Online Demonstratie Stomen

Meld je gratis aan!  

Koken met stoom is niet alleen een andere manier van het bereiden van gerechten, maar ook een andere ervaring. Door de bereiding blijven voedingsstoffen, aroma’s en vitamines van de verschillende ingrediënten beter bewaard. Het koken met een (combi-) stoomoven is daarnaast eenvoudig door de voorgeprogrammeerde programma’s. Zo kun je verschillende ingrediënten tegelijk koken zonder op kwaliteit in te leveren. Koken wordt hierdoor eenvoudig en snel. 

Ontdekken wat een combi-stoomoven jou allemaal te bieden heeft? Dat is nu makkelijker dan ooit te voren. In onze nieuwste online demonstratie over stomen onze Miele chef krijg je namelijk alle informatie over de werking en technologie van de Miele combi-stoomoven, zonder dat je daarbij je huis hoeft te verlaten. Is Vianen of Amsterdam voor jou net even te ver rijden of ben je wat voorzichtiger met het ontmoeten van andere mensen a.g.v. Corona? Dan is deze online demonstratie over stomen perfect voor jou.

Als je je hebt aangemeld voor de online demonstratie ontvang je kort voordat het evenement plaatsvind, jouw persoonlijke link naar de demonstratie toegestuurd. Het eerste kwartier wordt jouw kennis bijgespijkerd over stomen en na de video kan je jouw vragen stellen in de chat aan de Miele chef die deze live op beeld beantwoord. Zelf zal je niet op beeld te zien zijn.

Ontdek hoe stomen jouw leven kan verrijken. Meld je nu kosteloos aan voor de online demonstratie!

Data en tijden: open hier evenementenkalender

Prijs per persoon: kosteloos

Locatie: Online

Voor wie

Voor iedereen die zich oriënteert op een Miele combi-stoomoven

Prijs
Duur stoomdemonstratie

Kwartier uitleg over stomen en een halfuur de tijd om vragen aan de Miele-chef te stellen.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur of zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.