en met een overkoepelende lijnvoering passen ze zich probleemloos aan elke keukensituatie aan.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Vrij te combineren SmartLine werkbladafzuiging

Overtuigend door flexibiliteit en kwaliteit

De Miele-werkbladafzuiging is een absoluut hoogtepunt onder de afzuigkappen. Ze overtuigt door een slimme en doordachte technologie, werkt zeer gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.