• Gratis bezorging vanaf €39,95

SmartLine

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze SmartLine serie is als een bouwpakket, waaruit je de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als aanvulling op een standaard inductiekookplaat. Ook de werkbladafzuiging kan vrij worden gecombineerd. Opvallend: het elegante keramische glas met bediening met sensortoetsen. Je kunt kiezen uit verschillende verwarmingssoorten.

De vrijheid om te koken zoals u het wilt

Voor elke voorkeur het passende apparaat

Ambitieus koken bevordert een professionele techniek. Ambitieus koken bevordert een professionele techniek. Miele levert hiervoor bijzondere apparaten, zoals Teppanyaki, inductiewok, grillplaat en nog veel meer. Ontdek een nieuw spectrum van genieten!

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Elegant design en optimale combineerbaarheid

Aan u de keuze!

De nieuwe Miele SmartLine-elementen maken gebruik van keramisch glas en hebben een heel elegant karakter. Hoogwaardig en puristisch qua design en met een overkoepelende lijnvoering passen ze zich probleemloos aan elke keukensituatie aan.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ontdek de nieuwe elegante SmartLine

Het culinaire centrum in uw keuken

U kookt graag en u wilt uw kookkunsten perfectioneren? Voor speciale eisen bieden de apparaten van de nieuwe SmartLine-serie van Miele u de perfecte ontwikkelingsmogelijkheden. Alle SmartLine-elementen van de nieuwe serie hebben een heel elegant karakter door het keramische glas. Verschillende soorten verwarming zoals elektrisch, inductie en gas in combinatie met een vrijstaande tafelfan geven u een grote verscheidenheid aan combinaties. Met de ideale aanvullingen zoals inductiewok, barbecuegrill en Teppan Yaki kunt u ook buitgenwone gerechten bereiden.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

Vrij te combineren SmartLine werkbladafzuiging

Overtuigend door flexibiliteit en kwaliteit

De Miele-werkbladafzuiging is een absoluut hoogtepunt onder de afzuigkappen. Ze overtuigt door een slimme en doordachte technologie, werkt zeer gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd.

Over de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
Naar boven