Serviceafspraak maken

Ook na vele jaren trouwe dienst loont het zich vaak een Miele-apparaat te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier. Gespecialiseerde Miele-servicetechnici staan in dat geval voor je klaar om de reparatie snel en adequaat uit te voeren. Je kunt een serviceafspraak 24 uur per dag en 7 dagen per week maken en zelf bepalen wanneer de Miele-servicetechnicus bij jou langskomt.

Servicetechnicus nodig?

Je kunt op elk moment van de dag online een serviceafspraak inplannen met een servicetechnicus. Je geeft aan welke periode jou het beste uitkomt, waarna wordt weergegeven op welke tijden wij kunnen langskomen voor reparatie. Als je een tijd accepteert, dan wordt de afspraak geregistreerd en komt de servicetechnicus op de afgesproken datum en tijd bij jou langs.

Maak een serviceafspraak

Reparatie van jouw stofzuiger

Een storing aan jouw stofzuiger verhelpen wij graag samen met onze service-partner E-care. Je kunt jouw stofzuiger laten ophalen of opsturen. Via onderstaande link kun je jouw reparatie aanmelden waarna wij je een reparatieformulier en een verzendlabel zullen mailen. Voor het retour sturen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij jouw registratie ontvangen wij graag een kopie van de aankoopnota, een duidelijke storingsomschrijving en jouw contactgegevens.

Adres E-care:
E-Care Reverse Logistics
Stenograaf 2
6921 EX Duiven

Registreer hier jouw stofzuigerreparatie