• Gratis bezorging vanaf €39,95

SmartLine

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze SmartLine serie is als een bouwpakket, waaruit je de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als aanvulling op een standaard inductiekookplaat. Ook de werkbladafzuiging kan vrij worden gecombineerd. Opvallend: het elegante keramische glas met bediening met sensortoetsen. Je kunt kiezen uit verschillende verwarmingssoorten.

De vrijheid om te koken zoals u het wilt

Voor elke voorkeur het passende apparaat

Ambitieus koken vereist professionele techniek. Miele levert hiervoor bijzondere apparaten, zoals een teppanyaki, inductiewok en nog veel meer. Ontdek een geheel nieuw assortiment om van te genieten!

Over de producten

Elegant design en optimale combineerbaarheid

Aan u de keuze!

De nieuwe Miele SmartLine-elementen maken gebruik van keramisch glas en hebben een heel elegant karakter. Hoogwaardig en puristisch qua design en met een overkoepelende lijnvoering passen ze zich probleemloos aan elke keukensituatie aan.

Over de producten

Ontdek de nieuwe elegante SmartLine

Het culinaire centrum in je keuken

Je kookt graag en wilt je kookkunsten perfectioneren? Voor hoge eisen bieden de apparaten van de nieuwe Miele SmartLine jou de perfecte ontwikkelingsmogelijkheden. Alle SmartLine-elementen van de nieuwe reeks hebben een heel elegant karakter door de keramische plaat. Verschillende verwarmingssoorten zoals elektrisch, inductie en gas in combinatie met een automatische werkbladafzuiging zorgen voor heel wat combinatiemogelijkheden. Met ideale aanvullingen zoals een inductiewok en teppanyaki kun je ook buitengewone gerechten bereiden.

Over de producten

Vrij te combineren SmartLine werkbladafzuiging

Overtuigend door flexibiliteit en kwaliteit

De Miele-werkbladafzuiging is een absoluut hoogtepunt onder de afzuigkappen. Ze overtuigt door een slimme en doordachte technologie, werkt zeer gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd.

Over de producten
    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven